• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SP1T
    SP1T --- ---
    BADHORSE: ah, ok, díky za čerstvé informace, žijí v minulém roce. Jezdím vlakem velice často a reklama 0.

Getting to Gatwick Airport with Oyster and contactless - Transport for London
    https://tfl.gov.uk/...for/media/news-articles/getting-to-gatwick-airport-with-oyster-and-contactless
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: nove jde oysterka pouzit i na gatwick
    SP1T
    SP1T --- ---
    DRACONICUS: strašidelný ;)
    P_T
    P_T --- ---
    Prosimpekne da se na Gatwicku poridit Oysterka (pripadne kde)? Diky.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    SP1T: DASHA: Zkušenost s linkou na Stanstead z letošního ledna dosti podobná. Ranní bus (vyrážel jsem o dvě hodiny dříve abych si nechal reservu) z Redbridge Roundabout na Stanstead. Čtyři autobusy ani nezastavili, ač jeli v časech kdy tam holčiny měly lístek. Naštěstí ten se kterým jsem měl jet zastavil. Nasedli jsme a odvezli nás do Bishop's Storford, kde nás vyhodili na autobusovém nádraží u vlaku. Až na naše dotazy co se děje nám bylo dosti neochotně sděleno, že se čeká až jiný jejich zaměstnanec koupí lístky na shuttle na letiště. Na dotaz za jak dlouho to bude, bylo řečeno, že nejdříve za hodinu. To se již několik lidí dosti nasralo a včetně mne jsme šli hledat volný taxík. Na přepážku jsem se dostal pět minut před zavřením a ke gatu to samé. Po návratu na nás měl jejich zaměstnanec čekat na parkkovišti, aby nás navedl na shuttle do Bishop's Storford, kde měl čekat bus. Nikdo tam nebyl. Tak jsem jel s National Express...
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: tak to jo.
    my ted uz jezdime spis vlakem, autobusy jsou nevypocitatelny...
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T: mi pak doslo, ze nevim, jak to maj s Lutonem, kazdopadne se celkem dost dlouho tahnul (a asi jeste tahne) pripad jejich ztraty licence na Stanstedu..
    Aniz by informovali zakazniky, porad tvrdej, ze vozej na letiste, ale prekladaj lidi cestou do jinyho busu a tim zpusobujou velky zpozdeni na trase, kvuli kterymu spousta lidi nestiha lety a spoje..
    (segra takhle propasla prestupni let NZ - CR.. jeste ze mela penize na to si koupit let na dalsi den =/ )
    Jinak uprimne me prijdou i dost nedostatecny jejich sluzby.. posledne mi ujel jejich nocni autobus ze Stanstedu (kdyz tam jeste mohli), protoze mi slecna u prepazky na letisti nerozumela jednoduchej dotaz, jestli ten bus uz odjel, nebo je jeste tam... a to jsem otazku tak 3x preformulovala...pak jsem ztratila nerv, vybehla ven a zamavala odjizdejicimu busu, a sla hned k prepazce vedle k National Express..
    Vetsinou totalne zpruzely ridici, ktery palej ciga, zatimco sledujou babicky bojujici s tim, jak nacpat kufry do zav. prostoru a vubec se o nic nestaraj... to byla moje zkusenost vlastne pokazdy..

https://www.aspokesmansaid.com/...s-claim-terravision-sold-bus-tickets-despite-stanstead-airport-ban
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: nejake detaily proc?
    driv jsem obcas pouzival a nemel jsem nikdy problem...
    DASHA
    DASHA --- ---
    PFAUST: hlavne nejezdi s Terravision, pokud tam taky maj sluzby, jinak v cajku*
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, má někdo zkušenost s pozdněvečerním přestupem v Luttonu na bus a pak na Victoria na další bus? je něco, nač by si člověk měl dát pozor? děkuji moc.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    zdravím, mám dotaz/prosbu - nenechal by mě někdo přespat 09. 05.? (pak budu potřebovat ještě jednou při návratu, ale to ještě nevím, zda bude 22. nebo 23.)...nabízím symbolických 10 liber, případně něco dovezeného z čech dle vlastního výběru (tabák apod.). Kdyžtak pošta, dík
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    Hledam nahradu za me do pokoje v dome, area Seven Sisters na minimalne pul roku ne-li naporad. pokoj plne zarizen do 500 liber se vejdete se vsim. Podminka je vegan a sednout si se housemates( 5 lidi). kdyby jste o nekom vedeli, dejte vedet. Balim to zacatkem cervna.
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    KASUMI:
    SUMAC:
    nebo to je prostitutka, ty vydelavaji nejvic
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    dem to zejtra s mladou roztocit k buckinhamskymu palaci, betka ma narozky, uz mame spicaty cepice, balonky a fukary. :) vcera sem nahodou v pubu hulil s typkem, co delal koberec, po kterym pujde. :)
    BEZDA
    BEZDA --- ---
    P0CIN: Funguje s UK i se zahranicni, ale v obou pripadech asi jenom na 99 %, takze oysterku u sebe stejne musis nosit
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    P0CIN: Funguje
    FREELA
    FREELA --- ---
    P0CIN: zkus filtr "bezkontaktni"
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Zdravim, na ofiko strankach londyna se pise, ze lze na MHDmisto oyster card pouzivat bezkontaktni platebni kartu, ale ze karty vydane mimo UK nemusi fungovat. Zkouseli jste nekdo? Fungovalo, nebo ne?
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    V srpnu se budeme brat na severu Londyna a resim par detailu.
    Predem diky.
    [ KARLOS @ London cˇek:s) LA GERUNITE ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam