RAPAL: to bych potřeboval taky vysvětlit, jak je to jako myšleno? Ve smyslu toho že na vrcholu je muž a vše je pod ním? - OK - a ten obrázek vedle se prosím interpretuje jak? Všechno je si rovné? Tak samosebou, já to třeba tak cítím ani nad tím nemusím uvažovat. Až třeba do chvíle kdy musím jíst nebo nedopatřením zašlápnu mravence, možná si to opravdu špatně interpretuju.. ?
Historicky je logický proč byl nahoře vždy muž (not so true anymore), nicméně lovil obstarával potravu - hlad ? - ostatně o tom svědčí celý obrázek vlevo?
KAMAHL: mně především přišlo že se dnes snaží opravdu každý snaží odstranit ego, ale opravdu málokdo to tak dělá, většina lidí o tom jenom mluví, jak je to strašně krásný. Osobně mi uniká co je na tom krásnýho, zdravý sobectví je potřeba stejně jako určitá zdravá sebestřednost. Přehnaná pokora a rozdavačnost, přehnaná starost o okolí člověka na úplně fajn dráhu nepřivedou mi příjde. Je to samosebou nejspíš jen můj názor - ALE odstranění ega mi příjde jako stejný extrém jako být neustále v egu a člověk by se měl pokud možno extrémům vyhýbat - ?
Jinak díky všem za příspěvky které nás všechny nějakou diskusí dovedou tam kam každý potřebujeme.