• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    VETE
    VETE --- ---
    Špetka Billa Hickse takhle před svátkama neurazí, doufam...

    Bill Hicks - It's Just A Ride
    https://www.youtube.com/watch?v=KgzQuE1pR1w


    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    MTO:
    You Can Crush Me, But You Can't Crush My Spirit
    https://www.youtube.com/watch?v=4GVjkg_7bK0
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    repost z Ústavu
    MTO
    MTO --- ---
    "They have to kill us because they can't break our spirit."

    - John Trudell
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    LAAZI: to je jedno jak se na to díváš. každopádně to, co není vidět neznamená, že není. každopádně vše se neustále "pozoruje navzájem" a na základě toho tvoří. ať už to viditelné, nebo to neviditelné. a to co není vidět může být třeba i mnohem rozsáhlejší, než to viditelné. jen to jsem chtěl asi říct :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    GEN_IO: Zvirata a tak = zvirata, lidi, mimozemstani a tak? To zni rozumne, za predpokladu, ze to neco vetsiho je tvoreno prave timto presahem ;)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    Anebo jsou ty zvířata a tak jen drobný přesah něčeho většího do pozorovatelného spektra v naší realitě - nco jako třeba myši ve stopařově průvodci ;) ani bych se po pár zkušenostech nedivil
    a my si říkáme tady jak jsme chytří
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LAAZI: jj a nebo pak hrábne robotům ;)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BTW autorem citatu je Kilgore Trout, spisovatel, fiktivni postava Vonnegutovych knizek a mysli to tak, ze prave ty jsi jediny, kdo ma svobodnou vuli, vischni ostatni (lide, sloni, mimozemstani) jsou jenom roboti. Cemuz Dwayne Hoover uveri a definitivne mu hrabne.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    GLADILAF: slon neumi nic jineho nez byt slonem a neumi rebelovat vuci svoji prirozenosti. Umime rict co je prirozeny pro ruzne zivocichy, ale vime co je prirozene chovani cloveka? Veda rekne neco nabozenstvi rekne neco Pepa u piva rekne neco a porad toho o ty prirozenosti moc nevime.. a i kdyby vsechno co delame je soucasti prirozenosti a moznost vyberu iluze, porad mame o dost sirsi zaber nez jakykoliv znamy zivocich.. kvantitativne i kvalitativne. Ja celym srdcem verim, ze mas vic talentu a moznosti realizace, nez postavat nekde na louce, prezvykovat suchou travu a mavat usima :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GLADILAF: tak to chodi

    aspon mame ten humor :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    KUATO: to posledne, co som tym prispevkom chel sposobit je debata o tom co je o kolik lepsi nebo horsi nez neco jineho, takze na to nebudu reagovat :) . Samozrejme s tym co si napisal sa neda nesuhlasit.
    KUATO
    KUATO --- ---
    SAGUS: myslim, ze lide, kterym komanci sebrali (cti "ukradli) majetek, protoze "vsechno patri lidu", kteri nemohli studovat, protoze meli jejich rodice skraloup, kteri sli do uranovych dolu, protoze byli "nepratele rezimu", kteri byli v praci "jen trochu" persekuovani, protoze nebyli ve strane nebo se hlasili k nejakemu nabozenstvi, by s Tebou nesouhlasili. muzem samozrejme remcat, ze porad neni uplne vsechno ok, ze se porad krade a porad protezuje, ale ve srovnani s minulym rezimem je tech levaren mozna desetina.. mozna ze mladi napul nezakotveni lide "s holou prdeli" (bez urazky) to vnimaji jako skoro stejne, ale kdyz si vzpomenu treba jak mi babina vypravela, ze ji a jejiho bratra zpracovavali urednici ze strany, aby donaseli na sve rodice, tak jsem rad, ze moje deti co jsou tedka akorat v tom spravnym veku tahle zivotni zkouska neceka..
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    CRS: no prave, uhel pohledu :) tam by slo nasazet spoustu 'ismu'
    CRS
    CRS --- ---
    SAGUS: Záleží na úhlu pohledu. Původní obrázek - http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=fascism_vs_capitalism.jpg
    HARVIE: False Evidence Appearing Real
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam