• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    Jde o psychedelické vzory, tak se nedivte, že se opakují v různých variantách, případně se prolínajících s jinými vzory.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    GEN_IO: Je to z autobiografický knížky o depresi, zajímavý čtení, celkově to pak ale vyznívá trochu jinak. Ne tolik jako revolta ale z čeho všeho může mít strach člověk trpící stavama panický deprese .)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    GEN_IO: Takže mi nepřijde špatné tyhle jednoduché pravdy neustále recyklovat a připomínat. Jsou to ty kruhy (kola) která tou svou nekonečnou cyklickou podstatou pohání ty spirály života. Život není kruh. Ale jeho pohonné jednotky by se tak chápat daly ;)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ARGANNAH: Tak ano. Ale návody samotné na to jak realitu (z)měnit jsou lidem k ničemu, pokud si neuvědomují, že je něco "špatně". Takže tlačit neustále povědomí o tom, jak svět funguje je jako základní vzdělání. Teda dle mého skromného názoru. Já mám třeba dvě děti, školáka a předškoláka. a vidím, jak velmi jednoduché je jedince stáhnout do pasti realitu pouze konzumovat. Velmi lehce se chytají do neštěstí. Čistý konzum, když to sem někdy přirozeně bohužel procesně sklouzne, nevytváří prakticky vůbec žádné uspokojení.. V tomto bodě vznikají signály Tvořit tvořit tvořit. Cokoliv to je jedno. A pak nepotřebují prakticky vůbec nic nebo velmi málo. A tak si o tom i povídáme a připomínáme si jak štěstí funguje a kde šťastný život vzniká ;) ohm
    STRYX
    STRYX --- ---
    ARGANNAH: Uprimne receno, to mi prijde, ze plati o 98% toho co projde timhle auditkem. Cim jsem starsi, tim vic mi tyhle memy prijdou byt, hloupejsimi narrow-sighted deklamacemi nejakych selektivne parcialnich ideologizujicih postrehu, nez nositely nejakych psyche odhalujicich ideji. Asi nam uz neni nact nebo je na vine kolobeh prirozene degradace media. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    GEN_IO: Mno, podle mého je spíše třeba si ohlídat, abychom právě o těch věcech, co se jeví moudře a zrale a nezpochybnitelně (takhle klišé přesně fungují), nikdy pochybovat nepřestali. Jinak jediné, co se stane, je, že se z dobrého popisu reality stanou konstruktem stejně omezujícím, jako je ta konzumní realita, proti které se vymezují.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ARGANNAH: Tak ano, ale je to velmi dobře napsané. Tak jednoduše a zrale, že o tom může někdo těžko pochybovat. Tedy o to, že takový, jaký svět máme kolem sebe, si vytváříme svým přístupem a omezeným konzumním vnímáním.
    [Ot/: klidně smazat;]
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    GEN_IO: Fskutečnosti je to už hodně dávno, co bylo tohle starý klišé mladým a svěžím psychedelickým memem
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    MTO: To je moc dobrý ;)
    MTO
    MTO --- ---
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    QWIFF: to je tak dobrý, že jsme to použili před lety i v no-hate kampani.
    Hejt nech bejt!
    http://www.youtube.com/watch?v=tC1Lr87VfOs


    #
    HEJT
    MUSÍ
    BEJT
    !
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Ted nevim jestli to sem patri, ale je to slusny psycho. Hlavne kdyz to promyslim do dusledku...
    Google’s Duplex AI Has Conversation Indistinguishable From Human’s | Hackaday
    https://hackaday.com/2018/05/10/googles-duplex-ai-has-conversation-indistinguishable-from-humans/
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    You choose your friends by being who you are. If you change, your friend circle changes. Your friends mirror how you like yourself, how you see yourself, how you value your time, what matters to you...
    And you can also choose quite actively, say what you want to be around and what you dont want. And what company you seriously LOVE :)

    Well, thats my experience. Being an introvert, I just dont have time and energy for any other than good company
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    CRS:
    Proč byly husitské rvačky?
    Rozhodnout se jimi mělo
    má-li se jíst boží tělo
    s omáčkou neb bez omáčky


    Karel Havlíček Borovský
    CRS
    CRS --- ---

    (kotext: detail vlajky)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    "Pokud vím, tak nikdo na světě - a to jsem roky pátral v záznamech a zaměstnával agenty, co mi pomáhali - ještě neprodělal peníze podceňováním inteligence velké masy obyčejných lidí. Nikdo tak ani neprohrál volby do veřejného úřadu. Chybné je vždycky dělat opak. Jelikož obyčejní lidé jsou schopni mluvit a vnímat a v mnoha případech dokonce i číst a psát, tak se předpokládá, že mají v hlavách ideje a že baží po dalších. Takový předpoklad je ovšem pošetilý. Oni ideje nesnáší, protože z idejí jsou nesví."

    (H. L. Mencken)
    CRS
    CRS --- ---
    Poté, co roztají některé ledovce, objeví se konspirační teorie o tom, že tyto ledovce nikdy neexistovaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam