• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYoO( ) psychedelické memy ( )O๑.. ॐ ..๑O( ) psychedelic memes ( )Oo
    Pokud nemáš čas přečíst tohle záhlaví, nemá vůbec cenu pokračovat v čtení.

    Co sem patří si přečtěte na nástěnce. Klidně můžete chválit či diskutovat, ale počítejte s tím, že věci, které sem nesedí, se mažou hned, a věci, které sem nesedí, ale jsou zajímavé, se taky mažou, jen o něco později - aby v archivu zůstávaly jen psychedelické memy.

    Pro čtenáře
    Co si o klubu pomyslí čtenář, je jen a pouze na něm. Můžou tu klidně být matoucí či provokativní věci. Můžou tu být věci, které jsou pravý opak psychedelie - a je na vás, abyste se zarazili, a řekli si - no momentík. Většinou nemá cenu brát to tu doslovně nebo dokonce hodnotit jednotlivé příspěvky - buďto mně něco osloví, nebo neosloví. Obsah je cílen na návštěvníka, který si je schopen hrát s významy a odlesky slov, je ochoten se dívat na věci ze zajímavých úhlů, aniž by to pro něj nutně znamenalo, že těmto náhledům musí věřit. A pokud by něco z obsahu pomohlo třeba jen jedinému člověku (tobě? :) k probuzení, splní svůj účel dokonale.

    Do your own thinking!
    Není důležité souhlasit, ale zamyslet se / zkusit si jiný úhel pohledu
    rozbalit záhlaví
    CRS
    CRS --- ---
    BRKODLAK: Oxymoron.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CRS: co to na te horni fotce je? To je oxykodon?
    CRS
    CRS --- ---
    CRS
    CRS --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jděte s tím k šípku, já chci psycho memy.
    IKARI
    IKARI --- ---
    OMNIHASH: nejde ani tak o rychlost rustu poctu lidi, ale taky o jejich zvedajici se naroky - podle prognoz bysme se meli zastavit na deseti miliardach? az budou vsichni chtit zit na urovni prvniho sveta, tak mame, rekl bych, zjevny problem ... kdyby se tohle melo resit kontrolovanou porodnosti, tak by se musel hadam uz ted ten trend otocit - treba na max 1 dite na 2 lidi
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MTO: anžto bych chtěl zabrušovat do Větvičkologie, tak porodnost klesá v Africe podle stejnejch pouček, jako klesala ve zbytku světa. Sověty+elektrifikace=komunismus, přesně podle plánů soudruhů z NDR.

    close icon
    https://www.axios.com/...y-country-population-demographics-d94b7551-3d16-4100-8798-5f7c1aa237dc.html
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MTO: lol, vetvicka
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    JOHANNSTEIN: No, jak ti to mám říct? To byl vtip. Sarkasmus.

    Nejsi nemocnej. Jen poněkud zjednodušuješ. Zajisté se náš smysl pro humor bude zásadně lišit. Z mého pohledu jsi ovšem začal ty. Mně třeba přišlo jako vtip, cos napsal o zkušenostech s etnikem. Představil jsem si tě jako antropologa, co leta zkoumá nějaké etnikum, cestuje po světě a bádá. A zoufá si, protože ani na Slovensku, ani v Rumunsku, ba ani v Indii nedokáže svou práci završit pozitivním závěrem. Opravdu tě neznám, jak vidíš. Ani rozsah těch tvých zkušeností s etnikem, zahrnujícím desítky milionů lidí. Já mám třeba s cigošema negativní zkušenosti, pozitivní zkušenosti a spoustu zážitků někde na hraně. Ani tak si netroufám dělat z toho nějaký závěry. Ale vtipy, to zas jo.

    Stal ses prostě terčem vtipu. Asi to nemáš rád, nemá to rád nikdo.
    VEX
    VEX --- ---
    JOHANNSTEIN: Prosimte nemel picoviny, ze se snazis bejt pozitivni, kdyz tu vidim ty tvoje kecy.
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    KAREL_AKRYL: reagoval jsem na příspěvek člověka s tak otevřenou myslí že hned věděl co jsem zač a jakou mám nemoc a vzhledem k jeho hodnocení tady asi většina souhlasila tak proto píšu lidi v tomhle klubu. Ale zase asi takovy nejsou vsichni ale moje dosavadni zkusenost s cleny tohodle klubu zatim takova je a vzhledem k tomu že nemám tak otevřou mysl jako jiní abych získával vědomosti jinak než přes osobni zkušenosti tak to tak zůstane dokud se ty zkušenosti nějak nezmění. Nadruhou stranu souhlasim ze tenhle gaychat by mel prestat. Navrhy na lecbu xenofobie a otevirani mysli mi prosím posílejte do pošty.
    KAREL_AKRYL
    KAREL_AKRYL --- ---
    JOHANNSTEIN: Proc pripisujes tyhle nazory a vlastnosti vsem clenum tohoto klubu na zaklade vyjadreni jednoho?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JOHANNSTEIN: ale prd. ty jsi si prostě jen neodpustil reakci na mem, který cilí především na předsudky vůči rase. to co jsi uvedl ty nijak nevyvrací ani nezkresluje. takže jsi jen nadbytečně a offtopic přispěl do této místnosti. zasel a sklidil. odešel .. nebo házel něco zajímavého.
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    REFALLENONE: fascinuje mě jak lidé v tomto klubu jsou přesvědčeni o tom jak moc mají otevřené obzory a svodobnou mysl ale zároven věří že každý kdo nesdílí jejich názor musí být nutně rasistický homofobní zabedněnec. Ano mám s jistou etnickou skupinou velmi špatné zkušenosti. Bohužel. Věř tomu nebo ne snažim se zůstat pozitvním a čekám na nějaké dobré zkušenosti ale pořád nic. Možná mám fakt smůlu a možná bude problém někde jinde. Že je to nějaká moje nemoc tak to teda slyším prvně. Co bys mi na to poradil užívat? Předpokládám něco na otevření mysli a rozšíření obzorů, jo a otáčení hlavy.
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    Muj imunitni system ma mirnou xenofobii z patogenu, ktere jeste nepoznal. Ty ostatni miluje, ke snidani, obedu i k veceri.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    BRKODLAK: apples and oranges woe
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAVNOS: neni xenofobie nadrazeny slovo pro rasismus? Nevyvine se strach a nejistota v nenavist? Samy otázky...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    REFALLENONE: a nemoze to byt skor xenofobia nez rasizmus (rozumej koren problemu je strach a neidtota a nie nenavist)?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    REFALLENONE: ja se mu nesmeju, chtel jsem mu otocit hlavu vice do stran
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    REFALLENONE: Tenhle tvůj příspěvek je nejlepší psychedelický mem za hodně dlouhou dobu zpátky
    IVUS_KA
    IVUS_KA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam