• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    HNZ
    HNZ --- ---
    HNZ: sporak a skrine rezervace. kuchynsky skrinky stale volne
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    Pěstujete? Užijete naklíčené hokaido dýně? S trochou kompostu, za odvoz P4 Nusle/Vyšehrad.

HNZ
    HNZ --- ---
    za odvoz z prahy-vychod
    kuchyne vcetne el. sporaku
    satni skrine

BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    BURYAN1: jo to pivo je nealko
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Myslíkova 23 plna popelnice piva
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    třídílný gauč za odvoz + vlastní odnos z 1. patra, Praha 1, jen tento čtvrtek 15:00 - 21:00

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Sluchátka Nokia, Panasonic a bezejmenná. Jakási věc na přenos audia / videa? Viz fotky, asi nikdy nepoužitá. Drobná sladkost potěší. Praha 10

_MIKI_
    _MIKI_ --- ---
    Kdybyste si nekdo nahodou umeli opravit repracek. Za odnos, Zizkov.

BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    BALAENA: Jo, pardon, Praha.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BIRLIBAN: vzhledem k tomu, že nepíšeš místo, předpokládám Praha?
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    Ahoj, sháním batohy do školy/školky pro tři ukrajinské děti. Aktuálně dva kluci 12 a 5 let, holčička 7. Kdyby někdo náhodou nějakej zachovalej měl. Díky.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GYGAL: a musej bejt funkcni?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    NA_PYCZU: Obavam se, ze na jiny vyuziti nez jako paluvo by bylo vhodny ji mit pokacenou uz v lednu, za mesic bude ta hrusen plna vody. Mozna by jeste proslo nechat ji korunou doku ze svahu a nechat zpracovat vodu, kterou v sobe bude mit. Jinak jeste muzes doplnit rozmery kmene
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    Sháním starší použité sata ssd. Libovolné velikosti. Praha

_M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    Za odvoz nabízím starší ale funkční a praktický kočárek s korbičkou, sporťákem+vajíčkem do auta.

NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Cca za měsíc se chystám kácet hrušeň, nevyužil by někdo dřevo? Já to jinak spálim v kamnech. Třebusice u Kladna
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Nabízím cca 60+ platíček od vajec (10ks). Trochu se mi to vymklo z ruky, když jsem si řekla "hele to nevyhodim, takový platíčko od vajec se může hodit" --- opakujte 60x.
    Za odvoz, pokud přihodíte hořkou čokošku, nebudu se zlobit. P10
    MVEK
    MVEK --- ---
    W3R: Jen doplním, že ne vždy musí fungovat, univerzální to nemají, případně jedno tlačítko dělá něco jiného u jednoho výrobce a druhého (měl jsem tu čest zkoušet OSRAM a noname Čínu z Alíka). Takže pokud víš, k čemu to bylo, bylo by to asi lepší, ale jo, za odnos to i tak třeba někdo rád prubne.

Já mám noname čínských (ale vypadá stejně až na chybějící popisky na těch pravých šedých tlačítkách) několik navíc, kdyby někdo potřeboval (Praha Záběhlice).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam