• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA:
    CAMKA: rezervace
    CUMELONE
    CUMELONE --- ---
    Dámské boty 39,za odvoz

CUMELONE
    CUMELONE --- ---
    Mnoho druhů kabelek,tašek za odvoz

PRCCEK
    PRCCEK --- ---
    Nejedu fb, tak házím sem. Přenechám za odvoz, Praha - Bohnice. Stolek pod televizi, 125x53,5x53,5cm. Další 2 otvory na kabely ze zadní strany, skleněná dvířka se dají zavřít na obě strany.

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Mám doma po manželovi krabici knih v ruštině. Manžel prej už rusky číst nebude :) Je tam něco z klasiky (dickens apod.) nebo třeba celkem velká serie Osho motivačních knih :) a např. jako perlička ač v novém vydání "My" od Zamjatina (za to bych chtěla teda 100,). Nabídla bych to uprchlíkům, ale skrzeva tu ruštinu se stydím. Kdyby měl někdo zájem přenechám za balení 12 kočičích kapsiček a odvoz z Palmovky. Kdyby něco pošta, pošlu seznam knih. Nebo kdybyste měli někdo nápad kam to věnovat zdarma, tak uvítám (bez Zamjatina - toho zadarmo nedám)
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Sháním zbylé drobné z cest jakékoliv měny a hodnoty. Pro dítě na hraní :)
    Praha
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nemáte někdo v rámci klubu starší Sodastream, který vám překáží? Praha

Po letech, co se na něj prášilo, jsem se dokopal vyměnit láhev s CO2, dokoupil chybějící víčko k láhvi…
    A urval jsem ten mechanismus, když jsem tam šrouboval tu láhev s CO2. 🤦‍♂️
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    Nabízím za 150 elektrický sušák na ručníky, Praha 9. K vyzvednutí dnes, zítra + 21.-23.8.
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Sháním ratanovou komodu menší.Díky
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Poptávám rámy na obrazy. Velikosti A4-A2, atypy, retro, i poškrábané. Opravím si.
    LIBEREC, PRAHA
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pořídila jsem si nový tyčový mixér, takže nabízím ten starý, kdyby mu někdo chtěl poskytnout domov na dožití než se odebéře do křemíkového nebe.
    Cca 12 let starý Kenwood, postupně mi přišlo, že mu začalo odcházet příslušenství. Pokud to s ním chcete zkusit, k předání do dobrých rukou v Praze na Kačerově. Dám vám k němu nějakou slušivou tašku, nejspíš papírovou. Můžete mu říkat Kenny, je hodný, nekouše a nekope.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Za čokoládu nebo pytlík oříšků daruju dvě hračky IKEA na rozvoj motoriky a boty Puma vel. 20, téměř nenošené.
    Předání Praha - Dolní Počernice.

TOMAS_13
    TOMAS_13 --- ---
    Nabízím jednu takovouhle bílou (prázdnou) IKEA skříň. Plnička v láhvi potěší. Praha 3

PETD
    PETD --- ---
    Sháním velké množství lahví Fentimans, cca 100 lahví, kdyby někdo věděl o podniku v Praze, kde je prodávají a mohli by mi je dát místo vyhození, budu moc rád.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Nechám original škrtičku pro Golf 4 1.6. 16v 77kw AZD (1J1) kód dílu: 036 133 062
    Je už lehce jetá, takže na vybroušení, jestli si to umite nekdo opravit-repasnout je vaše
    nejaky jábo nebo kus melouna potěší :)

GRED
    GRED --- ---
    Nabízím nějaký drobnosti do kuchyně, Praha 5, Smíchov

Odšťavňovač, skleněný nádoby, talíře, struhadla, porcelánová miska

GEGI
    GEGI --- ---
    GEGI: omlouvam se vetsine zajemcu, prozatim udano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam