• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Hledam střihy na šití - ať už jednotlivé nebo časopisy. Máte někdo? Beru i cizokrajné třeba italské.
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    Poptávám takovou tu policovou ikea knihovnu. Takový dva žebříky a mezi tim poličky. Děkuju
    Praha, Dobříš, etc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: to bylo rychly
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    cca 5,6 let stary. nic jim neni, ale uz to nemam kam zapojit. k vyzvednuti na letny, popr. je muzu vzit do kanclu a predat treba kolem obeda na hradcansky

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    A pak vam taky muzu oddelit trsik javskyho mechu. Nic s tim nedelam, nevsimam si toho a buji to. Taky Vrsovice.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Čau vsem,

nez se dam do prohrabavani antiku shanim nejaky detsky knizky.

Aktualne hledam:

knihy od jaroslava foglara. Prednostne ty ze stinadelske triologie a pak ty s rychlými sipy obecne. Ale i ty o oddilu 90., tajemna rasnovka, chata v Jezerní kotline
    Knihy od kira bulycova - alencinu triologii
    Knihy od stanislawa lema - kyberiadu, futurologicky kongres
    Knihy od pratchetta - prednostne ty co nejsou zemeplocha (je moc rozsahla nerad bych skoncil s ctenim driv nez jsem zacal) napr kobercové.

Mate doma nejake must-have detske scifi/fantasy ? Beru i fajn rady/tipy.

Praha centrum :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Nymburk
    Známá vyklízí barák. Je tam toho plno. Pravděpodobně za odvoz. Spíš je jí to líto vyvézt to všechno na sb. dvůr.

CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA:
    CAMKA: rezervace
    CUMELONE
    CUMELONE --- ---
    Dámské boty 39,za odvoz

CUMELONE
    CUMELONE --- ---
    Mnoho druhů kabelek,tašek za odvoz

PRCCEK
    PRCCEK --- ---
    Nejedu fb, tak házím sem. Přenechám za odvoz, Praha - Bohnice. Stolek pod televizi, 125x53,5x53,5cm. Další 2 otvory na kabely ze zadní strany, skleněná dvířka se dají zavřít na obě strany.

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Mám doma po manželovi krabici knih v ruštině. Manžel prej už rusky číst nebude :) Je tam něco z klasiky (dickens apod.) nebo třeba celkem velká serie Osho motivačních knih :) a např. jako perlička ač v novém vydání "My" od Zamjatina (za to bych chtěla teda 100,). Nabídla bych to uprchlíkům, ale skrzeva tu ruštinu se stydím. Kdyby měl někdo zájem přenechám za balení 12 kočičích kapsiček a odvoz z Palmovky. Kdyby něco pošta, pošlu seznam knih. Nebo kdybyste měli někdo nápad kam to věnovat zdarma, tak uvítám (bez Zamjatina - toho zadarmo nedám)
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Sháním zbylé drobné z cest jakékoliv měny a hodnoty. Pro dítě na hraní :)
    Praha
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nemáte někdo v rámci klubu starší Sodastream, který vám překáží? Praha

Po letech, co se na něj prášilo, jsem se dokopal vyměnit láhev s CO2, dokoupil chybějící víčko k láhvi…
    A urval jsem ten mechanismus, když jsem tam šrouboval tu láhev s CO2. 🤦‍♂️
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    Nabízím za 150 elektrický sušák na ručníky, Praha 9. K vyzvednutí dnes, zítra + 21.-23.8.
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Sháním ratanovou komodu menší.Díky
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Poptávám rámy na obrazy. Velikosti A4-A2, atypy, retro, i poškrábané. Opravím si.
    LIBEREC, PRAHA
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pořídila jsem si nový tyčový mixér, takže nabízím ten starý, kdyby mu někdo chtěl poskytnout domov na dožití než se odebéře do křemíkového nebe.
    Cca 12 let starý Kenwood, postupně mi přišlo, že mu začalo odcházet příslušenství. Pokud to s ním chcete zkusit, k předání do dobrých rukou v Praze na Kačerově. Dám vám k němu nějakou slušivou tašku, nejspíš papírovou. Můžete mu říkat Kenny, je hodný, nekouše a nekope.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam