• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Pár hraček pro batolata. Stavebnice vlevo jsou Mega Bloks, ještě dvakrát větší modul bez Duplo.
    Za nic, předání v Praze na Proseku.

_
    IDLE
    IDLE --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vazeni, nenadbyva nekomu hra nebo jakekoliv rozsireni hry Dixit? Klidne i nad ramec klubu.
    Diky
    K179
    K179 --- ---
    Ahoj, dobrý den,
    kompletně odešel můj starý smartphone, nemáte někdo dočasnou náhradu, které se chcete zbavit? V jakémkoli stavu, jen funkční volání a připojení na net. Nejlépe za odvoz.
    Dejte vědět, díky moc.
    VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Kytara stará dřevěná, chybí pohyblivá kobylka, ale dá se udělat, ptala jsem se v hudebninach a není problém... že strany trochu slepovaná před lety ale drží perfektne jen je potřeba ta kobylka...
    Řepy, zítra celý den nebo po domluvě...
    150,- Kč

VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Tašku Tommy Hilfinger kožená přes rameno, námořnická modrá, příjemná, nošená ale dobrý stav, měkká kůže....150,- Kč ....Praha Řepy zítra nebo po domluve

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Za dvě hodiny začíná v Lucerně vyprodaný koncert Kosheen. Mám k dispozici tři lístky v celkové hodnotě 2800,-. Budu ráda, když je někdo využije. Kdyby se mi aspon symbolická částka vrátila, tak budu rada, ale primárně mě víc potěší, když je někdo využije.
    UZEL
    UZEL --- ---
    daruju hraci desku, ovalného tvaru, na poker...dost velka, nutny vlastni odvoz, do osobaku se nevejde
    vice posta
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    LUCKY_MAN: Stále k dispozici:

Zbytky z tiskárny/parciální lakovny.
    Role nějaké fólie, mléčné i čiré, vhodné na krytí třeba při malování, nebo na umělecké/scénografické použití (vhodné i na zpětnou projekci apod.).
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    LUCKY_MAN: kanystry 5l a 10l stále k dispozici
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NELLAS: Nyxí rada, protože svoje zarážky nedám: Maj je v obchodech s korálkama po třeba dvaceti kusech, nebo ti je daj v obchodech, kde prodávaj autorskou bižu (třeba Fifle v Holešovicích).
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Router za pytel jablek nebo jineho ovoce, Strašnice.

PSAJKOU
    PSAJKOU --- ---
    PSAJKOU: kava i kytky zamluvene
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Panelákové okno, vnitřní rám cca 110cm, i s vnějším rámem 120cm. Chybí kličky a chybí očista :-). (Chtěl jsem z toho jedno tabulku sklo na výměnu rozbitého, ale je to jiný rozměr :-( ). Dvě nádražácký světla "zvony", kterym chybi ty kuželovy stinidla (použity do steampunk instalace). Do šrotu s tím, nebo chcete někdo něco z toho, např. něco z vnitřností ? Než to odvezu do šrotu a na sběrák, tak zkouším, zda náááhodou to někdo na něco nechcete. Sídliště Ďáblice, Praha 8

3bdda0ad-b8ef-4a76-9fab-439191ce33d0 5a7279a7-7d93-46f9-9f54-b351f2f97400 622ca0b8-2411-4a0c-902f-bfc637fa509d 85b0c29c-f6f9-4e4a-957f-579a52e6d97a

8d27ca05-b694-447d-a75b-a0e9b15ff494 a79d0baf-bb9a-4b38-95d4-e1a69dab1a59 dd9eb835-f55a-4f66-a62a-7c3dbd65ff9c f4b39c9f-9785-4307-987f-ed86da54c94c
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    Poptávám počítadlo. Úplně obitch. Praha. Děkuji
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Nevíte o nějakých budoucích rodičích, kteří mají hluboko do kapsy? Mám tu obrovský pytel oblečení cca do roka od narození, je toho skoro tak na dvojčata. Zájemce si může přijít probrat, po dohodě dovezu do Prahy, Strašnic.
    MY_LADY
    MY_LADY --- ---
    Detsky tkalcovsky stav, za nic.

K vyzvednuti Praha 4 - Krc.

DIVA
    DIVA --- ---
    Na dnesek 20,30 mam 2 listky do kinomatu na karlaku na goebbelse. Oba volne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam