• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nechce někdo nový kryt na 15 pro max?P4 4free
    _
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    DUCATIMONSTER: Diky moc, tak to by bylo uplne nejlepsi. Napisu.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FELCARKILLER: Nejtenčí obal co jsem doma našel. Jestli chceš, můžeš si to někdy přijet do auta zkusit strčit. P4
    _
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    SUBTITLES017: Tak už odpověď známe. Takhle jednoduše to bohužel nefunguje, musíš mít druhé Apple ID s americkou adresou a napárovanou tamní platební kartou.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    DUCATIMONSTER: jako pokud je to vic jak 80mm sirka tak to asi ani nemusis :) ale diky
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FELCARKILLER: Změřím, když se mi zítra připomeneš. Nemam u sebe teď metr.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FELCARKILLER: Takový bohužel nemám. Je to cihla, no. Asi větší auto to bude chtít. :-]
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CROSS: nj, jasne no... zapomnel jsem napsat v nejakym standardnim silikonovym :-) 8,4 cm je moc bohuzel... kazdopadne diky ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    FELCARKILLER: Tak to asi záleží na obalu. V Peak Design pouzdře 17,0 cm výška, 8,4 cm šířka.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Nasel by se tu nejaky ochotny vlastnik 16 Pro Max, ktery by mi zmeril velikost telefonu v obalu? (Bojim se, ze by se mi nevesel do nabijeci prihradky v aute) :(
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: VRCHNÍ PRCHNI!
    VFISA
    VFISA --- ---
    Tap to pay v ČR!

https://www.macrumors.com/2024/10/29/apple-extends-tap-to-pay-on-iphone-europe/ Apple Rolls Out Tap to Pay on iPhone in Five More European Countries
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Apple Intelligence set to launch in the EU for iOS early next year
    https://9to5mac.com/2024/10/28/apple-intelligence-eu-launch/
    WAKI
    WAKI --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nesetkal se někdo s chybou kdy si vytvoří hudební knihovnu, playlisty v aplikaci Apple Music a při nahrání do iPhone přes aplikaci Apple devices hlásí zhruba u třetiny skladeb chybu že nelze synchronizovat z důvodu že soubor nebylo možno nalézt. Soubor tam je, v Apple Music přehrát jde. Zkoušel jsem restarty, vymazání a znovu přidání všech skladeb do knihovny (to je voser cca na hodinu), odinstalace a nové instalace obou aplikací. Zařízení je NTB HP Elitebook 840 G8 s Windows 11 a iPhone 12 Pro 512GB (trakže s místem problem neni).
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KASUMI: Na chvilicku jsem se zaradovala, ze iphone :-(
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    On se zase zacal delat mini?! To me uplne obeslo ❤️

MUXX
    MUXX --- ---
    LBW: Restart telefonu byl?
    LBW
    LBW --- ---
    Well, vlastně úplně všechno, co potřebuje galerii nefunguje. Teď jsem chtěl třeba zaplatit QRko načtením obrázku a prd.
    Typ telefonu, SE 2020, může hrát roli?
    LBW
    LBW --- ---
    VELCORO: Jo sorry, to jsem neuvedl - taky nefunguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam