• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IOM_NUKSO: rezervace
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Babicka koupila synovi na jeho 3 chlupy, rok se toho nedotknul. Za odvoz, praha 1 v pracovni dny.

GHEE
    GHEE --- ---
    Zkusím to😀😀 nechtěl by někdo tuhle fešáckou originální komodu s výklenkem, skvěle se tam spí kočce. K tomu by dostal zdarma rendlik,který nefunguje na indukci.
    K vyzvednutí Praha Strašnice/Třebešín

LASA
    LASA --- ---
    Kniha Homér - Illias, nečtená, nová, 150,- Praha 4

OHONEY
    OHONEY --- ---
    Hema stesni nosic na kola, za flasku Svabin Leshy
    Telc a okoli, bo muzu dovezt nekam cestou do Prahy

IDLE
    IDLE --- ---
    Dva dětské spacáčky: sovička 0–6 měsíců, zvířátka 6–12 měsíců. 100 Kč/kus, Praha–Prosek.

IDLE
    IDLE --- ---
    Troje těhotenské kalhoty: džínový styl, tepláky, černé společenské. Vel. cca 40. 100 Kč/kus. Praha–Prosek.

IDLE
    IDLE --- ---
    Dětské plážové pončo s Bleskem McQueenem, 60x120 cm, tak na batole, na celkem malý otvor na hlavu. Téměř nepoužívané. Za odvoz, Praha–Prosek.

IDLE
    IDLE --- ---
    Pár batolecích hraček za odvoz. Ta stavebnice vlevo je ještě dvojnásobný rozměr oproti Duplu. Praha – Prosek.

IDLE
    IDLE --- ---
    Dětské boty, všechny nošené, třeba za trochu ovoce. Praha – Prosek. Velikosti v obrázku, ty crocsy jsou asi trochu menší, ale velikost nevím.

ANYNA
    ANYNA --- ---
    Botky, vel. 39. Měla jsem je na sobě asi 3x, běžně mám 38 a jsou mi prostě velké. Byla to unáhlená koupě. Ráda bych 3 sušené hovězí uši pro chlupáče. Praha 2/4

HESPELER
    HESPELER --- ---
    Necham za 150 tenhle vape:
    Vaporesso XROS 4 Mini - Vaporesso | Vaprio
    https://m.vaprio.cz/produkt-vaporesso-xros-4-mini.html
    PC: 549,-
    Koupil jsem jako záložní za svůj, než projde reklamaci, nyní nevyuziju. Jednou naplněno. V zaruce.
    Praha - Vrsovice

SAKRA
    SAKRA --- ---
    Nepřebývý někomu mlýnek na rybíz? Vypadá to takto:

FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Taktéž Bio Oko na Letné.
    Sbírka malých klasických žároviček z nouzového osvětlení.
    Závit E14, napětí 24V, výkon 0,5 - 15W (rozpětím si nejsem jistý, je jich tam spousta)
    Dnes / pondělí / úterý

FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Za odvoz z Letné (Bio Oko)
    Staré nožové pojistky a součástky ke klasickým keramickým pojistkám.
    Krabičky jsou křehčí, tak je potřeba to nést treba v ikea tašce.
    Dnes / zítra / úterý. Pak to jde pryč.

CYLAH
    CYLAH --- ---
    Daruji jako celek jehlice na pletení v různých velikostech (jsou spárované). Předání Kladno/Praha.

DOG
    DOG --- ---
    Nabízím z garáže 5x R13 kolo na Favorita/Felicii. Pneu nepoužitelné, loupající se (20let +). Chtěl jsem to hodit do sběrného dvora, ale musel bych je sundavat z disků, takže zkusím nejdřive dát za odvoz.
    165/70 R13 79T -- 4,5Jx13H -- ET38 -- ocel
    K vyzvednutí po domluvě (víkend/Ut/St) na P4 - Na Dobešce/Pankrác 3

TTERREZA
    TTERREZA --- ---
    Nemáte někdo nevyužitou sušičku na ovoce/potraviny atp.?
    NOZISS
    NOZISS --- ---
    Kartušová filtrace, funkční, měsíc používaná. Předáni Praha, nebo okolí Baště. Nechám za 150,

KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    3 věšáky, za 70% čokoládu nebo 70 kč (cena je stejná ať si vezmete jeden nebo víc, takže je výhodnější si vzít všechny :))
    Předání Dejvice nebo Karlín. Můžu je rozložit, ať se líp transportují, ale už asi nemám originální balení.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam