• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    ahoj, trochu jsem podcenil přípravu syna na tábor - neměl by někdo na půjčení (nebo spíše darování jak znám syna..) kožený váček na "táborové peníze"? Praha.. dnes;) díky!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Opora zapesti logitech G513 za sypany sencha caj. Letna nebo dejvice odpoledne dnes az nedele nebo centrum (upresnim v poste) od pondeli.

CATEE
    CATEE --- ---
    CATEE: Zamluveno
    CATEE
    CATEE --- ---
    Za odnos sáčky do vysavače Philips - Praha 9, nebo po dohodě jinde po Praze kde se potkáme

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ENKATT: Žižkov..autocorrect
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Decimalka za odvoz a třeba něco na zub. zozko

VELADA
    VELADA --- ---
    VELADA: zadarmo
    MBL409
    MBL409 --- ---
    PARANOIDANDROID: kup jí gramec a mám pro ni za vajíčko Maxipsa Fíka na LP 😉
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Pro triletou audiofilku poptávám kazety s pohádkami/písničkami.
    Ohrátý, zašumlaný, kopie kopi kopie - berem všechno. Miluje sumeni pasku, zvuk pretaceni a cudliky na ktery se musi zatlacit a cvaknou.
    Nabizim penize nebo domaci vajicka
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Daruji polorozpadlý starý menší kufřík. Táborová hra, divadelní představení, dekorace..

Tuhle neděli můžu zavézt do Prahy.

HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    Stále poptávám hudební CDčka, která už nechcete. (Může být na nich i formát MP3)
    Vypálená, nevypálená. Cokoli co hraje.

Děkuji!
    HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    Za odvoz z Prahy 6, případně něco domácího potěší (cokoli ze zahrady)
    Sedačka 2-6 let. Plně funkční. Bez Isofixu.

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IRA_PALMOVKA: rezervace
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nemel by nekdo doma opustenou skrin sire 60cm vysky 150-170cm ? Potrebuju do kuchyne. Policky si udelam asi by mi stacil ten ram.
    VELADA
    VELADA --- ---
    Kožené skoro nenošené boty, velikost 34, Hradec Králové / Praha

FUNG
    FUNG --- ---
    Rozkládací pohovka LYCKSELE vč. matrace i potahu- zdarma - za odvoz (původní cena 7000,-)
    Artikl stále v prodeji v Ikea tj. možnost dokoupení nového potahu a matrace.
    Jediná podmínka: vyzvednout v pátek mezi 13-14 hod. v Teplicích v ul. Svojsíkova.

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Třeba se tu najde nějaký nadšenec nebo sběratel. Za odnos z Palmovky jedno archivní rádio. Do jaké míry funguje netuším, po zapojení v něm hučí, ale na zkoušku jsem nic nenaladila. Jsou v něm ještě původní baterky National Panasonic.
    Ovozel potěší, ale není podmínkou

SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Jeste jednou zkusim, nez si pujdu koupit nove - nema nekdo v Praze zbytky stribrne a zlate barvy, at uz ve spreji nebo natiraci?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    picovina, ale co kdyby :) tubus 100x20cm. letna

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam