• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    BEZPRIZORNI: Selekce mimin, velké s kočárkem nebo bez. Vše za odnos a případně horkou čokoládu z Nuslí.

ZEVLA
    ZEVLA --- ---
    Za odnos z Palmovky (Praha) v nejbližších dnech. Rozměry 200(cca)x45x30. Je to nějaká dřevotříska a to přesně tak jetý, jak to vypadá. Patří k tomu ještě dvoje skleněný dvířka. Křivá je spíš naše podlaha a zeď než ta skříň. Hodí se to tak někam do garáže nebo do kůlny. Binec uvnitř k tomu nepatří.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nemáte prosím někdo zbytečnou turistickou hul? Valašku?
    BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Ikea UPPDATER. Držák nožů do šuplíku. Za odvoz. Praha Jahodnice

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Shanim kobercové čtverce, nechystáte se je někde měnit ? Praha.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mnoho šlahounů této fialové kytky. vždy zakoření a potřebuje minimální péči. Anděl dnes, případně půl 7 Vaclavák a po sedmé Nákladové nádraží Žižkov

BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    hračky za odnos a vysokoprocentni čokoládu z Nusli

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Stôl za odvoz a kvalitnú čokoládu …

120x65x45

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Nechcete někdo za 100,- napěňovač... pro Karcher ? nový, nikdy nepoužitý - špatně jsem objednal.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Přenechám za odvoz z Palmovky a 2 margotky... Trubkokvetinače, původní trubky jsou dole zaslepené, já v tom měla na balkoně jahody

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    poklady za odnos, P10 příští týden, cukřenka z plastu designově barevná, láhev avent ze skla, uzávěr k ní bude jen není na fotce. Savička se musí dokoupit. Skleněná nádobka od paštiky a keramická od povidel.

MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    HP LaserJet M1522nf MFP + nový a téměř nový toner (odchází přenosový prvek) - z vlastní stáje - rychloobrátková záležitost, v neděli jde na sběrňák

a z cizí stáje - ideálně nějaký bakšiš majiteli, ale hlavně aby to zmizelo. a povětšině by to mělo být funkční, jen dlouho ležící

HP Color LaserJet CM1312nfi MFP
    HP Business InkJet 2800 - zaschlá tisková hlava :-(
    HP OfficeJet 5610 All-in-One
    Konica Minolta magicolor 1690 MF

vše kolem Ondřejova
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Zánovní kancelářská židle. K vyzvednutí v Mníšku pod Brdy. Jedna Plzeň neurazí :)

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Noční lampička Dalek z Doktora Who. Bohužel má ulomený záchodový zvon, ale světlo pořád funguje.
    Za 100,- nebo nabídněte swap.
    Praha 2

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HAR4NT: aha on je to nejspis puvodne vrchni dil a neni to mysleny na zem, zmatlo me to slovo "komoda":))
    inspektor Kanabis uzavira pripad!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Daruji zřejmě bezsáčkový vysavač světoznámé značky Noname s prdlou hadicí. Nekomu jsem to schoval ale uz nevim komu a tak to tu leží a já celý noci nespím v obavě že mi to tu zůstane napořád.

A tak vás prosím milí kamarádi a sběratelé kdejakého krámu: zbavte mě toho.

Odnos: Václavák (ten v praze)

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUCZIE: teda divnejsi kus nabytku jsem asi nevidel, vitrina ve vysce kolen, ktera se otevira madlem, maskovanym jako falesnej suplik, ale jsou to dvirka a otevre se to cely i s tim spodnim fochem. kdo tohle vyrabi plz?:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: rezervovano, ctyri zajemci ve fronte
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nechce někdo postarší noťas Lenovo E550 ?

i3-4005U 1,70GHz
    4Gb RAM
    120Gb hdd
    AMD Radeon R7 M265

na internety, filmy, studium nebo "co se stane když vyšroubuju tohle?" dobrý.

vada na kráse: baterka. na rovinu, notebookovou baterku která hlásí vylágrovaní 99,1% jsem jako ajťák ještě neviděl. bez kabelu instatní smrt, uváděná výdrž 16 minut je čistá fantazie a znak toho, že i v pokročilém věku můžete hýřit bezbřehým optimismem :D
    nová se dá stále ještě sehnat kolem cca litru (můžu novému majiteli poskytnout link a poradit). na kabelu stabilní, do nějaké dílny, školky na pohádky, nevím, dál.

jsou tam windows 10 oem, můžu tam v případe zájmu nahodit linux.

cena: tradiční sixpack kozla 10.
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    Sháním interiérové dveře levé, 90ky . I nad rámec klubu. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam