• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Daruji za odnos také stůl s židlí. Stůl kdysi někdo renovoval tak, že mu přidělal lamino desku, takže bohužel není autenticky opravitelný. Praha 6, půda bez výtahu..

ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    ORTWORKA: stale k dispozici
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    VATYKUS: zkusim jeste jednou poptavku na plechy na peceni. Nema nekdo doma v koute nevyuzite? Nabidnete.
    FUNG
    FUNG --- ---
    akvária včetně ryb za odvoz, praha - viz [akvária včetně ryb za odvoz]

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Pro dceru sháním oblečení pro Barbie, doplňky a drobnosti ke hře, jak doma vyrobené, starší cokoliv - budu šťastná, že nemusím kupovat na aliexpressu.

Nabízím domácí zavařeniny, sušené byliny případně finance, dle dohody. Praha (Plzeň)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Ahoj, nevali se v dilne, na zahrade, v garazi nekomu stare drevene zidle s klasickymi zahnutymi operadly, k transformaci na neco uplne jineho? Vlastne potrebuju jen ta operadla :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: jako trošku jsem doufala, že to zmizí celý, ale vzhledem k tomu, že jsem dostala nějaký dotazy na konkrétní věci, tak to zítra zkusím nafotit nějak víc dopodrobna, vydržte mi
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Dve uplne novy mekky ortezy na kolena, velikost 3 (konfekcni velikost S) k vyzvednuti ve Vrsovicich. Lahev mate limonady nebo ipy potesi, ale neni nutna

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Daruji dvě tašky převážně holčičích hraček - lego, LOL panenky včetně letadla, malý sety Playmobil a hromada Sylvanian Families včetně třeba nějakých aut. Nabídněte, co za to.

KATYA
    KATYA --- ---
    Ahoj, po úklidu tu mám pár přebytků - nehodilo by se něco někomu? Pouzdro na notebook, dvě plátěný tašky z Bali, elegantnější kabelka a hromada starých Respektů. K vyzvednutí na Praze 8 nebo po domluvě někam zavezu.

MACHELEONKA
    MACHELEONKA --- ---
    A jeste jeden krasnej historickej stolek. Ikdyz ma pochroumanou nohu, bylo mi lito aby skoncil v kontejneru. Snad se tu najde nakej milovnik staryho nabytku, kterej si to opravi? ;] Hloubetin

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Kočárek Mutsy Evo, po třech dětech, podvozek už něco zažil... Možná spíše na součástky. Korba a golf v pohodě, velký nákupní koš. Doplňky jako držák na lahve atd.
    Na hodnotě se domluvíme, asi nutno vidět. Rozhodně neposilam.
    Praha 2

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Dětské batůžku, ledvinka na běhání , na něčem se domluvíme
    Praha2

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Skejt za kočárek, trochu nad rámec klubu, použitý, ale v pohodě.
    Mutsy iGO/Evo/EXO
    PRAHA 2.

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Čau, neváli se někomu doma dvě ruční činky o váze 2kg...?
    Děkuji za odpověď
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    mam tu jeden retro koš, co čeká na vaše smrdutý prádlo...stav odpovídá věku...může být jen za odvoz, a nebo taky za odvoz a něco, čim ukážete jak moc jste rádi, že máte nového člena domácnosti
    Petřiny
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALEXIS: Dalek je pořád k dispozici.

A mám tu i hromádku anglických Doctor Who časopisů - kus za 50,- celá hromádka dohodou nebo nabídněte bartr :)

Vyzvednutí Praha 2 nebo umím poslat (Balíkovna, PPL, Zásilkovna).

DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    FAT
    FAT --- ---
    SUVA_: Ozvi se mi zítra do SZ.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    - citove vydirani alert -

Pro kamose s pohnutym osudem shanim kolo, aby mohl jezdit do prace a zivit pritelkyni, jejich budouci novorozene, a jejich roztomilyho pejska s kratkyma nozickama. Kolo nemusi byt zadna vonavka, ale funkcni, na cloveka cca 175-180cm. Praha a okoli, dojedu si, klidne za nejaky rozumny peniz/barter.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam