• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Za odvoz ze Smíchova tu mám nějaké vázy/květních, velké množství skleniček a hrnečků

A také židli, která je sice hodně pohodlná a vysoce stabilní, ale taky hodně těžká.
    +ještě tu mám gauč cca 180x90 podobného stylu.

+ stolek cca 160*100cm, výška cca 50cm - masivní kombinace dřevotřísky a dlažby.
    Supertěžký, super stabilní, přelakovaný na modro-bílo. Foto jsem žel nedohledal a aktuálně je zavalen tunou věcí…
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Daruji - prebytek z ikei, a 2x pez (jestli to nekdo sbira?

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: skoro nový, v některých se chodilo jen doma
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Nějaký kramfleky. Vel. 39-41. Nusle/Kolín. Kus 150,-Kč

HREBICK
    HREBICK --- ---
    Kdyby se někomu doma válel nevyužitej menší zelák tak do 2L...Velmi rád se ho klidně za nějaký proviant ujmu! ;)
    MZELVA
    MZELVA --- ---
    Gauč za odvoz. Šířka 62, délka 200. je na něm znát několikaleté používání, ale stále ještě může sloužit dobře. S trochou snahy jde rozložit, dvě osoby se na něm zvládnou vyspat. Jsou k němu ještě dva úzké polštářky.
    Praha - Nusle.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: dlha garnyz ma 3m, je nadpojena.
    kratka garnyz ma 180 alebo 200 (boli 3, jednu som darovala, mozem este zmerat)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Darujem velky kocici zachod. Chyba mu ten cerny protipachovx vrsok, jedna kocka ho rozcupovala.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Darujem dvojite garnyze 2ks, 1 na kratke okno, druhu na okno s balkonom. S kruzkami a s prislusenstvom. p5.

MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Mama ma doma cca 3 balíky psích plínek, nemáte někdo doma čtyřnohého důchodce nebo maroda, kterej by je užil? Za odnos z Prahy-Spořilova, případně Vršovic.
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    nechce nekdo 160cm postel? je samozrejme trochu rozvrzana, ale urcite by se dalo podotahovat a upravit a jeste by poslouzila, skoda vyhodit. jinak znicena neni, lamely drzej. bez matrace. lehce nad ramec klubu

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    3x zidle/kresilko. Lehce vytuneny od kocek. Praha, Zelivskeho, ovoce/kyselac potesi ale neni nutne

BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Neprebyva nekomu xylofon?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Neválí se někomu doma, funkční digitální foťák i s baterií? Pro dítě k Vánocům i nad rámec klubu.. Praha, děkuji 👍
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mám tu simku od T-Mobile. Zalepená obálka, nepoužitá. Číslo asi už recyklované - 603 xxx xxx

Expirace 8. 9. 2026
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    Mame doma bilingvni dite a tak shanim detskou literaturu (ted jeji 6 mesicu) v anglictine, klidne i nad ramec klubu. Na stavu nezalezi, berem i salatova vydani
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    Kdyby někdo potřeboval náhradní díly k ikeácké komodě Malm 80x100, čtyři šuplíky, bílá - tak mám kromě levého bočního panelu a dna k dispozici prakticky celou - Praha 9 - Prosek, samozřejmě vše zdarma.

(Netěsností vedle umístěného radiátoru bohužel zmíněné dva díly nacucaly vodu, nafoukly se a začaly se zvolna rozpadat, Ikea zrovna nemá skladem náhradní díly, komoda musí pryč.)

Po víkendu půjde do sběrného dvora...
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    za odnos tenisky 33 34 35

praha 5

ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    Omlouvam se za OT, ale nevite o nejake sbirce tepleho obleceni, kam darovat rukavice, cepice a podobne?
    PRAHA. Prosim o SZ diky!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: Taky rezervace, smažu po předání (vím, že to není nový inzerát, ale je to relevantní, tak snad mi to tu správce nechá :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam