• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Funkční trika, vše Lko, Nike, klimatex 2x, alpinepro a lidlacky gate na kolo s polstrováním na zadinku ( také Lko) za poděkováni. Domluva v poště

_M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    Daruju za odvoz parkrát použitý pás s křidýlky pro děti 15-30Kg.
    Vyzvednutí Praha 4 Spořilov.

KU13AR
    KU13AR --- ---
    👉 Sháním půjčení oblečení na kostým strašidla na Prahu plnou strašidel👈 pro podskalské strašidlo Příblblý Antoušek Milivoj. Akce se koná tutu sobotu 10.1. odpoledne. Příběh a představa oblečení viz foto. Případně beru i prdy ve sprayi. Pěkný večer a díky za nabídky.

DIVA
    DIVA --- ---
    Vazeni, hodil by se mi retro lustr, muze byt odvazne formace nebo i jednoduchy, idealne po babicce, pripadne po dedeckovi .) dekuji za nabidky
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    PAKOBYLKA: rezervace
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Za odvoz prenecham dvoumistnou rozkladaci pohovku. Rozmery: sirka 180 (sedaci cast 120), vyska 80, hloubka 90. Praha 2. Nutno odvezt ve dvou chlapech, ja s tim nepomuzu.

PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    Nechce někdo opravdu teplou bundu, téměř nenošenou?

Velikost XL, odpovídá cca 42, je docela široká, u 170 cm postavy dlouhá do poloviny týtek. Dávám ji pryč, protože mě neskutečně vytáčí, že se ty patenty vepředu pořád rozepínají. Třeba to někdo zvládne nějak spravit.
    Je to tahle bunda, akorát červená barva a jiná velikost
    Dámský kabát DSTREET BORDOVÁ velikost: S : ALTISPORT.cz
    https://www.altisport.cz/damske-kabaty/damsky-kabat-dstreet-ty5479-bordova-velikost-s

jen osobní předání v Praze, někde poblíž Palackého nám., za 150,-

EADENN
    EADENN --- ---
    EADENN: rezervace
    EADENN
    EADENN --- ---
    EADENN: rezervace
    EADENN
    EADENN --- ---
    Do dobrých rukou věnuji staré časopisy Bydlení (a pár speciálů) z let 1979-1988. Praha 6

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADELHAIDA: Rezervace
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Sháním vázání na snowboard takové to klasické ne burton na velikost boty kolem 42. Středočeský kraj/Praha
    BOOSTED23
    BOOSTED23 --- ---
    Přenechám zdarma plenky vel. 0 - váha do 3kg - DMko.
    Nám se narodil 4 kg kočičák, takže jsme nepoužili ani jednu :(
    Jsou jen roztržené na povrchu.

- Praha 8 - popř. trasa: Kobylisy - Florenc - Anděl (všední dny kromě úterý)

BOOSTED23
    BOOSTED23 --- ---
    Nerozbalená celá BEBA 2 - bohužel se spotřebou do 03/2026 - zapomněli jsme na ni :)
    - za kilo pomerančů, mandarinek.. nebo za nějakou dobrou salsu, či netradiční pálivou omáčku :) Nebo pytlík solených pistácií pro dva na jeden večer :)

- Praha 8 - popř. trasa: Kobylisy - Florenc - Anděl (všední dny kromě úterý)

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KAM S NÍM? Za (váš vlastní) odvoz z Prahy 13 nabízím dvě dětské matrace z IKEA, rozměry 70x160x8 cm. Staré jsou cca 5 let, používané byly v originálním ochranném obalu + ještě s chráničem matrace. Fleky na fotce jsou od vody vyteklé z lahve, nejde to vyprat. Nicméně děti samozřejmě v posteli občas blinkaly, jednou či dvakrá měly noční nehodu, takže matrace jsou spíš na pelechy pro zvířata.

CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Scháním jídelní zidlicku pro dítě, takovou tu rostouci, bez stolečku. Klidně i nad rámec díky.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Nabízím třeba za trs banánů menší tašku oblečení 44 (nějaký kraťasy, jedny nebo dvoje šaty) a tašku oblečení (velkou tašku) oblečení ve velikosti 42. Tam je prakticky skoro vše snad kromě džín). Já jsem strašně líná všechno fotit a dávat někam na Vinted. Takže radši takhle. Není to oblečení po babičce, vše se dá aktuálně nosit absolutně bez problémů. Menší vady (flíčky...) asi někde budou, je to holt nošený. V tašce jsou určitě trika, podzimní softshell kabát Woox (ten je zapošitý, dá se ovšem vypárat a zase zpáky zvětšit), různý šaty Mohito/Woox/H&M...

Zároveň, pokud bude někdo třídit skříně, moc prosím, poptávám oblečení ve velikosti M :D dámské tesa :D na značkách a kvalitě mi moc nesejde, aktuálně nosím L, ale cítím, že co mi bylo dobrý, je mi velký a nějak to leze do peněz :))

Já Praha 5 k vyzvednutí, ale pokud, tak si dojedu :)
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Nemáte někdo látky s vlakama/kočkama/puntíkama? Potřebuju to na ušití zástěry a pouzdra na tabák.
    Nabízím na revanš modrý pueblo, peníze...Praha
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    za trs ovoce, praha invalidovna

ohrivacka na pidi midi detske pokrmy - funkcni, trocha kamene, asi tri roky nepouzita

OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    za odnos (praha invalidovna)

pojizdny a hydraulický spodek k tehle zidli:

SKRUVSTA Otočná židle, Vissle šedá - IKEA
    https://www.ikea.com/cz/cs/p/skruvsta-otocna-zidle-vissle-seda-30280004/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam