• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Sháním střihové časopisy - Patrones, Victor, La Mia boutique, Marfy, Burda.....
    Mohu nabídnout výměnu za stejné téma
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Shanim

cca 3 nasivky, asi je mi jedno jaky, hlavne ze tim fixnu ty diry, rozhodl sem se nevyhazovat nic a opravovat vsechno i kdyz je to time cost not effective.

diky moc

praha
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Sháním

Něm někdo metalové doplňky, klidně jeté, které se už jen valí ve skříni? Potřebuji na tématickou party..
    Pásek s pyramidama, náramek...
    Nejlépe brno, případně zasilkovna.

Můžu pak klidně vrátit, nebo poslat dál.
    Diky
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: rezervovano
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nechce si někdo v Praze Strašnicích vyzvednout tři dětské rozvojové cestovní magnetické hry?
    ani snad nic nechci, kdyby vám bylo echt blbý přijít s prázdnýma rukama, tak piju kozla desítku.

KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Mám tu dva pánský laboratorní pláště velikost 50. Budou chtít vyprat. Za něco na zub. Praha nebo pošlu.

ALI
    ALI --- ---
    ahoj, rozdil jsem si svuj iphone 13 mini – pred par tejdnama jsem si na nej koupil dva kryty, rad je dam nekomu, kdo je vyuzije. praha malovanka. vino nebo cokolada bude fajn, ucet dam.

ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Daruju zidli z ikei.. asi lehce oskrabana of kocek, ale jinak drzi.. karlin

ZIRALKA
    ZIRALKA --- ---
    Batoh na notebook s roztrhlou latkou u zipu. Nevyuzijete nekdo na neco? Nusle

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Neválí se někomu doma random zbytky Merkuru? Využil bych :) Praha a okolí dojedu, případně zasilkovna:) do barteru domácí marmelády/víno
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ahoj,kamarádka s mužem odpadli s virozou, teď mi píše. 2 listky na Zábradlí Na vzkříšení, někdo?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Za odvoz z Pankrace plastova nadoba na zavitove zavirani od proteinu 2.2kg objem. Za cas bude dalsi 😉

WERKA
    WERKA --- ---
    Ústní sprcha Sencor s dalšími nástavci v pouzdře. Jen asi dvakrát vyzkoušená. Jde o tento typ https://www.nazuby.cz/sencor-soi-1100sl-cestovni-ustni-sprcha. Za 150 Kč nebo třeba lahev slušného bílého vína. Nebo nabídněte něco jiného, třeba se mi to bude hodit.
    Lokalita - Praha, kousek od metra Háje. Případně pošlu přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu, pokud si vygenerujete kód.

PHOENIGS
    PHOENIGS --- ---
    PHOENIGS: reserve
    LADDOBAR
    LADDOBAR --- ---
    Kdybyste se někdo chystali do Paříže... Jízdy na metro v Paříži (dospělé a dětské)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Za odvoz - bez dálkového ovladače - k vyzvednutí v Mníšku pod Brdy

LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Sídliště Ďáblice, zadara, kdo dřív přijde, ten si to odnese: stojan (na něco....mikrofony?), vázička, malé zavařovačky - celá větší krabice, 2dcl plastové kelímky, nové nafukovací lehátko, skládací nepoužité ocelové lehátko nepoužité. 0e1248aa-78bc-4f64-9fb4-c60f4ba0869b 386b2f68-edfc-4bef-8bd9-70e9dd7432eb 4ce2f48a-0c88-443a-87e5-69d5cfc9de7b

5df96858-c000-4765-b6cc-f7110feb601c b0d79d0f-8fca-4d7d-8c0f-9e6d0ca48672 ba48e5d3-cb38-4256-8f91-c7f440446286

d1652233-d9e4-42f7-842d-e2e472c13809 d5176fc3-fac1-46be-a94d-6e47a2f8a683 e71ce65f-260f-4017-ae0e-61971bc8d74f

f106d6e2-4d63-49bd-82b3-fd90d83eeaf3
    ZOE
    ZOE --- ---
    Koupací kyblík Shantala
    Praha
    Za sklenici kyselých okurek

WINCI
    WINCI --- ---
    NEI: 15cm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam