• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Houpací dřevěný losík za odvoz
    Praha 10- Záběhlice.

ANYNA
    ANYNA --- ---
    Poptávám štendr na oblečení. Praha
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dvere leve, plne, panelakove, 60cm, vc bakelitovy cerny kliky. Za odvoz, Praha Eden
    WERKA
    WERKA --- ---
    Náš robomopík odešel do křemíkového nebe a zůstal nám po něm zbytek saponátu. Lahev se šroubovacím víčkem je plná (550 ml), neotevřená, v lahvi s rozprašovačem je asi polovina obsahu. Buď 90 Kč nebo za nějaký vás přebytek, pokud se mi bude hodit, nebo třeba za papírové utěrky.
    Lokalita - Praha, Jižní Město (kousek od metra Háje), příp. pošlu, pokud si uhradíte náklady (zásilkovna, balíkovna)

BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    Má někdo zájem o dva rošty 200x70? Zvedací podhlavní i podnožní část, kupované asi před 15 lety, ale naprosto v pořádku (po většinu času nevyužívané).
    Za odvoz ze Zahradního města (Praha) a dva dobré žluté melouny.

ALAYU
    ALAYU --- ---
    Ahoj,
    Prosím nemáte někdo bananovky nebo jiné bedny na stěhování?
    Potřebuji sehnat do pátku
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nevyužijete někdo tuhle sadu nástavců od ručního vysavače Bosch?
    ⌀ cca 3 cm
    #praha #zdarma

LALINA
    LALINA --- ---
    mám tu v pěkných a popsaných krabicích kazety s nahrávkou Pána prstenů nekrácený text, pak Silmarillion, Quo vadis a Zrozen, aby byl králem, to je nahráno z rádia a tuším chybí začátek (mohu dodat v digiformě)
    kdo by měl zájem nebo pokud by to mohl digitalizovat a poskytnout mi to, to by byla bomba. Fotky sem bohužel nedokážu dát, je to cca 60 kazet

Praha, Jilemnice nebo někde po cestě
    EFESH
    EFESH --- ---
    EFESH: Rezervace
    ARNECHT
    ARNECHT --- ---
    Linka s otvorem na drez. Nepouzita bo jsem to blbe zmeril.
    Tloustka 4
    Dira 49 na 56

Za odvoz praha barrandov

EFESH
    EFESH --- ---
    Cvicebni pomucka na dekompresi patere

Sice to stalo majlankt ale nepouzivam to, je to skoro jako novy (koupeny kdysi davno v USA)
    Jedine, co chybi, je jedna gumova nozicka, to jde asi snadno nahradit nekde v Hornbachu...

Invertrac Inversion Traction Unit
    https://www.thebackstore.com/traction-units/invertrac-inversion-traction-unit.html

ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Zdravim
    Poptavam strojek na testoviny/fimo
    Praha
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Poptávám libovolné množství sklenic Frasera z Ikea. Ideálně těch menších (ale asi beru i ty větší). Zn. Miluju je, už se nevyráběj a děti mi je hážou na podlahu, takže pomalu mizej. Kladno/Praha/při důkladném zabalení asi odkudkoliv.

TOMAS_13
    TOMAS_13 --- ---
    Nemáte někdo (klidně i nad rámec klubu) surfskate, nebo cruiser? Dcera by to chtěla zkusit ale nevěřím ji, že to budeot dlouho trvání, tak do toho nechci zbytečně investovat..
    PHOENIGS
    PHOENIGS --- ---
    SNOWFLAKEREMELT: Ahoj, mame doma skejt, velmi malo pouzivany. Nechal bych ho za 200 nebo dle dohody. Kdybys mela zajem, prosim dej mi vedet. Prijemny vecer preji.
    SNOWFLAKEREMELT
    SNOWFLAKEREMELT --- ---
    Ahoj! Neválí se někomu doma nevyužitý skejt?Poptávám pro kluka, klidně i nad rámec klubu. Měl by být funkční, treky zatáčejí, deska je vcelku, kolečka kolečkujou. Osa Praha (Nusle) -Mnisek pod Brdy ideálně. Díky za nabídky předem
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Za 100 a odnos stojan na obleceni. 2 tyce 90cm, do vysky vysouvaci, takze jdou pouzit i na dlouhe saty/kabaty. Slouzil dobre, ale konecne ho nepotrebujem a muze do sveta.
    Za usmev se muzem dohodnout na odvozu po Praze.

SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Za 150 Kc a odnos sadu inkoustu EPSON 103 Ecotank. Cerna barva je plna, zbytek barev nejmene z 1/2 plny. Tiskarnu Epson uz nemam a je mi lito to vyhodit.
    Osobni odber v Praze.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Za odvoz daruji rozbity snowboard (je proslapnuta deska/skluznice pod vazanim)
    Na jizdu nevhodny, na ozdobu nebo dalsi tvoreni vhodny.
    (Pokud myslite, ze je to k nicemu a mam to rovnou vyhodit, dejte mi minus. Tuto zpetnou vazbu taky ocenim.)

BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Shanim matraci 200 x 90 x 18 plus rošt k ní , i nad rámec 150,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam