• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Pořád aktuální a ještě sháním zrcadlo za odvoz, čím víc divný nebo hnusný tím líp :) Praha
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Nekdo laboratorni sklo? Mam tu pet bananovek zasobnich lahvi ruznych rozmeru ( prevazne uzke hrdlo) a bananovku erlenek. Neco potesi, ale bude fajn, kdyz to bude slouzit
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Benzinovy kamp varic, 150, P3

DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Plynovy varic na propichovaci kartuse, zadax, P3

DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Police do dilny/sklepa za odvoz? 42š/48h/77v
    Praha 3
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    kočárek Jané trider extreme, zde jsem k tomu našel nějaké povídání:
    Jané Trider Extreme - Hodnocení, Video - Modrý koník
    https://www.modrykonik.cz/kocarkopedie/jane-trider-extreme/#gsc.tab=0&gsc.q=Jan%C3%A9%20Trider%20Extreme%20koupit&gsc.sort=date
    přenechám za odvoz nebo zrnkovou kávu :)
    Praha 9 / Praha 7

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH: Rezervovano.
    WERKA
    WERKA --- ---
    WERKA: Nabídka stále platí. Klidně nabídněte nějakou drobnost (nejlépe spotřební, krámů mám doma dost :D)
    A zajímal by mne důvod mínusů - chci moc? (do zpráv, ať to tu neplevelíme)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Daruji USB-C 45W nabijecky na mobil Hewlett Packard, funkcni, neutahnou laptop, ale mobil OK. Mam jich ted asi 5. Takze muzete psat po jednom. Predani Praha: Barrandov, Smichov, nebo Palmovka.
    ALI
    ALI --- ---
    ahoj, prenecham stinidlo/lustr za lahev primitiva

staci otrit prach a je to novy. da se to rozebrat, ale to nedoporucuju, trvalo mi to asi hodinu dat to dohromady.

praha 6 – malovanka

KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Pardon hadice jsou taky samozřejmě :)

KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Za lahvinku Prosecca přenechám vestavěnou myčku, vše funguje (až na malý display s časem, možná se tam má vyměnit baterka?). Otec si koupil novou myčku a byl líný si ji instalovat, tak ji vrazil nám.
    Myčka myje, nemela jsem sebemenší problém. Rozměr 45 cm. Dřevo/pokrytí je součástí, lze ale vyměnit. Vyzvednutí Kunice u Prahy.

EELISHKA
    EELISHKA --- ---
    Neválí se prosím někomu doma bible, krucifix a růženec? :) Praha
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Klic k Volvu ktere nemam ,za 150,-

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Nabizim listova pera za odvoz a cca cenu srotu.
    Svyho casu o to meli kovari nozu apod zajem... tak zkousim nez to odvezu.
    Benesovsko

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Chcete se jit dneska nekdo s nekym seznamit do druhy rady studia dva na beckhama s jarouskem pleslem? Jsem nemocna, takze ja nepujdu. A nemocni jsou i mi dva kolegove, co meli jit se mnou, coz je dobre pro vas, protoze muzete jit 3 jako spravna trojka!

Listky daruji zdarma. S tezkym srdcem (a zidackou bolesti na hrudi:)), ale co s nima, zejo.

Dnes 19:00 Studio dva, Beckham: https://www.studiodva.cz/prestavka/prestavka/

Kdo napise prvni, ten je ma. ;) (Klidne jeden, dva nebo vsechny.)
    GESTO
    GESTO --- ---
    Nabizim za nejakou drobnost detske kolo vek cca 4 - 6 let. Pro vice info napiste do posty. Moznost predani praha 6

ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Ahoj,

kdyby někdo chtěl rýmovník -> pošta,
    budu ho mít hodně,

Jižní Čechy/po dohodě Praha
    :)
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Rozkládací gauč za odvoz a lahvinku pitelného bílého vína. S odnosem z 1. patra a s naložením mohu pomoci. Zeleneč. Čas je do soboty, jinak jde z domu. Jako bonus je možné uvažovat i s dalšíma věcma - vyklízíme.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam