• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Směs dívčího oblečení za odnos z Nuslí

IDLE
    IDLE --- ---
    Nemá někdo využití pro prasklé talíře? Třeba na nějaké tvoření / ozdobné lepení, rekvizity, trénink žonglování...
    Sada 6 kusů, všechny naprasklé, ale zatím ještě vcelku.

Za odvoz z Prahy–Proseka.

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Rada do dobrých rukou předám tenhle lis na citrusy, je lehce unaven ( pokusila jsem se nafotit), ale myslím si, že na funkci to vliv nebude mít
    Osobně Brno, za kod na zasilkovnu všude možně

NEI
    NEI --- ---
    NEI: Stále hledám.
    Najdu?
    PHOENIGS
    PHOENIGS --- ---
    Nabizim toto sovetske udelatko za odnos,pry jde o odstavnovac na principu horke pary.Je to uplne cisty,snad nikdy nepouzity,ale z hliniku.Za odnos,Praha Strasnice.

CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Nabízím 2x koupelnové bambusové poličky z Aska - Koupelnový rohový regál Bonja, 19,5x36,5x19,5 cm, kov/bambus
    Vyzvednutí Praha. Nejlépe Kyje, Černý most. Případně Palmovka, Masaryčka co mám po cestě
    Ovoce potěší - nějaké meruňky, jahody, co vás cvrnkne do nosu

WOJTESHKA
    WOJTESHKA --- ---
    Nechcete někdo terária, akvária, stav nálezový, zaprášený, otlučený, občas něco chybí, za těsnost neručím. Je tam jedno akvárium s vypouklou přední stěnou a krytem, jedno velké terárium na chameleony(chybi jedno posuvné sklo), akvárium s dřevěným krytem jako terárium. Inkubátor s termostatem a 2 IR lampami. Za to by něco drobného potěšilo. Ostatní za odvoz z Prahy 2. Jo a hromada květináčů. Foto viz: https://photos.app.goo.gl/mmquYah87e6vz2Yp9
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Nechcete někdo tuto použitou trampolínu: https://www.alza.cz/sport/goodjump-4upvc-modra-trampolina-305-cm-s-ochrannou-siti-zebrik-d5114026.htm ?
    Jen už k tomu nemáme pružiny (ty jsme půjčili sousedům) a jedna nebo dvě tyče co drží tu boční ochranou síť byly ohnuté (následek silného větru).
    V neděli to vezu na sběrák.
    Kamenice u Prahy...
    _PLASA_
    _PLASA_ --- ---
    Za odnos, Letná, Praha

DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Mlynek na kavu Tefal, za 150, Praha 4

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: tak zpet, kotata uz nejsou, kocka zjistila, ze byla objevena, a odtahla si je pres noc neznamo kam. posleze se smazu.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    cau, toulava kocka mi porodila ve stodole, dnes pri vyklizeni jsem nasel 4 kotatka, zacinaj otvirat oci... tak kdybyste meli nekdo zajem, budu rad. nevim o nich vubec nic, jen vidam jejich mamu, jak mi tu neustale krouzi po zahrade...

ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    POPTAVAM reklamní předměty s neaktuálním logem, nebo které už nevyužijete a ideálně mají sportovní nádech (triko, kšiltovka, lahev, …) nebo jsou do běžného života (tužky, klíčenky, pochutiny). Snažím se o bohaté zaplnění tašek které dostanou účastníci Pétanque utkání příští měsíc ve Sluknovskem výběžku. Jedna se o dospělé klienty sociálních služeb v Ústeckém kraji a bude jich lehce přes 100. Domluva v poště, dekuji za pozornost.
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Za odvoz klasická plechová dílenská šatní skříň (dvojitá), mírně orezlá. Do dílny, garáže atp. normálně použitelná. Praha - Podolí

Foto ilustrační.

nicméně typ skříně odpovídá

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Za odnos ze Stodůlek daruji akvárium nestandardních rozměrů: V=50cm, D=54cm, Š=25cm. Tlouštka skla cca 1cm, takže je to těžký jak kráva. Akvárium neteče, ani není prasklé, ale bylo používáno 15 let, takže spíš na terárko. Nemyla jsem ho, ale asi na něm není nic, co by ocet nespravil.

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Barefoot tenisky velikost 23, ještě na zahradu určitě poslouží. Za jablko nebo banán. Praha 10 Strašnice

PHOENIGS
    PHOENIGS --- ---
    PHOENIGS: Kroket, helmy - rezerve
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    Zkusim štěstí… poptávám takový ty starý železný zednický kozy. Třeba někomu na zahradě zarůstaj vousem…. Praha/Dobříš a okolí…děkuji..!!
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    Nabízím nízké štafle za odnos, jsou dost rozviklané, ale po troše servisu by mohly ještě dobře sloužit (Praha-Smíchov)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam