• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Helma na kolo vel 46-52
    R2

Nošený , v bezvadném stavu.

Za 100/Střížkov

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    cau, shanim tento komunisticky pulitr... lokalita kdekoli, idealne stredni cechy.

RAHUF
    RAHUF --- ---
    Daruji větší množství (15 - 20) skleniček od marmelád a jogurtů - nejsou to zavařovačky, ale šroubovací sklenice o objemu 200 - 300 ml. Vše čisté, umyté v myčce. Předání Hradčanská nebo Strossmayerák.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Nasel by se tu dobrodinec, co by mi vyrobil 8-10 placek/odznacku za cenu v ramci klubu? Prip.za nejakou pochutinu?
    Praha
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Nová nikdy na nikom nenošená trička.
    Nevhodné dárky či úplatky, kdy dotyčným bohužel neseděla velikost.
    Kus za 150Kč

možné předání PRAHA - Smíchov Anděl Klamovka Strahov případně Mníšek pod Brdy

Olga Havlová - dámské XL
    Václav Havel - pánské XL
    Baťa - dámské XL
    Žvýkačka PEDRO - dámské M
    Švýcarsko MS v hokeji 2026 - pánské XL
    Call of Duty - pánské XL

PULKA
    PULKA --- ---
    Za odnos v podstatě jen nasazené průhledné pouzdro na Samsung Galaxy A36, k vyzvednutí Praha Malovanka.
    https://www.alza.cz/alzaguard-crystal-clear-tpu-case-pro-samsung-galaxy-a36-d12718748.htm
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    VOJTAM: Rezervace
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Daruji tyto knihy

Osobní předání v Praze - metro Chodov <> Hlavní nádraží, popř. Olšanská. popř. Kamenice u Prahy
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Nechcete někdo tyhle stěrače ? koupil jsem 3 balení a při instalaci prvního jsem zjistil, že to nejde na mé auto...
    https://www.alza.cz/auto/prexim-gumicky-steracu-grafitove-delka-610-mm-s-plastovou-listou-2ks-d13105016.htm

Osobní předání v Praze - metro Chodov <> Hlavní nádraží, popř. Olšanská.
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Sháním krabice od banánům na stěhování. Neválí se někomu doma? Kdyz tak sz pls. Diiik
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ZUZIPA: rezervovano
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Merel Vapor Glove. Nosene 2minuty venku na vyzkouseni a pak uz nikdy... vel.43 - jsou pomerne uzky a tesny, tak bych se nebala je dat na 42... lezi mi tu uz 2 roky, tak je dam za jalykoliv ovoce... Praha Libuš nebo Hostivař...

NEI
    NEI --- ---
    NEI: rezervace
    NEI
    NEI --- ---
    Musím darovat všechny tyto krásky neb jsou toxické pro kočky a protože chci hlídat, musím zabezpečit domácnost.
    P4

RAHUF
    RAHUF --- ---
    Za odnos (P-6 Hradčanská nebo Dejvická a okolí) tři filtry do filtrační konvice Laica. Datum minimální trvanlivosti jsem na nich nenašel, ale nějakou dobu se tu už valí.

NEI
    NEI --- ---
    Daruju za odvoz zelenec
    P4

CUKI
    CUKI --- ---
    FLAIRE: Můžu nabídnout 140x 200 + rošt + matrace za odvoz z Hořovic.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nezbavuje se nekdo po Praze starsi zehlicky? Chci to na nazehlovani papiru, tj. nemusi jit o nic sloziteho s pokrocilymi funkcemi.
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    FLAIRE: Truhliky fuc.
    Porad ale shanim ram postele 160x200 :D
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    Za odvoz upevneni zaluzii a rolet, jen otevreno, komplet. Praha, na trase Modrany-Karlin.
    Presne tohle: https://www.obi.cz/montazni-material-pro-zaclony/gardinia-univerzalni-upinaci-prvek-kovovy-bily/p/3801396

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam