• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Nemate někdo přebytek truhlíků nebo květináčů? :) nejlepe praha 4, 2 a okolí
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Čau!
    Jak by řekl profesor Farnsworth “And here's where I keep assorted lengths of wire.”

Skoro určitě máte doma sbírku kabelů, který určitě někdy použijete. Od kabelů k diskům, přes zdrojové kabely, usb mikro kabely až k nějakým prapodivným firewire podivnostem. K tomu tu jsou různé krytky na staré nikony, pinhole, chrániče na displej.
    Dokonce se mi tam objevil i router tp-link. Nebo vrtule k dronu.

A jestli tyhle věci doma nemáte, tak je mít můžete, protože po nich zajisté ohromně prahnete!

Router fungoval, zdroje některý taky. Ostatní jsem línej testovat.

K vyzvednutí u Synkáče, popřípadě později ve sběrném dvoře.

Za ten router ch asi chtěl něco víc než 150…

Zdroj na Apple a patka ke stativu jsou zabrané.

CUBE
    CUBE --- ---
    Ahoj, prosím někdo zánovní malé akvárko / terárko, ideálně s poklopem...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ADIKIA
    ADIKIA --- ---
    Sháním odkapávač? / drip tray pro kávovar Philips Saeco Xsmall - nemáte někdo porouchaný kousek a už vám došlo, že se nedostanete k opravě? :)
    V rámci klubu, klidně ale zaplatím poštovné, pokud to nebude v Praze, Liberci, Jablonci, Ústí n/L, nebo někde po cestě, kam se výhledově dostanu.

PHOENIGS
    PHOENIGS --- ---
    MUFF: Ahoj,hledas toto?Pokud ano,dam ti jednu.Jsem ze Strasnic.

MUFF
    MUFF --- ---
    Ahoj, nemá někdo prosím navíc takovou tu odměrku na tekutej prací prášek? Nemůžu to nikde sehnat, vyzkoušeny drogerie v okolí, pár supermarketů, vietnamská večerka - bez úspěchu. Cena v rámci klubu ;)
    Lokalita: Praha - kdekoli mezi lokalitama Vinohrady, Opatov, Kačerov, Cholupice
    Díky.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Shanim v Praze nebo Strakonicich a sirsim okoli - za odvoz nejaka stara bavlnena prosteradla, povleceni nebo i bavlnena tricka bez potisku. Jde ciste o to aby byla bavlnena. Dopredu diky.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Zpětné zrcátko do auta zn. Zopa, párkrát použité, 100 Kč, Praha 2
    Specifikace zde: https://funbaby.cz/zpetne-zrcatko-33960.html

MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Hypoalergenní prací prášek, 2,9 litru, použito tak 5-10 pracích dávek - 100 Kč, Praha 2

MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Nechcete někdo pro miminko?
    Dva velké balíky plen Babylove premium 4-9 kg. Jsou načaté, ale z jednoho balení chybí jen pár plen a z druhého myslím žádná. - 100 Kč
    Zbytky nulkových plen Babylove, tak 10 ks - za odnos
    Mycí emulze Weleda - načatá na jaře, zbývá cca polovina - za odnos
    Ideálně mě prosím zbavte všeho najednou :)
    Praha 2

ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    ZIGOT: rezervace
    ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    přebytek černé čtvrtky, cca A2 arch, bude chtít trochu rovnat nebo ideální na vystřihování, P6, za odvoz

ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    obal na OnePlus 9 Pro, používán byl asi tak deset dní, P6, za odvoz

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    bryle Swimmaholic do bazenu pro dite cca 5-7 let. nejsou v top stavu, ale třeba někdo využije. Za 100 Kč, nebo domácí ovoce/zeleninu. Praha 10

ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    rackový behringer EQ, nezaručuju funkčnost, chybí napájecí kabel (klasická eurovka), P6, za odvoz

ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    brzdová kapalina, P6, za odvoz

INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    TERUSEZBUSE: Díky moc! Už jsem to tady ale od někoho získal a zapomněl se smazat, což hned udělám... :)
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    INS_KAOS_KRU: mozna mame, pisu sz
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KOPRETKA: Absolutně chápu, dělat to s knihou, co s sebou dítě tahá a zapomíná ve škole e tak musí být na hlavu.
    Ale asi je to dlouhodobě oblíbená povinná četba a shání jí teď všichni. Má ji jen Antikvariát Čejka v Praze na Lukách za 220 (to mne dost překvapilo, myslel jsem, že jí někde vyhrabu za 50,- nebo tak) a jinak jsou jen nové na eshopech za cca 270 (kniha plus expedice na pobočku), protože jsou dost vyluxované i z kamenných knihkupectví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam