• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DINEinter:zone alternatif obchůdek/galerie
    DINE
    DINE --- ---
    XENOBIOTICS: oh yeah supa one!! na svatbu se tesiiim!!! ;]]]
    OMRI
    OMRI --- ---
    XENOBIOTICS: cool invitation; congratulations!
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---

Off Topic :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    COLTCHA: Jo takhle, husty, no tak to je parada... :)
    113KW
    113KW --- ---
    DINE: JUCHU! takhle, jak to na webu mate napsano ted, si toho vsimnou i vysokoskolacky i nizko-skolacky, i poskolacky :-D a ja uz se tesim jak si prindu neco kópit (aspon filtry kdyz uz na vic nezbyde)
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    WILDENBURY_SQ: jen pro vyvolené - tzn. pro ty, co si chtějí udělat vlastní dyzoš. Na požádání zpřístupním ;-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    skoda, ze ten audit je jen pro vyvolene :)
    DINE
    DINE --- ---
    jo a uz jsou jen za 15,- kč! ;))
    DINE
    DINE --- ---
    v obchode jsou novy Coltcha's filtaz!
    designy: Coltcha's, Alien Jedna, SS3X
    [ coltcha.filtaz.dsgn » nová várka je venku.... Dáme zas další, ne? ;) « pójď ]
    RETRO
    RETRO --- ---
    dine::)))
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    DINE: yes mama :)
    DINE
    DINE --- ---
    tyo vedro co? ;D
    so i updated the web and hopefully its more clear for evrybody now ;]
    RETRO
    RETRO --- ---
    113kw:hele pani vysoka skolacko nevim kdo koho vic nasral...aale jelikoz sem tu dyl tak vim ze tu neco resit nema smysl...take it easy
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    113KW: Ale visco, na nyxu to neni jako ve skole, kde muzes odpovidat "jen kdyz jsi vyvolany nebo se Te predstaveny/a na neco zepta (treba predstaveny/a, ktery je tu 3 tydny :)), tady si muzou vsichni povidat bez zeptani. A dokonce i remcat, vytýkat si neco, rejpat a tak..

To pisu z ciste neutralniho postoje a ciste informativne..
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    KAIRRA: "asi to teda fakt neni dost jasne napsane kdyz dve vysokoskolacky si toho nevsimly," toto mi proste nedalo , musel som to odkomentovat :))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    XENOBIOTICS: tak to o zadkom ... -=]]]]
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    XENOBIOTICS: a tak nebud tak hrrrr ;)

je fakt, ze ta otviraci doba je ted, byt velmi pochopitelne, dost nestandardni a zaslouzilo by si to na tom webu zvyraznit, ja to chapu jako dobre minenou pripominku a ne prudu
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    113KW: s tym ze niekto necita poriadne sa da nieco robit , ale s tym ze si niekto mysli ze dve vysokoskolacky su viac ako homo sapiens sapiens :) no way

aspon ste sa presli a zmensili sa vam zadky :))

113KW
    113KW --- ---
    ale klidne si to neopravujte, ja jen chtela dobre minenou radou vas vychytany web udelat jeste lepsi, (asi to teda fakt neni dost jasne napsane kdyz dve vysokoskolacky si toho nevsimly,a plahocily se tam ve stredu ;-) a nakonec me tady urazi naky retro-bojovnik, ach jo, pro dobrotu na zebrotu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam