• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRUCEI:\truce\notes | | Le'Olam, Ever!
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    jinak psycho zed bude jen v jednom koute na ktery neni primarne videt pac je za dvermi, takze cajk
    vim, jeblo by mi z toho mit to vsude :)))
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    CRYYSTAL: clovek se citi jako hrdinja
    az je vse pryc - a taky jako hledac pokladu - zboznuju nachazet uzitecne veci
    (mam par novych hadru:) nebo pretvaret tu nefunkcni zmet v neco hezkeho a fungujiciho - coz jsme ted udelalilili :)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    TRUCE: nenavidím pozůstatky cizí lidskosti.... ne že by nelidskost byla lepší teda..
    mmm... RETRO RULEZ !! ale taky bacha si něčim moc psycho vytapetovat (i když prostor pro život by měl být imho určitě inspirující) šíli se z toho, znám několik takých případů...
    SHI
    SHI --- ---
    tak to kazdopadne. horni patro s nabytkem v this&that me taky vytaci... par veci by se mi tam fakt moc hodilo.... no ale nemuzu mit vsechno.)))
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    whoa, diky, projdem! :)

dyztak myslim ze this&that to jisti ;))
    SHI
    SHI --- ---
    a mozna neznas toto...

http://nalepsi.cz/default.aspx?products=true&gclid=COXe9b_2lJYCFSLgXgodVEfAAw

ja mam byt ve stylu retro gothic.)) takze me Kare dost bavi
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    SHI
    SHI --- ---
    TRUCE: to pastuj aji sem.)))
    [ FOTKY bytecku a domu - jak to u vas vypada? pochubte se & inspirujte! - interier & design, nabytek, vychytavky, rady,tip ]

jinak v tech tapetach na Florenci maj takovy ze kterych jsem uplne hotova... bohuzel jako 600kc za metr ctverecni...
    kze nic no.)

tady si stahni katalog, to je uplne aach.)
    http://www.kare-design.cz/

TRUCE
    TRUCE --- ---

a jiny krute kruty dizajny ..

http://www.jp33.com/personal-projects.html

TRUCE
    TRUCE --- ---

HIENA: dakujem :o)) ten bordel by sme uz mali, takze tapetovat :o))
    HIENA
    HIENA --- ---
    TRUCE: nieco na inspiraciu pri realizacii...
    http://www.youtube.com/watch?v=n1J-kZy8cG0
    TRUCE
    TRUCE --- ---

TRUCE
    TRUCE --- ---
    desne sem se namotala na retro :))

tady je retro wall paper co jsem nasla http://www.digitalrevolutions.biz/works/retro_1600.jpg
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    kout se skrini vedle dveri udelame retro-psychedelic
    http://root2art.co.uk/news/?p=108 asi jako tenhle web ;)
    ----

TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    CRYYSTAL: to je alegorie na same skvele postoje vedouci k zivotnimu uspokojeni a radosti :D

doma vyklizime po amikach neporadnych, je tam bordelu na tri flasky sava ;]
    a nekolik docela hodne pytlu na odpadky, a hafo pracek
    ale uz bude krasne :)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    TRUCE:co to zas pluješ za zlo ???

sofie s korunkou, sofie flusající
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    vsjo me sere
    a vsecko chcu
    krasny a vylepseny
    sity na miru, seriove vyrabeny
    svetly, rozlehly, prostorny
    utulny a pratelsky
    v designu
    energie mam jako vyschly kastan
    a kolem me chaos bordel spina
    v penezence 23 korun
    no tak to aspon vyperu v perwollu
    zacnu svymi vnitrnimi organy
    uz si je tu zasiram 25 let nakym bordelem,
    myslenkovym smogem atd
    uklidnim se
    uklidim se
    ani rim nepostavili za den
    a znicili ho deti svych otcu,
    ty co uz nestavely
    ale braly si uz jen pujcky na provoz orgii.
    zasit ticho mezi evropske usporadani
    feng-shui
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: vedel jsem, ze se trefim :)
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    posledni overdrive blog: johohoo a flasu rumu :)

TRUCE
    TRUCE --- ---
    a budem se ziviti vykriky?
    v rychlem svete hesel
    kterych bude najednou
    nepreberne mnozstvi;
    totiz: jak odlisis dobre od zleho?
    zdalky: nijak.
    blizka: taky tak.
    hul je zla kdyz te bije
    a zla, kdyz nepodepre..
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    co mi roste na stole
    http://redakce.atlas.cz/edition_files/images/239/348824.jpg

nebudu prece pestovat nezne kviti, ze :o))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CRYYSTAL: kdo je proboha olga s.? zni to jak z ruskyho absurdniho romanu :)

TRUCE: TRUCE: v olomouci u zustal Druidsky herbar, tak jej dovez, kdyz uz tam budes, podobnych veci tam najdes spoustu, navic jsou tam pomerne hezke [a davkovane] lecebne postupy s rostlinami, postupy na vyrobu masti, tinktur a odvaru... tusim je ve vezi knih ve spodni polici temer uplne v levo, tak uprostred vezicky.... jinak podivej se do modre tasticky, ktera stoji na polici a vem ji do batohu, myslim, ze i Tobe v prubehu navstevi prijde vhod :)
    Hlavne klice by bylo dobre mit, tak si je nezapomen vyzvednout odeme, nejlip hned, vzhledem k tomu, ze sedis asi 50 cm odeme, tedka :)
    TRUCE: i kdyz prej jedes do ostravy, hmm... no treba se stavis v Olmu pro veci, ne?

ALL: pekna zencka drbarna tady

TRUCE: ani spunt ani pecku, oboji sem mel rano v kapse
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Kaštan-neboli správně Jírovec.Uklidnuje,zmírnuje napětí a taak pomáhá především ve chvílích,kdy pro žíváme z něčeho velké obavy a srach.Tento strom léči nemocnou duši a pomáhá najít stracené sebevědomí a jistotu.Na zbavení revmatických potíží se má nosit v kapse kaštan.Doporučuje se uložení kaštanových plodů pod matraci,abychom spali klidným spánkem,zbavili se revmatických potíží a byli chráněni před nečistými silami.Pobyt při kmenu jírovce nám pomůže se zbavit strachu.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Břečťan je jednou z pěti rostlin zasvěcených Bohyni. Těmi dalšími jsou réva, ostružiník, fíkovník a platan.
    ----

dobre jsem si vybrala.
    Platan

Působí v souladu s krční čakrou.

"Jsem posel bohů. Ve starověkém Egyptě mě uctívali kvůli mému stanovišti u vstupu do duchovního království. Nejjemnější vánky roznášejí má semena do všech končin světa. Přináším vám radost a veselí od andělů a učitelů, kteří dohlížejí na lidstvo. Život by se měl žít s veselým smíchem a radostným potěšením.nemám rád protáhlé a sklíčené obličeje. Když už se uchýlíte pod baldachýn mého listoví, dopřejte mi pohled na vaši usměvavou tvář. Spočítejte svá požehnání, nechť celý svět při setkání s vámi vidí šťastnou bytost.

Uznejte, že přes všechny střídavé úspěchy a neúspěchy lidské existence je život dobrý. To je poselství, které vám přináším. Choďte zpříma jako ten nejvyšší strom a dovolte světu těšit se z vašeho radostného rozpoložení. JSEM RADOST, RADOST, RADOST."

Dub

Představitel kořenové a korunní čakry.

"Jsem symbolem síly. Mé mohutné kořeny pronikají hluboko do půdy a mé rozložité větve sahají do nejvzdálenějších končin světa. Spatříte má semena rozptýlená po celé zeměkouli, mladé životaschopné stromky náhle vyrůstají v polích i na mýtinách. Stovky let jsem vyrůstal ve stínu hradů i v dohledu nejskromnějších lidských příbytků. Nevykazujte mě však pouze do hmotné říše. Mohu dosáhnout do duchovního království světla, kde také sídlím a dám vám nahlédnout do pokračování všeho života. Mohu vám pomoci pochopit věčnost a zprostředkovat vám vědění o zašlých časech. Jmelí, které občas vyrůstá na mých větvích, obnoví naše vzpomínky na dávné rituály provozované pod mými větvemi.

Vítr v mých listech vám umožní zaslechnout hudbu sfér a písně Sirén. Jsem ve spojení se zemí, s mou pomocí brzy zahlédnete mihotavé světlo přírodních duchů, kteří se skrývají pod mou ochranou. JSEM DUCHOVNÍ SÍLA, SÍLA, SÍLA."

Lipa
    Lípy jsou citlivé, vnímavé charaktery, svým běžným nezištně pomáhají a ochraňují je. Umějí chápat a odpouštět. Realita, která nebývá vždy hezká, je příliš nezajímá, zato však ideál mírumilovnosti, ten jim ukazuje cestu do lepší budoucnosti, v níž má cenu žít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam