TRUCE: zarliva? to snad ne ;]
A takovy jsem verny pes bozi.
Staveni veze ze snu a ze sirek me dycky bavilo, jen si nemuzu vzpomenout odkud jsem to ukrad jako citat.
Jinak ale bavi me, ze jsi vlastne ve skutecnosti nikdy nevidela me radostne obdobi plne energie. Moc moc mam rad cas, kdy se smeju a bavim se a temer nikdy to neni na ukor ostatnich, je pravda, ze nejakej killing joke je vetsinou nekde na sklade nebo v rukave a nechodim pro nej daleko, ale zas nadruhou stranu clovek by se mel ucit z prilezitosti, ktere mu svet nabizi, stejnou merou, jako sam svetu nebizi sve reseni hadanek. [jinak ano me punkovo excitovane obdobi je oslavou vrcholu leta temer kazdy rok, kdyz nejsem zrovna na heroinu ;]]]]
Tolik ke staveni citadel, kterezto se lisi od babilonskych vezi a od pevnosti a kasemat, ne nijak postizitelne, v me mysli vsak vseho vsudy vyrazne.
Moudrej budu az budu sedivej nebo plesatej a dcera me pak bude moct placnout pres zadek a rict mi: "No teda tati, na to bych asi neprisla...", a ja budu chodit po pokoji v sesmatlanejch papucich, kourit kubansky doutniky a za woknem bude zurit kazdoddennost. :]!
TRUCE: me to pripoina vcerejsek, kdy padlo:
"Tak ty si sukas z jinejma, kdyz se mi chce sukat."
"Ne ja sukam s jinejma, kdyz me se chce sukat."
ale nakonec ta velka huba asi zaboli, co. ;]
no nic jdu na otocku domu pred praci, stejne moc kecam.