• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRUCEI:\truce\notes | | Le'Olam, Ever!
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Traci Lords - pripomina mi Kathy Acker, nebo Lydii Lunch.


    http://thepiratebay.org/torrent/3404271/Traci_Lords_-_1000_Fires_(1995)_(Electronic)_(192kbps)



    Traci Lords - Biography by Steve Huey

    Although she'll probably never escape her notorious past as an underage porn queen, Traci Lords has since established herself as a credible actress and dance-club diva, choosing to concentrate mostly on the former. Lords was born Nora Louise Kuzma on May 7, 1968, in Steubenville, OH; she endured an abusive childhood in which she was molested by her alcoholic father (an experience she would later sing about in the song "Father's Field"). When she was 14, her mother was granted a divorce and moved the family to Redondo Beach, near Los Angeles. However, she soon dropped out of high school, ran away from home, and developed addictions to alcohol and cocaine. With the help of a fake ID and birth certificate listing her birth date as 1965, she sought income as a nude model, appearing in Penthouse in October 1984; she graduated to adult films the same year and quickly became a wildly popular star, appearing in between 80-100 features over the next two years. In 1986, Lords traveled to France and, on her real 18th birthday, made her only legal adult film, Traci I Love You (for which she controlled the distribution rights). While she was gone the FBI, acting on an anonymous tip, raided her apartment and discovered the truth about her age. Manufacturers and video stores rushed to pull her suddenly illegal tapes from the market, and Lords was blacklisted by the adult entertainment industry as punishment for the potential legal difficulties she'd caused anyone associated with her films.

    After her cold-turkey exit from porn, Lords studied acting and was quickly cast in her first non-adult film, Roger Corman's Not of This Earth, in 1988, which featured the only nude scene of her mainstream acting career. Two years later, she landed a major role in John Waters' Cry Baby, and was well on her way to steady work. She began traveling to the U.K. during the early '90s and fell in love with the techno and electronica popular on the London club scene; in 1992, she also sang backing vocals on the Manic Street Preachers' "Little Baby Nothing," an anti-objectification song on the über-political rockers' debut album Generation Terrorists. Lords scored several more prominent roles in film and television, appearing in the Stephen King miniseries The Tommyknockers in 1993, John Waters' Serial Mom in 1994, and was a recurring character on Melrose Place during 1995. That same year, Lords released her debut album, 1000 Fires. Surprising those who were expecting sexpot dance-pop in the vein of Madonna or Samantha Fox, the beat-heavy album reflected the fact that Lords had discovered electronic music in the clubs of England, where it existed in a much purer, undiluted form. As such, Lords had recruited the Goa trance/techno outfit Juno Reactor to handle much of the production, with additional help from Jesus Jones leader Mike Edwards. Though 1000 Fires was generally well-received, Lords has since elected to concentrate on acting, where she has carved out a steady career as a prominent B-movie actress.



    Traci Lords - 1000 Fires (1995) - Review by Stephen Thomas Erlewine

    Traci Lords' first album is a competent exercise in techno, not dance-pop. Throughout 1000 Fires the beat takes the center stage, with most of the tracks featured just a handful of hooks and thread-bare melodies. Not that Lords could handle strong melodies -- her voice is thin and doesn't have much range. However, she does have a forceful and distinctive personality, which gives the record a cohesive sound.

    TRUCE
    TRUCE --- ---
    http://www.fmylife.com/

    Today, I've been dating a girl for a year and she's only touched my penis twice. Once by accident.

    Today, I called up my ex girlfriend to ask her if I could come round hers to get my pyjamas back. She replied: “I’m keeping them just in case...”- “In case of what?”- “In case I want to dress up like an asshole”.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Liška
    info
    profil
    texty
    přátelé
    auditka
    chat

    Typické vlastnosti psovitých - věrnost, vášnivost, tvůrčí schopnosti. Mylně považována za plachou a ustupující - jelikož nemá brutální sílu, musí při shánění obživy spoléhat na svou bystrou mysl a podmanivou osobnost. Tráví mnoho času ve své hlavě a vzbuzuje dojem, jako by chtěla přelstít své přátele - pak je často překvapená zjištěním, že její intelektuální činnost může nahánět strach. Její vážnou povahu zmírňuje sardonický smysl pro humor a hravost. Očekává od druhých, že přiznají své silné i slabé stránky stejně upřímně jako ona. Pokud někdo přizná své nedostatky, liška, na niž nečiní žádný dojem obvyklé známky úspěchu, se stane jeho věrným a oddaným přítelem.

    Vlastnosti: samosprávná, štědrá, tvořivá, koketní, vášnivá x licoměrná, povýšená, netrpělivá, liknavá

    Povolání a záliby: počítačový programátor, advokát, lékař, reklamní agent, šachy, hazardní hry, debatování, riskování

    Liška milenkou: vášnivá a vynalézavá, její svižná mysl a tělo ji předurčují ke vzrušujícímu dovádění. Jelikož však nerada vyjadřuje své citové potřeby, očekává, že partner jí nabídne bezpečné útočiště pro její vnitřní zmatek vhodný partner: pod nestranným zevnějškem pečlivě skrývá silné citové jádro. Je pro ni výzvou najít si partnera, kterého respektuje intelektuálně a jemuž citově důvěřuje ještě před tím, než odhalí její zranitelnost. Raději se stará o obživu, než aby se nechala živit - to je její způsob, jak se vyhnout intimitě.

    Přátelé a rodina: má psí smysl pro věrnost - o přátele se stará, jako by byli její rodina, a je vždy udivena, když někdo nedodrží její vysoký standard etického chování. Přes svou protřelost je dost naivní, pokud jde o chápání lidských motivací. Lišky jsou známé ochranářským a laskavým rodičovstvím, ale mají sklon zapomínat, že děti mohou propadat záchvatům nejistoty a úzkosti. Jejich snaha uklidnit potomky chladnou analýzou se často obrací proti nim. Liščím nástrojem pro výchovu dětí by mělo být vcítění, ne logika.

    Komunikace: diskuze s ní je vždy živá a podnětná, obrovská zvědavost a hojné znalosti z ní činí výborného společníka, dokáže snadno rozmlouvat na mnohá témata. Nicméně občas, když chápe rozhovor jako soutěživou výzvu, dokáže být vůči společníkovi protivná a odmítavá.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    SHASHA_KRASTY: diky kote :))
    ta je bezvadna - i kdyz vic se mi libi klasicky polepene prsa, Xkama
    ale sedi i ty lodicky!

    ja chci bizzarre party. ha.
    ha, protoze muzu mit. ted kdyz se bude tocit to nebepeklo, muze byt klidne i bizar party. Pain Ples.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    TRUCE: pritom planeta vladnouci patku je Venuse, ne Mesic jako planeta.
    ryby s venusi se spojuji na karte Luny

    karta Slunce: s tim ctvrtkem to asi bude chyba v textu ktery jsem sem vlepila.

    Od zitrka zacinam rano cvicit. Jogu. Nebo behat. Doufam ze Alese, se kterym jsme defacto sousedi pro tuto myslenku zapalim rovnez.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Slunce:

    2) alchymický význam: filosofické zlato
    3) iniciační význam: transfigurace
    4) mantický význam: odhalení, objasnění, světlo
    7) božská sféra: živly, nejvyšší nebe
    8) lidská sféra: potrava, digesce, posvátná pravda
    10) idea: Živoucí sila bytuje ve všem stvořeném i nestvořeném.
    12) archetyp: den a světlo
    13) den v týdnu: čtvrtek
    14) rostlinná fysiologie: plod
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Mesic:

    1) všeobecný význam: klam
    2) alchymický význam: dokonání červeného Kamene (Rubedo?)
    3) iniciační význam: Strážkyně prahu, hrůza nezaslouženého poznání
    4) mantický význam: tma, hrůzy, klam, hmotné tvary, živly, viditelný svět, skrytí nepřátelé, pověra fysického světa, světelný odraz
    7) božská sféra: chaos, hlubiny nekonečna
    8) lidská sféra: hmotné tělo a jeho vášně; temnoty ducha pudům poddaného
    9) přírodní sféra: hmota, klam
    10) idea: Statky, jež adept získává poznáním, jsou předmětem pudového děsu, instinktivního primitiva; smrtelná hrůza je posledním údělem zaslepenců.
    11) Egyptská geneze: Anubis - Bes - Atep
    12) archetyp: noc
    13) den v týdnu: pátek
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Are you bathed in silver, or drowned in gold?
    ===============================

    pojmenovat
    a pak hledat souvislosti, zkoumat chovani
    integrovani rozporu jako proces
    vzdy jsem rikala ze o sve demony clovek musi pecovat
    ted vim, ze je nikdy nevymiti, i ze je potrebuje.
    vytvari dynamiku.

    jak spravne poznamenal M.P.: Dospelost se tvori tim, ze ve sve zkusenosti sveta narazime na neco, co ji vyvraci, a vyrovname se s tim.


    Slunce



    Mesic



    Slunce te spali. Jedine pokud je voda. Ale. Nutnost doplnovat ji, zaruci neustalou cerstvost. Zadne stojate vody, z kterych nakonec povstane prisera, se kterou je treba bojovat a dosahnout slavu.
    Pod mesicem zesilis.
    Are you shivering? Are you cold?
    Jeste ne. Jeste me zalilo stribro.
    Jeste placu radosti nad shledanim s tebou, po dni plnem planouciho slunce.
    Horim studenym plamenem. Jeste ma co horet, jeste nehori me maso.
    Jeste kricim radosti, septem, kroutim se na podlaze v matnem svetle,
    ocichavam tmave kouty, spocivam v nich, nemuzu se nabazit
    V slunci je uzasne nasponovani vsech kvalit,
    pod mesicem se jen rozlevam do vsech svych moznych i nemoznych tvaru.



    Are you shivering? Are you cold?
    Are you bathed in silver or drowned in gold?
    This dream's a vitality
    With filaments as fine as a spider's web
    Pour through your mouth
    That pour through your mouth
    O river of silver, O river of flowers
    I lie down and shiver in your silver river
    Out drips the last drop of this vital fluid

    Our life has grown weary
    The stars have grown old
    Are you still shivering?
    Are you still cold?
    Are you loathsome tonight?
    Does your madness shine bright?
    Are you loathsome tonight?

    In the oceans of the moon
    Swimming squidlike and squalid
    This bright moon is a liquid
    The dark earth is a solid

    This is moon music in the light of the moon




    Ale mesic me taky vysava. Uz jdu, slunicko, uz jdu.....ohrat si v Tobe kosti....


    Zadne absolutno neni. Ale. Jdou DNY a dny, nekdy je dobre pracovat, a nekdy si dat stribrnou koupel. Na tohle by mi mohla dat odpoved astrologie. I pro magickou praxi je nezbytna. A muj vlastni otec se ji zabyva uz aspon 25 let takze s nej budu moct tahat konzultace.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    contradictions turned to feed the devil there
    turned to joy
    oh fuck the artificial joy
    and oh fuck how do i need it!

    tell me, how?

    to deal with it.
    i go to bed.
    i do dull things tomorrow i do work
    i play unatracctive hero
    to be honoured then
    to be abandoned and celebrated
    to be more alone

    i ave to stop being accountant
    i ave to be alive
    but these dull things like earth
    allows us breathe for god sake
    and i do not want to support my local squat
    just to feel alive!


    ///
    call me danny taggart
    ///
    but i wanna feed cluelessness and searching for expression to understand the world which looks like lot of trash in bag
    ///
    so??
    maybe i just need that tattoo
    of a heart.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    doma
    U-stav
    tradicne 24.12.
    ja:

    s Lubom:





    s brachou:



    s DJem* a s Hromim :)



    decent fotky ;o]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    fucker(s) !!




    As the sun comes up, as the moon goes down
    These heavy notions creep around
    It makes me think
    Long ago I was brought into this life, a little lamb
    A little lamb
    Courageous, stumbling
    Fearless was my middle name
    But somewhere there I
    Lost my way
    Everyone walks the same
    Expecting me to step
    The narrow path they've laid
    They claim to

    (chorus)
    Walk unafraid
    I'll be clumsy instead
    Hold my love me or leave me
    High

    Say "keep within the boundaries if you want to play"
    Say "contradiction only makes it harder"
    How can I be
    What I want to be?
    When all I want to do is strip away
    These stilled constraints
    And crush this charade
    Shred this sad masquerade
    I don't need no persuading
    I'll trip, fall, pick myself up and

    (repeat chorus)

    If I have a bag of rocks to carry as I go
    I just want to hold my head up high
    I don't care what I have to step over
    I'm prepared to look you in the eye
    Look me in the eye
    And if you see familiarity
    Then celebrate the contradiction
    Help me when I fall to
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    uryvok sukromneho milostneho dopisu ;}}
    ---

    sedim nad tvym mailem a onanuju

    je to krasne, oboji,

    svuj pocit lasky ze mi pises a co pises

    doplnuju priblizovanim se k explozi fyzicky

    ano, tohle ted na chvili dokonale vecnetrvajici

    stesti !





    (...v nestesti... .)
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    vyliate vino
    story na parketach
    moje a tvoje nohy v prachu
    trash - presne - chytaj
    stale prilis
    malo out
    nikdy babika, vzdy vrah
    do noci vyslapem
    bielymi stopami svoj strach




    true storryteller
    vypravej
    jsem napjatost a ponizenost
    tvoje wisdom
    oslnuje mne
    jen drsne
    vzhlizim
    koncentrace
    mi dnes prijde
    vyjimecne sexy



    strizlivy pohled na vec vypoklonkuju ze dveri jeste pred setmenim
    opijim se barvou noci a jejimi detmi, co vylezly z lidi
    my podvedomi vyskoci do vnejsich sfer a necha mluvit zivocicha
    smysly klouzou




    po orgasmu mam depresi. to sem nezrala teda jeste. nejsou lepsi drogy uz pak ..?
    akorat ze se za ne plati. sex je zdarma. i onanie.
    k cemu je to vsechno.
    pojd milacku, pujdem si nezasukat.
    a nesfetovat se. bude nam krasne.

    nechapu.
    ..a ani nechci..nechci...





    elucidation/exposition:

    [00:38] truce: pocuvaj toto je huste. videl si nocni hlidku?a pak i dennu?
    [00:40] truce: ide tam o to, ze sa nejaka rovnovana sil dobra a zla narusila tym, ze nejaky typek chcel pomocou kuziel zabit svoje nenarodene decko. ale to decko sa narodilo, lebo Svetli tomu zabranili, a konci to nastupom vlady temna, len vdaka tomu jednemu cinu
    [00:41] truce: druhy diel riesi prave ten nastup temna, a je tam artefakt, vestecka krieda. ktora ta moze vratit spat pred nejake zivotne rozhodnutie
    [00:41] truce: ked sa pozries do minulosti, tak najdes tam nejaky zlomovy bod, ku ktoremu vedu vsetky nitky
    [00:41] truce: ja som zistila co bol ten moj, aspon teda, pekne to vyzera:
    [00:42] truce: u meho rozhodnuti hralo roli zatmeni slunce a pisnicka I don`t wanna miss a thing, od Aerosmith. LOL !!
    [00:44] truce: --to som si len uvedomila co to vsetko pre moj zivot znamena ze poznam niekoho ako ty ;o]] ze sa riesi performance, a nie malomestiactke veci ako idealny lifestyl
    [00:45] truce: a ze keby nebolo blablabla, tak operujeme kazdy na inej konzole a inej subnet, heheh






    moje vlasy s tvymi nesouvisi
    spina nam je vlastni ale ta moje je uslechtilejsi
    trik s brouky uz pouzivam leta,
    oci jim vyhasly za tu dobu
    obcas me ale jeste oslovi.

    zasypavas usi svym znamym
    svymi nesmysly
    hodnota toho co reknes je mensi nez hodnota
    toho co nerikam ja

    proc vsechny ty blepty nepromlcet?
    realtime nejsi player,
    jen vodonos.
    a moje skutecnost
    vysostne mlci
    aby si nas dva, nahodou nekdo nepopletl.




    vic hledani
    min kostelu
    vic na cestach klecet.

    duch bozi vznasi se
    nad vyschlymi vodami
    tak polibme!
    ve vlhku stvura vsemohouci
    pozbyde sily
    tak lasko,
    dlatem polibim tve zily
    raj najit znamena kus podridit se
    Smrti!!




    trochu ohraniceneho prostoru,
    takova chvile na
    posledni cigaretu.
    S nazutymi lodickami na vysokych podpatcich
    si jeste chvili ctu basne.

    pravy palec me zebe i pres cerstvou vuni mokrych vlasu.
    a jenom jedna bota,
    ta se nenosi.




    je cas
    posledne zhave uhliky
    rozhrabu po popelniku.

    nesjsou posledni,
    vseho jen docasu.


    --------------------
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    prohrabavam se starym diskem a nasla jsem texty

    --


    a tys me taky zneuzil. zneuzil si me tim, zes me chtel. tvoje telo se chvelo jen co se priblizilo k mymu a touzil si svyho ptaka vytahnout a namocit ve me, vubec se nestaras vo to, ze si tim beres i moji psychiku, moji prisne strezenou panenskost. to ze jsem se ti v ty chvili chtela otevrit, ze se mi kunda chvela jako zahrivanej reaktor sama vod sebe, je vedlejsi. hned jak bych se od tebe vzdalila byt jen na pul metru opet bychom si byli cizi.

    ja nevim proc tohle mam. ze uz nechci do sebe pustit zadnyho chlapa.

    miluju muzsky a zeny sou mi vetsinou protivny. krome jediny, ona je nad veci a chybi ji skoro vsechny zensky neduhy co je tak nesnasim.

    rano prisla ke me do bytu, protoze celou noc nekde pila a pak zapomela na svyho pritele ktery odjizdi, zapomela si i telefon a potrebovala si pujcit muj.

    pak sme si dali caru a sli sme na kafe jeste s danielem. ranni kava je jedinej zvyk, co me dokaze i pres veskery mozny utrpeni co si clovek dokaze po ranu predstavit, udrzet pri smyslech. hlavne se ve vlastnim kvartyru moc nezdrzovat a necekat jestli to nebude lepsi kdyz se pocka jeste 10 minut.

    mezi nama, vzdy je to horsi, a je alespon dobre to predpokladat. to je nejlepsi zpusob jak si zivot vystavet na prijemnych prekvapenich.


    TRUCE
    TRUCE --- ---
    morning log
    ========
    aaaaargh, titulky k serialu zaklinac!
    abych melo rano na co koukat pred spanim
    jsem lepsi a lepsi a lepsi. asi jsem si o vanocich prece jen naspala nejake rezerve
    3 hodiny!

    varim si cim dal silnejsi kafe s cim dal min vody - kolik lzicek? nevim. sypu to do dzezvy od oka, a podle dobrych mravu vzdy radsi pridam nez uberu
    hura! autopilot pomaly prepina do manual modu
    rano jsem mela telefonat, ten kdo mi volal poznal ze mluvi s robotem! sbohem trenink IT helpdesku :)

    miskoletko by chtel byt hadem, protoze ten kdyz jde, tak lezi, a nejradsi by byl hadem ve sve vyhrate posteli.
    ales tereze vymyslel prezdivku: she who leaves pants everywhere

    mornig, sunshine!
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    NIGHT LOG
    ========
    nebat se, nic jineho ti nezbyva (pyco) //pozn.: pockat, ja se neceho bojim? vlastne uz skoro niceho ceho sem se bala minuly rok se nebojim, kdyz jo tak jen chvilku. nebo kdyz mam proc.
    zavrit oci, slapnout na plyn (nesedis v aute)
    nevim kdo jsem a pripada mi, ze vsechno co jsem byla, o jak to bylo super, uz nejsem. vcetne vlastnosti a zajmu. rikam ze se citim stare a M. mi da skoro po hube. (je mu o 10 let vic, haji hlavne sve pravo na spokojenost ve vyssim veku ;)
    vzpominame na stare casy a glosujeme nove.
    3 az 6 mesicu meho zajmu je v coudu. rozhlizim se. blbe znameni. musim rychle dodelat co delam, a neukoncit to, ale osvezit. to bude moje silna/slaba stranka.
    hm.
    boli me zuby, to snad neni mozne, aby me sabotovalo vlastni telo.
    chci chtit.
    jupajda!
    nikdy jsem nechtela zdrave veci. a kdyz, tak jenom nezdravym zapalem.
    zaniceni, zapal, neexistuje pro to jiny vyraz?
    jsem tu uveznena. prede mnou prace do ktere se nemuzu prinutit. 4:00 AM.
    snad za 44 minut nespacham...................

    prilis jsem si zvykla poslouchat sve nevedomi. jestli se cejtim dobre. vyjednava se mnou o spanku, o jidle a tak. spanek je nejhorsi, tam ma jednoznacne prevahu.

    vymyslim si odmeny, pristupuju na vyjednavani:
    pokud budes ted makat, vecer pujdes na premieru jezise, kde se budes moct opit, a budes se tam citit super sebevedome, jako nekdo kdo ma pridanou hodnotu (neni luzr&nemakacenko)
    --to je pekna onanie ale funguje pekne.

    Poprve v zivote prekonat Krizi?? Jinak nez tim ze proste Odejdu?
    mohla bych.
    uz mi neni lasko 20 let.
    jen nevim jak. aha. v tom je vtip.
    nejak se nesmeju.
    mohla bych zacit::
    (smala jsem se 10 sekund a pripadala si jako Igor ale asi to nejak zahadne zabralo:
    --
    oznameni nejakeho problemu v designu a klasifikace problemu: "toje napicu"
    toe pekne oznaceni zavažnosti.

    4:55! nezabila jsem se
    dokonce mam lepsi naladu uz 25 minut

    rano si koupim nove rukavice - tyhle odstrizene se mi uz vyparaly. na palcich.

    za 10 minut tohle nebude night log.
    ted nevim jestli to tam mam poslat, nebo do dev/null/

    piju kafe, a je za 8 minut 6
    online je probudivsi se M. a Catzilla
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    [ UNSEEN @ 7 důvodů, proč máte/nemáte doma zvířecího přítele (by Namathur) ]

    ja jsem teda psala za NEmam doma zadneho, ani zvireciho pritele, ale tohle mi prijde super vtipny

    tak nevim, esli je to tak úplně přítel, ale zvíře to je, pokud kočky nepřekvalifikovali na viry:

    - murphy loví stíny v koutě a tak vím, že na světě je blbější tvor, než já
    - murphy jen žere, spí a vylučuje a tak vím, že na světě je zbytečnější tvor, než já
    - murphy spí cca 12 hodin denně a tak vím, že na světě je línější tvor, než já
    - murphy si líže nohy a koule a tak vím, že na světě je větší prase, než já
    - murphy by nevydržel ani dvě rány pěstí a tak vím, že na světě je slabší tvor, než já
    - murphy byl před měsícem kastrován a tak vím, že na světě je větší smolař, než já
    - murphy večer co večer poškrábe mé děti a poslintá huď mé ženy, takže se už nemusím o nic starat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam