TRUCE: souhlasila bych se Sternem.
Napriklad ze socialniho hlediska je moje hovno veskrze individualisticke. Potreba nenechat se ovladat tim, ze by mi s uklidem spiny a zapachu bylo treba pomoct.
Protoze, jsem verna doktrine cistoty. Nemam integrovanou, nejsem vyporadana se skutecnou obscennosti = prehnane vernym zobrazenim vseho, s cim mam zabraneno se vyporadat oralne. Zapach indikuje toxiny, nepozivatelnost, otravu, konecne rozkladne stadium, varuje nas pred uspechanim procesu na konci ktereho bude opet materie vhodna k pozreni a zpracovani, extrakci syntezovatelneho.
Takze posedlost cistotou, ktera indikuje moc, dokonaly obraz stvoreny k ucelu, ne k pojmuti ziti v jeho celku, obraz, k nasi smule je nase spolecnost obrazy bombardovana, az jsme prestali verit v existenci mimo nej - je treba bit se za pravo existovat mimo obraz, protoze uz nam neni prirozene. dokonce i zivot takove existence byva velice casto prezobrazen, a znova zapadne do toho vuci cemu vymezenim byl.
ergo.
jsme posedli ucesanosti, a ja jen premyslim, jestli je Stern posedly ucesanym slovem. Jestli ty jeho dekompozice ve skutecnosti neznamenaji neco jineho nez se nam zda.. i kdyz, muzu ja vedet, jestli to, co se mi zda, je uz prvotni impuls, nebo zatim jen jeho vedomim zpracovane uvedomeni?
pokud je Freudian, nepopre, ze hleda vysostne postaveni v tlupe, a jelikoz ma nadmiru vybaveny mozek, da se bud predpokladat ze fyzicky je na tom mnohem hur a nezmlatil by takzvane ani meho byvaleho, nebo predpokladejme, ze uz je plne adaptovan a pesteni fyzicke schranky si udrzuje jen jako dekadentni konicek, pricemz hlavnim tezistem jeho cesty k moci je pole intelektualni.
Zaroven vi, ze pro samicky ktere se mu vyrovnaji postavenim i potencialem, bude toto jeho chovani zatracene sexy.
Je zajimave, ze pokud si tyto dve veci uvedomime, osvobodime se od vize cile, a muzeme se vratit k zakladni stavebni hmote naseho sveta, kterou je Hra.
Pojmenovani integrovanych cilu hru taky nezkazi, naopak, doda ji lehce pikantni blazeovane snazeni, a zaklad pro tvrdsi pouzivani nove soustavy metafor, vzhledem k te stare vypadajici mnohem vic ostre. a dokavad nad nami zustava neodhalena rovina, bavime se.