http://en.wikipedia.org/wiki/Mind_map
nedavno jsem to zacala pouzivat, staci mi tuzka+papir, software by me zdrzoval (momentalne), protoze ten pouzivat neumim, kdezto psat umim
ano jsem nadsena. ;]
rozlozeni myslenek vektorove na papir ma pro me dost velkou vypovedni hodnotu, zaroven se s tim da trochu manipulovat v druhem kole, kde do popredi postavim veci ktere chci preferovat,
zkratka v patek jsem si uklidila v hlave a kdo mindmapy nezna, verim ze se budou hodit - napr. Krastymu, ktery ted resi co vubec chce delat, vid :)
+ dat si jako cil nechat se znovu-okouslit svetem zafungoval prekvapive rychle
vzpomela jsem si na rok 2003, jak bylo vse nove, a v NoDu, kde jsem byla poprve, byly nastrikany andelicci s napisem Private Revolution
uvedomila si ze na me zacina platit "the more i see - the less i believe"
muzu rict
ze dva dny pote jsem schazela rano ze zizkova, a vse bylo krasne jako kdysi - samotny fakt ze se odvezu na malostranskou a tam slezu do metra me uchvacoval primo literarne - vune vietnamske vecerky na zizkove - mesto a muj specialni smysl pro nej ktery znova nachazim -- mozna ze jen malo chlastam :D
v patek se mi povedlo v BP par kousku - nejvic uspokojujici ten, ze jsem nasla Overovu penezenku, a vzala mu z ni svou fotku - spousta panaku jinak, a prekvapeni, ze mi staci si vyrazit mezi lidi a bavim se jako zamlada :D
nakonec jsem byla tak opila ze jsem si musela dat sadru, to se mi dlouho nestalo, davat si speedy na spani :D
v sobotu jsme pak zhodnotili ze nez se valet s kocovinou doma a tvarit se ze pracuju, tak je lepsi jit na vylet
pesky po zamrzlych chodnikach z Horomeric az na Okor a tam do mlejna kde bydli particka opravdu prijemnych hipiku ;) ochutnala jsem mleko ktere bylo jeste cejtit kravou, a zkourila se bio-skerem ;D
Vrchni hipik ma dve deti, holcicka se jmenuje Valerie a stacil mi pohled nani abych se zamilovala, a chlapecek je Orlik (hadejte ktery film ma jejich tatinek opravdu rad)
Takze hodnotim super vikend, citim se jako clovek opet pln uzasu a je to bezva ;))))))