XCHAOS:
Máš aspoň zjednodušené doporučení Nepsal jsem ti to uz? Vykaslat se na staveni ramu a koupit hotovy lehokolo, ke kterymu doplnit solarni pohon. V situaci, kdy mas nulovy zkusenosti nejen se stavbou lehokol, ale dokonce i s jezdenim na nich je naprosto idiotsky plejtvat prostredkama vseho druhu na stavbu vlastniho modelu, obzvlast vyrazne odlisnyho od cehokoliv, co existuje - navic v situaci, kdy recene prostredky, ktere mas k dispozici, jsou zatracene omezene. Kdybys na jare koupil nejakej azub nebo neco podobnyho, uz jsi davno mohl ladit elekotrniku. Takhle jen zbytecne palis cas a penize do neceho, co je dost mozna zbytecne slozity, drahy a s kdovijakejma jizdnima vlastnostma. A tohle prosim nevychazi z toho, ze si o tobe myslim, ze jsi trouba, kterej to nemuze zvladnout, to samy bych rekl komukoliv v tvy situaci. Nez zacnes stavet vlastni lehokolo, nejdriv toho hodne najezdi na lehokole, ktery postavil nekdo jinej. Jinak je zbytecne velka sance, ze jen vyhodis penize.
kromě toho, že ses pořád poškleboval tomu, jak se ten můj rozpadne - no tak na rozpadnuti je jeste spousta, spousta casu. Kolik ze jsi toho zatim najel? Sto metru? 8))) Nemluve o tom, ze dalsi vec, ktere jsem se "poskleboval" byly tvoje fantazie o hmotnosti ramu "tri, mozna ke dvou kilum". No a jakpak tohle dopadlo, ze jo 8)))
doufám, že to bude první z mých solárních kol, kde na ovládání nijak nepocítím, když tu střechu nasadím. - BUAHAHAHAHA. No jasne. Kdyz na to kolo nasadis dva a pul metrovou placku metr a pul (nebo kolik) vysoko, tak to vubec, ale vubec nepoznas na ovladani 8))))
co byl tvůj náhradní plán, který sem neposlouchal - viz prvni odstavec. Plus teda naucit se fyziku, CAD, a tak vubec. Ale to necekam, ze by proslo 8))
že bych měl začít ze zkušebníma jízdama - a zrovna v tomhle mezi náma nebylo sporu - no vidis a jak skvele jsi to zvladl. Konez zari, zacatek rijna, idealni obdobi pro zacatek testovani solarniho kola. Oh, wait... 8))))