• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Ale co teprv solarni lyze?! :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: ne, ubytoval jsem se v Engelsu v Proletářské ulici. Teď mi alt right trollové můžou právem označit za neoengelsistu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: a mám naražený žebro, nebo co to je, už před 14 dní a bolí to furt
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ty jo, ale invalida na tom nepojede závod do Číny. To je jako by si tvrdil, že nikdo nebude mít zájem o lyže, protože sníh je jen v zimě a ještě ne úplě zaručeně.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Me se libi ta disonance, kdy jeden den xchaos rika "Nechapu, proc neni poptavka po solarnich invalidnich vozejkach" a druhej den "Je blby pocasi, vubec to nejede (a jeste ze jsem zdravej clovek na kole a muzu slapat, kdybych byl invalida na solarnim voziku, tak jsem uplne v prdeli)" a vubec mu na tom neprijde nic divny 8))

(ano, pro rejpaly, to v zavorce jsem doplnil ja a neni to skutecnej citat 8))) )
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    vypada to ale, ze spadl do reky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chaos prejizdi volhu, slava :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Dá se už s obyčejným elektromobilem dojet zdarma k moři? Náš redaktor vyrazil do Bibione | Auto | Lidovky.cz
    https://byznys.lidovky.cz/...zdarma-k-mori-vyzkousime-to-p6e-/auto.aspx?c=A180716_164752_ln-auto_pkk
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: to by ses divil :) ne často - ale když, tak pořádně. Teď jim hlavně foukalo, to samý, co prší tady severozápadněj.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: tam snad neprsi ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: ale prdlajs. Hlavně jsem v tý pixle měl všechen magnosolv. Sice z lehokola nejsou moc křeče, ale zrovna včera by se hodil. Už je druhej den pod mrakem, je to dost boj. Jsem v podstatě na předměstí Saratova, ale nemůžu se tam dohrabat. Všude blesky. Mezi jednotlivýma vlnama deště se snažím vždy posunout do další plechový boudy na další autobusový zastávce. Jenže v Kazachstánu nebudou ani ty boudy, sakra...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: aha, ja myslel ze si mel nejake specialni potraviny do pouste. jak si to podaval predtim, tak to neznelo jako suseny maso a instantni polivky
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: já pixlu s velkou částí sušených zásob někde zapomněl. Sušený maso, instantní polívky. Dnes doplním zásoby
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: jaky suseny potraviny si si vlastne sebou vezl/vezes ?
    MINDA83
    MINDA83 --- ---
    Vozík se solárníma panelama s nezanedbatelnou cenou, nechanej v Přerově před jakoukoliv budovou se velmi rychle přemístí na Tovačovskou, Kojetínskou nebo Škodovu ulici.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: pořád lepší než FV.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: No tak mě jsi nadával že squatuju tenhle klub, navíc pod křivou záminkou. Takže podle ANDYho teď nemůžu jet 8(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: vodíl je dost naprd
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: já nadávám?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam