• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDYho proste sere, ze jsem ho parkrat nachytal pri hlasani trivialne prokazatelnech blbosti, tak si potrebuje nejak zduvodnit, ze chyba je u me. Njn, kdyz mu to udela dobre 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ABDULAH: nema smysl to rozmazavat, protoze ten rozdil evidentne nechapes. ucinim tedy jeste jeden pokus
    zde je definice z wikipedie, kde jsem zvyraznil jedno podstatne slovo
    "Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi."

    chaos nema zamer provokovat (provokovat ve smyslu trolingu, provokovat ve smyslu provokativnich vizi budoucnosti samozrejme ma) ani urazet, ani psat irelevatni veci, on tem vecem co pise skutecne veri, pro nej nejsou ani urazlive ani provokativni ani irelevantni. pokud by to delal jen z legrace a prudil tady schvalne, tak je to troll, pokud tomu co pise veri a snazi se vas presvedcit o svem nazoru (a je opravdu jedno, jestli je jeho nazor spravny nebo nesmyslny), tak to troll proste byt nemuze. on si mysli, ze diskutuje vecne. nebo mas pocit, ze si tady z tebe delaj jenom legraci a ve skutecnosti svym vyjadrenim neveri ?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    ANDY_WARHOL: ale ze jeho tvrzeni maji vyznam treba jen v idealnim stavu co nikdy nenastane - to neni trolovani?
    tak at doda dukazy - viz solar vs lionky - verimze to najde ale jqka bud kvalita komponent atd - rozhodne nemuzu oponovat timto vseobecne bez alespon odkazu - at si to mohou ostatni projit a pripadn diskutovat ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ABDULAH: me netroloval chaos :) takze ne
    LINKOS: ano protoze chaos neni trol, coz uz sem psal. trol neni clovek ktery ma jine nazory nez ja nebo nema dostatecne znalosti a nebo ma nerealne predstavy o ktere se chce podelit, trol je clovek, ktery chce vyvolavat hadky. takovy tu pro me je jediny.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    ANDY_WARHOL: ja treba chaose mam prave z toho duvodu ze zacal pouzivat moje tvrzeni ktere si nalezite prekroutil dokonce i v DI. Prave proto aby moje vyroky na ktere se odkazoval nemohl dale pouzivat ve sve prekrkoucene forme.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ANDY_WARHOL: ano,ale ja radeji s xchaosem diskutuji,nechci si ho davat do ignore... Demagog,nedemagog...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    XCHAOS: a jinak myslím že k debatě o "solární technice" patří i diskuze o nevýhodách...

    a jak píše redguy - proti ostrovnímu systému nic nemám - to jsou stacionární panely a stacionární baterie. Vsjo v porjadku :D
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    XCHAOS: tak třeba mi jde o to aby byl tvůj potenciál využit naplno (protože z toho profituje celá společnost, potažmo já osobně nepřímo) a nemyslím si, že solární letadla/kola ten potenciál využívají dostatečně. Ten zbytek okolo je omáčka
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    ANDY_WARHOL: xchaose mas v ignoru?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LINKOS: ale prosimte, kdyz je nekdo demagog, tak jakou cenu ma se mu stavet ? zkusis to dvakrat, trikrat a pak se na to vykasles, prece nebudes zbytecne ztracet cas. je spousta lidi s kterymi nesouhlasim, ale jen nekolik z nich jde do ignore. jsou to proste lide, kteri vsechno prekrucuji a proto proste nema smysl se s nima bavit.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Hele, "Ostrovhi system" v soucasny dobe znamena primarne barak se solarama. Prestan lhat o tom, ze se tady "trolluje proti ostrovnim systemum". Nebudu se hledat s presnou definici, ale tvoje solarni kolo/invalidni vozik/letadlo solarni system bud neni, nebo, pokud je, tvoji jen minimalni procento celku. Takze obecny vyrok "trolluje se proti ostrovnim systemum" je zase jen dalsi tvoje lež.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: 1 Wp dnes stojí asi stejně jako 4 Wh Li-Ion baterie [...] Podle všeho to vypadá, že vyrobit křemíkové destičky je o něco snažší, než vyrobit kompletní Li článek se vším všudy. - no a ted vime, ze kdyz na prvnim stupni zakladni skoly pani ucitelka detem vysvetlovala, ze nelze srovnavat jabka s hruskama a obecne veci s ruznejma jednotkama, XChaos se dloubal v nose, koukal z okna, snil o tom, jak genialni vizionar z nej bude a hlavne nedaval pozor 8))))
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ANDY_WARHOL: skoda,ze to nemuzou udelat ministri novinarum... Hold ne kazdy se muze postavit realite celem
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chaosi, nechces radsi slapat at nejsi posledni ? na troly se vykasli, kdyz te nekdo hodne stve, staci ho nacpat do ignorelistu a je po problemu :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: blbost te ohrozuje ... bohuzel je nakazliva ... hihi
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: to asi vsichni - jsi proste nejlepsi troll ze vsech
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: máš problém pochopit smysl psaného sdělení. Pokud obsahuje metafory. Ty v televizi nejsou, co...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: za roky co jezdim na lyze si nepamatuji moc slunecnych dnu ...

    radeji 5 kilo baterek navic nez 5 solaru co by mi za pisledni 4 dny dal ta 10w ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JIMIQ: lyžařské vleky? Proč máš problém uznat to jako rekreační aktivitu? Jako třeba jachting... navíc, jak se snažíme předvést, dá se v téhle disciplíně i soutěžit.

    Ok, pro každého to není, ale zkus někde na NYXu začít s tím, že to, o čem ten klub je na nic. Tohle je klub pro fanoušky ostrovních solárních systémů. Když tě nebavěj, najdi si něco, co tě baví. Co vede lidi k tomu ničit debatu o tématech, která je nijak neohrožují?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Riding solar bike in the streets of Saratov
    http://www.youtube.com/watch?v=tRB8PMpr_iE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam