• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    JAZZZ: Kruciš. Až k těm posledním čtyřem slovům jsem ti chtěl dát plusko, ale pak sis to zkazil. Hele fakt, radši si mě dej do ignore. Jestli tě fakt nezajímám tak, jak říkáš, udělá to to dobře.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    REDGUY: ano, zareagoval jsem na tebe. muzes bouchnout lahev sampana a spokojene se tetelit.

    tohle ma byt auditko o solarni technice a ne o patlogickych jevech internetove komunikace. kazdymu je to uplne sumak co jsi rikal a co rikal chaos. me zajima jenom to zelezo a draty. jaky to ma vykon, jak to jezdi .. konstrukcni detaily. s timhle permanentnim shitstormem uz bezte do prdele.

    jestli te to potesi, tak jsi vyhral internetovou paralympiadu, svuj diplom si muzes vyzvednout na lamparne, chaos se vytahoval, tys mel desnou pravdu a ted uz tu prosimte ten svuj verbalni ejakulat dal nerozmazavej a drz uz kurva hubu.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Tomu nejak nerozumim. Moje chovani nema pozitivni smysl, jsem grafoman co si leci komplexy... a presto ti "bohuzel chybela pulka prispveku a proto sis me vyndal z ignore"? Nevim, to mi prijde podobne zvlastni, skoro jako kdyz mi JAZZZ opakovane a slozite vysvetluje, jak ho vlastne moje prispevky vubec nezajimaji 8))

    Hele, a co ten domecek z karet? Porad trvas na tom, ze moje kritika XChaosovy strategie se tak rozpadla? 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: vyndal sem tě, protože si grafoman a bohužel mi tu vždycky chybělo půlka přispěvku. To že si trol pozná každej po chvíli, na to žádnou složitou analýzu nepotřebuji. Léčís si prostě komplexy, používáš demagogie a manipulaci a ani to ze mas v něčem pravdu nedává tvému chování pozitivní smysl.
    KEJML
    KEJML --- ---
    REDGUY: Jen drobná poznámka - naprostá většina lehokolovejch rámů od Azubu je plně odpružená.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Jinak 8-10 Wh/km mi pripada docela dost, protoze nedavno kdosi dokazal jet za 79Wh/km na renault Zoe s prumernou rychlosti 44.6km/h
    Renault ZOE 40 Goes 351 Miles On Single Charge
    https://insideevs.com/renault-zoe-40-351-miles-charge/
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: No jasne. Kdyby nebyly kroupy a kdyby cinani nelhali, tak jsi vyhral diky technologicky prevaze. Haleluja, xchaos, genialni vizionar, zrazen matkou prirodou.

    No, rikal jsem, ze prijdou vymluvy. Zase jsem mel pravdu, na nejaky realisticky postmortem asi fakt nedojde 8) Jen by me zajimalo, jestli ses obtezoval precist co pisu, nebo ses proste vypnul po prvnich dvou vetach, jak je patrne tvym zvykem 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: základní fail byl, že 380W panely nedávaly 380W a nakonec je dorazilo krupobití (co přesně na nich bylo všechno špatně ještě budu měřit po návratu). Co se týče Wh/km, kolo mohlo s trochu větším solárním příkonem kompenzovat horší výkon během špatných dnů.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Neřešit odpružení? (akorát že ostatní účastníci žili v bublině - ano. Ostatni ucastnici mozna zili v bubline, ale na rozdil od tebe jich vetsina (?) dojela vcas do cile. Mozna s naklepanou prdeli, ale dojeli. Zjevne to je postradatelna funkce.

    Tvuj zakladni fail byl, ze ses upnul na predstavu jak straslive super uzasny solarni kolo s milionem genialnich ficur postavis a jak vsem vytres zrak. Coz byla naprosta pitomost, protoze proste tvoje vedomosti a zkusenosti zdaleka nejsou tak uzasny, jak si myslis. Kolik casu jsi spalil na svym superdeluxedoublefullodpruzenym ramu? Tri ctvrte roku? Kolik penez jsi do nej nacpal? Nejde o to, jestli plny odpruzeni je nebo neni uzitecny. Jde o to, jestli jsi zdroje, ktery jsi na nem spalil, nemohl investovat nekam, kde by meli mnohem vetsi prinos. Uz minuly leto jsem ti rikal, at misto vlastniho ramu koupis nejaky ojety lehokolo od Azubu a postavis to na nem. Jo, jasne, nebylo by to tak supercool a melo by jen polovicni odpruzeni, ale zase bys mel vic nez pul roku casu na to, abys mohl ladit zbytek kola a trenovat a zkouset a tak dale a tak dale. Takhle jsi dal dohromady ram na posledni chvili a jestli vubec funguje v horach jsi jak idiot musel testovat pri vlastnim zavodu.

    A btw, "Lehokolo od Azubu s doplnenym solarem" je v podstate presne to, na cem jel Mickael Joguet a skoncil druhej. Akorat teda nevim, jestli bylo od Azubu, ale vypadalo tak 8)

    To, ze to vazi dvakrat vic a jezdi dvakrat pomalejc nez jsi tvrdil je sice legracni, ale tohle je tvuj zakladni problem: ze sis nabral prilis velky sousto, ze jsi nebyl schopnej realisticky zhodnotit svoje schopnosti. A podle toho to dopadlo a proto mluvim o nafoukanosti.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Aaaaaw. Takze sis me vyndal z ignore? Jen proto, abys me na mohl na dalku diagnostikovat? Cute 8)))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: že by ti "solární dopravní prostředky" přišly jako zajímavá hračka slyším prvně... léta vysvětluješ, jaký je to nesmysl. - samozrejme, kecas. To, co "leta vysvetluju", je ze tvoje presvedceni, ze solarni dopravni prostredky jsou prakticky a masove pouzitelne a prakticke je pitomost. To ze je to zajimava, lec neprakticka vec jsem psal mimo jine primo v tomhle klubu: [ REDGUY @ Solarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars, ] . Ale jasne, ty mas prilis prace s vykrikovanim, jakej jsem troll, proc se obtezovat s psanim toho, co pisu, ze jo 8)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DEREK_CUSTER: já nic nezabalil, ale prostě do 100 dnů v Guangzhou nebudu. Rozhodly to 3 týdny protivětru v Rusku a Kazachstánu, zpomalily mě aspoň o 1500 km. A teď má zase týden pršet.

    Zase jsem míň nervózní z toho tajfunu, než Rassat Thierry, co je víc na jihu :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: že by ti "solární dopravní prostředky" přišly jako zajímavá hračka slyším prvně... léta vysvětluješ, jaký je to nesmysl...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: fajn, takže tvoje rady?

    Neřešit odpružení? (akorát že ostatní účastníci žili v bublině západoevropských kvalitních silnic a buď si ho pořídili cestou, nebo doteď fňukají, nebo se jim vehikl rozpadl úplně - zejména tandemy)

    Neřešit rekuperaci? (akorát teď v Číně v kopcích a pod mrakem se úroveň rekuperace blíží 50%...)

    Co ještě? Neřešit vlastní rám? Počkej, kolik Francouzů ho hodlá napodobit!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: podílet se kecama umí každej. Na to být pysnej může být leda tak trol. Si prostě nemocný, zřejmě nějaká obsedantni porucha. Já se vůbec nedivím, že tvy rady nikdo nebere vážně.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    JAZZZ: Njn. Jestli te to opravdu nezajima a otravuje, tak by sis me mel dat do ignorelistu. Protoze takhle to spis vypada trochu jinak 8)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    REDGUY: pochop, ze ten tvuj vysmech je uz po tech letech otravny cist a tvoje obsedantni potreba si tu vylivat svou posedlost xchaosem hranici s diagnozou.

    xchaos je proste takova ceska kombinace cimrmana a premka podlahy. navrhnul a slozil si celkem 3 typy solarnich elektrokol a s dojel s nim z CR do Ciny. to neni spatnej vykon a co jste kolem toho vy dva nazvanili me fakt nezajima.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Hele, ze by si me ANDY_WARHOL zase vyndal z ignorelistu? To bys mi mozna mohl vysvetlit, jestli napr. porad trva na tom, jak se moje kritika XChaosovy strategie "stojim a nabijim a pak jedu" slozila jako "domecek karet", s ohledem na XChaosuv vysledek 8))

    A jo, svym zpusobem mas pravdu. Poslednich nekolik let jsem xchaosovi rikal celou radu veci, ktery podle me rika a dela blbe, specificky posledni rok ohlede konstrukce kola. A samozrejme me tesi, ze se ted jasne potvrdilo, ze jsem mel pravdu. Ze jeho predstavy o hmotnosti kola byly nesmyslny, ze striska s tunelovum chlazenim byla pitomost, ze jeho "vypocy" nebo "odhady" prumerne rychlosti bylky jen z prdele vytazeny blaboly, ze soustredi svoje zdroje na naprosto marginalni veci a tak dale a tak dale. Jo, mam radost, ze konecne je videt, kdo mel pravdu. Ty bys nemel?

    Na druhou stranu me mrzi, ze naprosto zbytecne spalil tolik casu a prostredku. Pri vsech vyhradach, co k nemu mam, vule a vytrvalost mu zjevne nechybi. Kdyby nebyl nafoukanejch hlupak (stacila by absence nafoukanosti nebo hlupactvi, ne nutne oboje. I kdyz to by zjevne bylo lepsi 8)) ), mohl dopadnout mnohonasobne lip. A samozrejme ze tebe a dalsi chytraky o tom nepresvedcim, ale tesilo by me videt, ze nejakej krajan se v SunTripu dobre umistil a jeste vic by me tesilo se na tom uspechu treba podilet (protoze ten krajan neni nafoukanej idiot, co si mysli, ze je genialni vizionar a sezral vsechnu moudrost a dokaze ostatni poslouchat, aniz by jim automaticky nadaval do trollu). Nejsem tady totiz jenom proto, ze chci prudit do XChaose (jo, ja vim, nemusis psat ze mi to neveris), ale i proto, ze solarni dopravni prostredky mi prijdou jako zajimava hracka. A mrzi me, ze idioti jako XChaos ji delaj spatny jmeno.

    A btw, i kdyby ted zaradil turbo a dojel do cile pred oficialni uzaverkou, nejaky "pekelny vytoceni" by se fakt nekonalo. Z hlediska myho sporu s XChaosem nebylo podstatny, jestli dokonci zavod nebo ne, ale jestli splni parametry, ktery sam vyhlasoval pred jeho zacatkem: hmotnost kola, prumerna rychlost a (lol) vitezstvi. A v tom vsem uz davno, davno zfailoval. Takze jestli dojede nebo nedojede, to uz je jen takova tresnicka na dortu 8)

    Nicmene, jen zduraznim, specificky pro tebe a par dalsich chytraku, veskerej muj vysmech XChaosovi se tyka ciste co se jeho technickych schopnosti, nebo jeste presneji, toho, jak svoje technicke schopnosti prezentuje v kontrastu s tim, jak se nasledne projevuji. Z rekneme sportovniho hlediska je jeho ucast na SunTripu 2018 jednoznacny uspech a zaslouzi si veskerou uctu. Akorat teda skoda, ze tech poslednich par let sam sebe prezentoval jako technologickeho vizionare a ne jako dalkoveho cyklistu 8))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Tak aspoň redguyovi si chaosaku udělal radost. Může teď cítit velké zadostiučinění. Pro prudiciho trola je možnost používání fráze "já ti to říkal" to nejlepší co se mu mohlo stát. Bez toho aby vyvinul nějaké skutečně úsilí může cítit obrovskou satisfakci, že se tak krásně mohl povozit po člověku, který strávil stovky hodin u svého koníčku. Pro mě jsou ale lidé jako redguy pouze ubožáci, pijavice na cizím úsilí a ňafající ratlíci. Nejvíc by si mu to nandal, kdyby si se teď vzchopil a ten závod dokončil včas. On by sice možná říkal, jak je rád, ale ve skutecnosti by ho to pekelně vytočilo
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Podle komootu 2300km s 16km stoupanim celkem. Par hnusnejch kopcu, ale pak nejdriv 300km klesani a 1000km po rovine. Limit pro zavod uz zjevne nestihne, odjezd na konci mesice by mohl, kdyby teda ovsem celou svoji strategii nepostavil na "neverim na slapani a mraky", takze ted, kdyz najednou prisli mraky a slapat se nechce/nemuze je dost v prdeli. Cili uz to asi je jenom o tom, jestli odpadnout, dojet do cile vlakem a mit zajistenou dopravu pro sebe a kolo zpatky domu, nebo zatnout zuby, dojed tam po vlastni ose i kdyz pozde a bud vyplaznout hodne penez za letenku pro sebe nebo jeste vic za letenku dopravu kola. lose-lose situace.

    Ale hlavne, ze nam vysvetluje, jak se ty solarni kola osvedcili... ach jo.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam