ABDULAH: skaces k zaverom bez faktov, my popelnicu pristavujeme raz za 3 mesiace, tak mne linky o konzumnej spolocnosti nemusis posielat :)
ABDULAH: v lete mi 6kWh pojde na predohrev vody v bojleri, t.j. pri dennej vyrobe cca 12kWh pokryjem spotrebu domu + bateriu na noc aj nahrejem bojler a tym padom usetrim za plyn
HALEXE: toto je presne to zmyslanie, o ktorom som pisal "my tady v Evropě budeme jenom zbytečně blbnout a většina lidí na zemi na to kašle" - to nie je o tom, ze niekto blbne, to je o tom ako si to obhajis pred svojim svedomim, urobil si v ramci svojich moznosti co sa dalo alebo si iba pasivne prijal buducnost, ktoru ti nachystaju ini? btw. kravy a skladky su iba take prdiky proti tomu co sa skryva v permafroste :)
ABDULAH: decentralizovany jadrovy zdroj? decentralizovany sa rozumie vo vlastnictve jednotlivcov, nie velkych energetickych spolocnosti a to pochybujem, ze by mi niekto len tak predal uran do mojej malej atomovej elektrarnicky v sklepe :D to uz by sa mi viac pacilo, keby ten marketingovy mag a podvodnik Rossi skutocne postavil e-cat, to by bolo aspon bezpecnejsie ako jadro