DZODZO: no jde spise o praxi nez pokrivene idealy ...
U stareho zamestnani bych ti rekl super - jenze sklon parkoviste ma 5 stupnu na sever - zaoblena kapota atd ... takze to moc neda ...
U noveho zamestnani kde mi auto stoji pod strechou - protoze nekryte parkoviste proste neni - tak ti reknu je to uplne k nicemu i kdyby byla strecha auta jakakoliv ...
A ten cas kdy mi auto stoji u baraku za aleji topolu se mi taky moc nedobije ... takze jedine nekde pri jizde pokud zrouna nejedu alespon tretinu trasy nekde kolem lesa nebo primo lesem ... a navic rano nebo odpoledne kdy je slunicko v haji - takze zase smula ...
tudiz by bylo mnohem lepsi mit tu strechu se solarama co se natacej na nejvyssi ucinnost a mit auto pripichnuty k jednoduche nabijecce primo na miste vyroby :-)))
Chapu ze tvoje vyserionarstvi to nepochopi ale treba u nas by strecha co ma tak 500m2 s timhle systemem dala dost energie na dobiti nejednoho auta ... alespon na cestu zpet ...
Paradoxne v zime kdy by jsi potreboval nejvice to da nejmene - coz je zase jiste muj spatny usudek ...