• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    OTAKAR: Takže 1970,- a 799,-
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: Jo v pohodě, mě je jedno, na koho jsou, hlavně že maj pásy. Pošlem ti to dnešním kurzem RB: 24,756,- jo?
    WERT
    WERT --- ---
    TO ALL: pripominam ze tento vikend jedeme na Lipno...
    WERT
    WERT --- ---
    Tak jsme regly na mega...

Kdo nejede at breci !!!

Pro oskara: kazdej muze mit jen jednoho frienda, tudiz ty tvy kamosi jsou jeden napsanej na tebe, druhej na honzu...

+ byl tam nejakej extra poplatek, viz screenshot.

zavodni pass vychazi cca na 1930,-
    friend pass vychazi cca na 785,-

cislo uctu: 641012028/5500

DIK!
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    v.turner@seznam.cz
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Hele termin se blizi jestli chcete nekoh do toho auta tak mi hodte ten mail :/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SGNLR: jestli chces, dej mi mail, poslu ho tomu kamosovi....

Nebo zdendo ty jestli chces nejakyho partaka, ale asi by jsi se musel domluvit na nejakym priznivejsim pomeru nez 1:1

SGNLR
    SGNLR --- ---
    WERT: v tom pripade jedu autem ktery ridi mladak pac to je jeste vetsi nesmysl:)
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: kazdej jedme autem sam, uz to pochop!!! :)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    takze nerozumim uz vubec nicemu a tebe si filtruju:)

je tady nekdo kdo chce jet semnou a Mrdakem? Vsichni ste v plnejch autech ve kterejch bduete i spat?jinak pochybuju ze najdem obr ymisto de nas bude parkovat 5 aut tejden v kuse takze se predem pripravte ze nas budou prudit nebo budem rozdeleny na "nenapadnejsi" skupinky treba po dvou karach.
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: veroniku neberu - rizky nebudou :/

Prilitne zrejme do Zenevy z Londyna cca toho 6tyho a naberu si ji po ceste na Mega, aby me mohla fandit z vrtulniku a pak asi jeste pojedem na par dni k mori.

Takze jsme domluveni...
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    ja vam vubec nerozumim a uz vubec ne tomu ze je dansko oceste na lipno a to je poceste do francie a uz vubec ne tomu ze by wert mel brat vercu(cemuz sem nikdy nerozumnel, nic proti jejimu rizku a stouchanejm bramboram ovsem)

takze diky za domluvu
    J_COB
    J_COB --- ---
    WERT: vezmu ti redukci :)
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: tak pokud nebude aspon tejden v kuse prset nebo snezit tak to proste bude nuda no :/
    ...v nejhorsim nekdo vemte biolit

J_COB: analni sprchu bys tam nemel???
    KCHARI: nebudu vam preci kazit dovolenou, ne?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Já bych se toho nebál, dali jsme v zimě Itálii, některý dali i Monako na silvestra, Alpy v létě dáme taky.
    J_COB
    J_COB --- ---
    WERT:mam solarni sprchu se zavesem, kuchyn dovybavuju dvouplotynkou a grill mi ukoval kovar :)) taxze excelsior on da road :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    WERT: jak rad bys byl ten buznic v hotylku! :)
    WERT
    WERT --- ---
    zas skoda kdyby nejakej buznic bydlel v hotylku s teraskou a grilem, sprchou avelkou kuchyni tak by se to tky vyuzilo zejo...takhle chcipnem na smrad, kurděje, vši a nějakou infekci která se projevuje krvacivym prujmem :DDD
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: tak to vypada na nyx vozovou hradbu, my sme ubytko zatim nesehnali a rikali sme si ze to nechame na tam, ale mozna pod vlivem internetu vymeknem :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Moje posádka už prve brblala, že spaní v hotelu se jí nelíbí, já se bez toho taky obejdu, punk někde u jezera mi zní dobře, čili u mě ZA.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam