• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: ja myslim ze jedno je startovny a druhy jsou lanovky ale ruku do hovně bych za to nedal…nejak tu cenu ted takhle zacali rozdelovat mam pocit. ale dival jsem se na to nekdy pred trema mesicema.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Hele, co to je "Listing" za 55 Eur?
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: to mel bejt jakoze souhlas ne nazev… normalne BUROKLUB jsem vzdycky psal
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: fuj to je hnusný, píšu NADNYX!
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: pak dej vedet jaky cislo ti pridelili…at tak vim kolik mist tam este zbejva...
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: jaman hastrman tatrman jeliman!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Vyplňuju přihlášku, co mám napsat za klub? NADNYX BUROKLUB?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Btw, na stránkách mega jsem narazil na tuhle akci:
    Konečně závod v nošení kola do skal!!!

- Megavalanche - Course VTT -
    http://www.megavalanche.com/newsgb.php?news=157&titre=
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    No tak strava je základ, bez ní nemá cenu nikam jezdit, na tom se snad shodneme.
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: tak dycky to je na strave :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    OTAKAR: Jestli to bude na strave, tak jste vitezove ;)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VONDRUS: No jo, statisticky nejdeme, ale zase to bude na stravě zalogovaný. Takže to je trochu oříšek.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    OTAKAR: Tekze vlastne jedete na Megu, ale nejedete Megu :-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Takže my jsme na poradě vykonstruovali plán takový, že na mega přijedeme už v neděli 7.7., asi tam budeme jezdit nějaký xc v okolí, nebo tak něco, bydlet ještě nevíme kde budeme, buď karavan, nebo nějaký apartmán.
    Honza s Alenkou, ta tvrdí, že mega nepojede, že tam bude jen jako výchovný dozor, já, a dva další offnyx, ti taky tvrdí, že nepojednou mega. Takže z pětičlenné výpravy mega pojedeme maximálně dva.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    WERT: žena mě nepustí :)) chtěl jsem ale po daních jsem stejně bez peněz..
    vůbec nevim kdy a kam pojedu. na laně jsem ještě letos nebyl a silvestrovský skilly jsem už zapoměl.
    si to tam užijte. závidim
    WERT
    WERT --- ---
    ciste teoreticky by jsme meli bejt 9-13 s rostinkem v Huez/L2A
    tak se tam stavte :DDD
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Dáváme dohromady s Orcem plány na letní (červencovej) roadtrip do Francie (Chatel asi), nějakejch 10 dní z čehož 6-7 ježdění?.
    V tuhle chvíli jsme ve fázi hledání vhodnejch termínů. TZN - apeluji tímto na celej internet, KDO SE CHCETE PŘIDAT A KDY?!?!

v možnostech níže jsem já zatím flexibilní:
    2. - 14. 7.
    28.7. - 6.8. (až dál do srpna)
    GEG
    GEG --- ---
    Slezina, Drátěnka a Kotník ... zatim peknej zaklad dreamteamu :D Ledvina to bude jistit pres more
    ALALUKA
    ALALUKA --- ---
    BUENAONDA: jj, nevedela, to zahlasil az planovanej rentgen v utery po rychlebech. rekla bych, ze za to muze biskupskej a velryba. ono to nevadi, jen se to obcas neprijemne zahlodne. vyndaj mi to za tri nedele, a pak uz nebudou praskat draty, ale kosti, takze zadny mega, jen xc a bazenky:-)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    ALALUKA: krasny teda, ale tam jsi nevypadala, ze by jsi o tom vedela :) vysmata jak leco :)) no a co ted? co s tim delali, narvali zpet, nebo uz rovnou vyndali? jsi mela nejak pred vyndanim, ne ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam