• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    update z šládmingu: na naší podzimní návštěvu chystaj nějaký novinky

HEJSA
    HEJSA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Měl jsem původně plánu příští víkend Špičák, ale po sobotní projížďce, kterou perfektně zhodnotili Veru s Gegem vyrazím také Geiss. Takže bych se připojil, jestli nemáte uzavřenou párty :).

WERONIK:
    GEG: tak tak, ještě doplním ultra pomalou lanovku, která pořád zastavuje žouchodcům na rozhlednu. Některý věci jsou tam fakt nebezpečný a zákeřný. Ilegal v lese je hodně zajímavej a hooodně z kopce, přišlo mi že víc jdu než jedu :) Je to i tím, že tu na moc takových lajn nenarazíš, takže i na progress super. Na druhou stranu je vidět snaha na DH, kde to místama rozšířili, i dost ztížili. Je to dle mého i tlakem od UCI kvůli obligatorním parametrům.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERONIK: Oni to tam mYlujou diky tolika hadicim na myti kol !!
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    WERT: ještě na Gegíčka koukal dost divně, když mu řekl, že to tam je na nic.:)) prej je to best park..
    WERT
    WERT --- ---
    WERONIK: Němci byli vždycky divní...
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    ač nerada, tak to musim přiznat..Dost jsem se na Špičáku nudila. Struggle jsem teda nejela, ale z ostatního jsem byla dost naštvaná. Pro mě, když neskáču ty velký dropy, je to jízda o ničem. Není tam nic, na čem bych se mohla nějak posunout dál. Takže velký zklamání.:( za Geiss palec nahoru, tam je zábavy spoustu a začíná to jízdou na kotvě.:)) takže končim s obhajobou Špičáku a musim uznat, že jste měli výjimečně pravdu..PS: Němci to na Špičáku pořád milujou
    GEG
    GEG --- ---
    Hele Spicak je mrtev, uz i Veronika to musela sama uznat :/ Co je fakt zabavny a celkem i jakoze gnarly, je ten freeridepyco ilegal v lese, zacina vedle kanci stezky, je tam uz celkem vyjezdena stopa a vyjedes az dole u potoka. Jel sem to skoro cely s nohou venku a tak 3x na drzce, Hejsa se taky dost prosel, bylo po desti a dost to klouzalo, za sucha asi jetelnejsi. Spodni pulka strudlu je predelana, celkem hezky, nejaky skoky jinak udelany, ne uplne zadax, jel sem tam posledni jizdu a jen to prohlizel, ale vypada to zabavne. Jinak standard nuda, dodelali tam nejaky nesmyslny boule obcas a kokotsky lavice s pulmetrovym odrazem na kterejch se akorat tak zabijes, palec dolu, progress nula, navstevnost nula minus. Snidane nebyla, no proste spatny... V Geissu druhej den milion lidi, fakt sem cumel, opravenej evil eye, spodni pulka vicemene jen wallridy/ dreveny klopky, ale hezky zabavny, zadnej gnar, proste jedes...a pak muzes bud dojet evil az dolu, nebo v pulce prejet na freeride, coz je dobra varianta.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Je mi to jedno, rodinu budu mit na chate ve velharticich, takze muzu dorazit i v nedeli rano, jak je libo
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: Lžeš nam nebo sám sobě? Všichni víme, ze tam pojedeš den dopředu jen aby si se konecne vyspal.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: To je asi dobry :) a jestli bude Zdenale v Geissu, tak to spojime, ne?
    Wert: zadny v so vecer, neber mi ridice !!
    Pekne si zaskakej a v nedeli na lane ...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    BUENAONDA: Muzem klidne jen na Spicak, stejně sem tam chtel taky zajet a uz nemám moc kdy jindy.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: pristi vikend bych jel, ale spis bych tam jel v sobotu odpoledne a vecer skakal...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Geis je tragedie za ty prachy, ale co mam delat :) drz mi fleka v aute, dik
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    BUENAONDA: Sem to zderivoval a vylez mi z toho Geis. Takze kdo jede taky?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Hele Vondrusak tvrdi, ze Spicak ho bavi vic nez Rokytka ... asi lepsi ty kadiboudy dreveny pro pejsky ... Takze me trochu znervoznil a malem jsem tam ve stredu jel :))

WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Jed na Spicak !!! :D
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Hromadny KDYBYzizaleni zni dobre !!
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: byl bych pro schoneck kdyz bude misto
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Pristi vikend mam taky volno jen v nedeli ...
    Orcac psal, ze Spicak stoji fakt za hovno, tak nevim ....
    Geiss ok, ale co radsi Scheneck, nebo Rokytku?
    Ja tam jeste nebyl ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam