• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAPPA_BABIES_only animals_only babies of animals**
    lidičky, jestli na vás taky působí ta nevinná kukuč stěňátek, koťátek, slůňátek, lvíčátek, hrošátek, medvíďátek, tygřátek, ptáčátek, kůzlátek, selátek, telátek, kuřátek, jehňátek, zebřátek, žirafátek, vydřátek, leoparďátek, hříbátek ... prostě všeho maličkýho živýho, pak se právě tady podělte :)

NOVÁ ANKETA, MÁTE 3 HLASY
    rozbalit záhlaví
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VIR_KENNY: a nekde se to v takovym tom mezistadiu ji, fuj si dycky vzpomenu na kamaradovu historku z Vietnamu :( ale to sem moc nepatri...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    MRAVENECEK: tak jak rika nordsson :) nekde se to dava jako skolni ukoly, tohlecto.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ne e sarecke udolí v praze:o)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    KACHNY: Nejsou náhodou z Dobřenic? :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    nechcete někdo štěně?? jsou ještě 4 samý holky ale nádherny ... případně pošta...

VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ZRK: jo, to je samý kdyby a aby..:D ne, ale pravda.. některý zvířátka maj zůstat ve stadiu mláděte.. to bych si dala domů i lachtana třeba
    ZRK
    ZRK --- ---
    VERCA_ZABA: škoda...kdyby se dalo zařídit, aby ne. Chovala bych mláďátka od všeho:D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ZRK: počkej až to vyroste:D
    ZRK
    ZRK --- ---
    ODE: jůůů! To ci domůů!:)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    NORDSSON: hm, to sem si myslela, ale je to docela odvazny a kazdopadne mooc zajimavy!
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    MRAVENECEK: prostě jednoduše odloupneš skořápku (opatrně) a bílek + žloutek uzavřeš do nějaký "uzaviratelný kádinky" nebo prost do nějaký průhledný nádoby. A potom to jenom udržuješ v takovýh podmínkách, jako by to zůstalo normálně ve skořápce (takže předpokládám, že ne příliš světla, teplo ap. - možná ještě občas něčím podpoři bílek).
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    VIR_KENNY: teda jak tohle nafotili??
    ODE
    ODE --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEL: jenže já raději pečené, tak jsem ho strčil do trouby
    KEL
    KEL --- ---
    na pánvičce se nepeče ale smaží. Na specialních se da i podusit. ale nebudme OT a davejme obrazky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tohle se mi jednou stalo na pánvičce. místo vajíček jsem si dal tedy pečené kuře
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEL: ten by se přejet nenechal
    KEL
    KEL --- ---
    PRAASHEK: juuuuuuuum ten je loztomilej
    MUCHI
    MUCHI --- ---