• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAEGERBulvární Nora - toho času v kómatu

    Klub je v klinicky smrti, na jinym miste je jeho bezkoudyoidni pokracovani. Proto se ptam, ma mit Koudy zase pravo zapisu?

    69 hlasy od 69 respondentů

      rozbalit záhlaví
      JAEGER
      JAEGER --- ---
      CHAJIM: ty si opravdu nevidis do huby, Karle. To, ze jsem Te zminil jako nekoho, kdo mi psal do posty zurivy zadosti o zakaz Koudyho, je jako plakani?

      LOL.

      Obcas dokazes bejt usmevnej. :-) Ale jak rikam, nejsem Ty, tak Te podruhy vyzyvam, abys pripadnou debatu vedl v poste.

      A kradez napadu to proste je. At s tim souhlasis nebo ne. A bud od ty lasky, a nesvaluj to na "neschopnost administratorskyho zasahu". Proste jsem tu nebyl a to, co mi bylo psano, byla jen filipika proti Koudymu. Koudy ma treba problem u vice lidi, ale pokud mazal, mazal jsi i Ty. A ted se dostavat do detsky hadky "ja mazal, protoze mazal prvni, ja se jen branil beee" opravdu neminim.
      Tady to fungovalo, dokud jste se proste a jasne nepohadali. Basta.
      CHAJIM
      CHAJIM --- ---
      JAEGER: LOL! Pláče! Já se ti jen směju, Ondro:)
      Zamyslete se nad sebou! Ty vole, to je apel jak od Urválka!
      (btw. dýler ti nápad neukrad, jen se v době, kdys nebyl prostě schopnej udělat administrátorskej zásah, podala žádost o založení klubu, kde by to fungovalo a kde by nebyl Koudy...)
      KARCOOLKA
      KARCOOLKA --- ---
      JAEGER: no proč ne, určitě se najdou lidi, kerejm pojetí nové nory nevyhovuje a budou chtít přispívat sem. třeba by rád koudy :-)
      PEPE_GONZALEZ
      PEPE_GONZALEZ --- ---
      MINET: ban
      JAEGER
      JAEGER --- ---
      KARCOOLKA: to je ted uz jedno. Me proste sere, ze moje dobra vule (plny prava) byla zneuzita.

      Osobne jeste verim v resuscitaci klubu, ale uvidime..
      MINET
      MINET --- ---
      PEPE_GONZALEZ: Jasně.To tvrdí ten pravej.Dej si už konečne ban!
      KARCOOLKA
      KARCOOLKA --- ---
      JAEGER: já jsem nikdy nepsala, že si přeji koudyho RO nebo ban. já jsme si pouze přála, aby nemazal mé příspěvky a nekázal ostatním, jak se má nora dělat. já jsem jeho mazat nemohla
      JAEGER
      JAEGER --- ---
      KARCOOLKA: vis, ono to tu bylo otevreny. Vyvoj diskuze zavisel jen a jen na tech, co do ni prispivali. S vyvojem jsem nebyl prilis spokojen, nebot se mi vic zamlouvala ta faze, kdy to skutecne byla vic diskuze, nez jen postovani fotek, ale tak se ten klub vyvinul, tudiz jsem to chca nechca akceptoval.

      Chajim tady place, ze jsem hledal viniky, ale pri vsi ucte to byl on vcetne Tebe, kdo kricel po tom, aby Koudy mel omezenej pristup/cokoli. Vadila mi ta animozita, ktera tu nemela co delat. Dodnes nechapu, ze jste se navzajem nedali do Ignore. A to, ze nekdo nekomu vadi, je mi uprimne u prdele. O tom tenhle klub neni/nebyl.

      S tim, ze je ten klub ted asi mrtvej, uz nic asi neudelam. Zamyslete se sami nad sebou, zda to vsechno melo smysl.

      Sere me jen, ze mi Dyler v podstate ukradl napad, ale s tim ted uz nic neudelam. V podstate je problem v tom, ze tu nekterejm vadil Koudy. Nestranim mu, stejne jako jsem nestranil nikomu jinymu.

      Budu rad, kdyz to tu bude pokracovat, ale to by tu nesmely byt spory nebo zarodky sporu jako ted mezi Koudym a Chajimem. Neminim tu resit jakej je Koudy, kdyz to nesouvisi s tematem klubu, ani ho kvuli tomu jakkoliv penalizovat. Stejne ale jsem otevren stiznosti z jakykoli strany, tykalo-li by se to zbytecnejch flamewars apod.
      PEPE_GONZALEZ
      PEPE_GONZALEZ --- ---
      ...nejlepší reakce na demenci je žádná reakce (ačkoliv teď si jí taky neodpustim)...jakákoliv jiná reakce zbytečně v dementovi zvyšuje pocit vlastní důležitosti...ale to by měli "starý psi",protřelý rokama internetovejch diskuzí dávno vědět...a nevznikla by nora2 ani koudy2...
      KOUDY2: ty si teda statistik...ale nebylo by hele lepší,kdyby jsi se na to radši už fakt vysral,než porovnávat čísla lidí,letos a minulej rok,případně kolik bylo v létě a proč je zima slabší...!?
      SEDNA
      SEDNA --- ---
      KOUDY3: cože? ty?
      klonovani?
      JAACOB
      JAACOB --- ---
      olol
      KOUDY3
      KOUDY3 --- ---
      čaune :-)
      MISSTY
      MISSTY --- ---
      KARCOOLKA: za vsechny zucastnene. to ma nyx z toho, ze zrusil badzone.
      ROZUM
      ROZUM --- ---
      JAEGER: Souhlasím s tebou, nicméně si dovolím vyjádřit své přání, ať ten idiot Koudy chcípne
      KARCOOLKA
      KARCOOLKA --- ---
      MISSTY: za které?
      MISSTY
      MISSTY --- ---
      JAACOB: tak zajimava svym zpusobem je, ale taky se svym zpusobem citim trapne za nektere jedince
      JAACOB
      JAACOB --- ---
      MISSTY: Je toto zajimava a prinosna diskuze?
      MISSTY
      MISSTY --- ---
      KOUDY2: prosim o graficke znazorneni.
      CHAJIM
      CHAJIM --- ---
      KOUDY2: JInak lžeš. Ale to je už jedno.
      CHAJIM
      CHAJIM --- ---
      KOUDY2: LOL. Evidentně ano, když 75% návštěvníků bylo proti tvé přítomnosti tady...což dokazovala anketa, kterou jsi smazal...
      KOUDY2
      KOUDY2 --- ---
      No hlavne je potreba rict ze ja sem tu byl rok zpatky kdy klub melo booklejch 1200 lidi...kdyz jsem sem pred mesicem prisel tak ho melo booklejch jen asi 550..Takze moji vinou si ho neunbooklo 600lidi zejo...To za prvy...Za druhy sem se tu s nikym hadat nezacal karkulko...hodil jsem sem obrazek k tematu a kafka mi ho tu nekolikrat smazal. Az potom co sem psal jaegerovi proc mi tu nakej picus kafkova typu maze prispevky ktery sou k tematu..Mi jaeger dal vsechny prava a kdyz sem kafkovi odebral pravo mazat {nemel ban nebo RO}..tu zacal unbookovat jako vy ctyri dalsi a zacal ten mesicni flame po kterym unbooklo klub dalsich 60 lidi a deset dni zpet kdy ste si zalozili druhou bulvarni noru kam ste mi dali ban melo tenhle klub booklejch 493 lidi {coz mam pripadne i nekde na screenshotu doma ulozeny :}... Nicmene na druhou stranu je to fajn, ze mate svoji noru. Protoze za tech deset dni si skoro 100 lidi tenhle klub zase booklo kdyz se tu neprojevujete a nehazite sem 200obrazku z googlu denne. Takze tedka sme na hodnote bookmarks 588..Coz je vic nez kdyz jsem sem pred mesicem prisel a zacal tu velky flame...

      takze ja nevidim vubec problem v tom aby se tahle nora venovala tomu cemu byla urcena od jejiho zalozeni a vy si hazeli 200obrazku denne do svy druhogeneracni bulvarni nory...Uzivatele si prelezou jak potrebujou. My se hadat uz nebudem a spokojeni budou vsichni.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam