• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAEGERBulvární Nora - toho času v kómatu
    MINET
    MINET --- ---
    PEPE_GONZALEZ: Ano je to taková strategie.Určitě se to da takhle nazvat.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    JAEGER: ad první věta: lol

    já na tebe nic nesvaluju, jen říkám, že když bylo potřeba administrátorského zásahu, nebylo možno, protože koudy měl od tebe všechna práva. zasáhls, ale pozdě, to je všechno. nic ti nevyčítám. spíš je třeba přemejšlet, co teď:D
    PEPE_GONZALEZ
    PEPE_GONZALEZ --- ---
    MINET: Když už jsme na sebe teda tady tak pěkně narazili...víš co by mě jenom docela zajímalo Martino?Jestli jseš buďto fakt tak chytrá a to jak se všude prezentuješ,je jenom nějaká tvoje dobře promakaná strategie,kterou záměrně něco sleduješ a nebo jestli jsi vážně tak hloupá,jak se to jeví na několik prvních pohledů...!?
    AKITA
    AKITA --- ---
    JAEGER: A beres v podtaz, ze Koudy sem prilez po x letech co ho tu nebylo vidno, zacal si tu hrat na bosse a vyzadoval nejaky pravidla a mazal nornicky matadory?
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    CHAJIM: to je pochopitelne Tvuj problem. Tvoje agresivita se uz jasne projevuje uz tim "takže to svý "aspoň te se k tomu přiznáváš" si strč do prdele.".

    Zbytecne to svalujes na me, tyhle Tvy snaze se zase usmivam ja. Je to pochopitelne nesmysl.
    Nasranost na Koudyho bude kvyst vsude, kde na nej lidi budou chtit bejt kvuili jeho postum nasrany.
    Ja zasahl, racionalne a objektivne. To, ze si to nemyslis, nic na veci nemeni.

    A dost ...ehm :-)... OT.
    MINET
    MINET --- ---
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Svý jsem k tomu řekl. Není, co bychom dořešovali v poště. O tom, že mažu Koudyho jsem ti psal do pošty už, když jsem s tím začínal, takže to svý "aspoň te se k tomu přiznáváš" si strč do prdele.

    Jasně, že není tvůj problém, že jsou tu lidi na Koudyho zasraný. Ale je to problém klubu...tak se nediv, že si to klub vyřešil po svým, když jeho osvícenému diktátorovi zrovna měnili žárovky.

    Já po tobě nechci, abys přijímal můj názor. Já po tobě chtěl, abys zasáhl.

    Ale to je vše. Víc dodávat nebudu.
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    Ano.

    Ale v zajmu zachovani relativniho klidu uz na to nijak vyhrocene nebudu reagovat.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    JAEGER: Já útočím? LOL
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    CHAJIM: aspon, ze se k tomu priznavas. B-huzel pro Tebe na Tobe neni to rozhodnuti, jak to vyst. A hodnotit, zda to bylo ci ne dobry rozhodnuti, sice muzes, ale to je asi tak vse. Ja davam prostor vsem nezaujate a objektivne. Ja dal treba prava nekomu (uz nevim, kdo to byl), kdo mne druhdy sral, ale do klubu prispival k jeho "blahu".

    Pochopil jsem, ze tu jsou nekteri na Koudyho nasrany, ale to, jak jiste uznas, neni muj problem. Tenhle klub neni o rejpani do Koudyho, ale o sereblitach.

    A podivej se na sebe, zase utocis a vyvolavas flame. Presto jsem prve Tvy vytky prijal a dle toho se pokousel racionalne situaci vyresit. Stejne jako dle Koudyho psani do posty. Osobne si nemyslim, ze by to bylo na ban, ale jak jiste taky pochopis, nemuzu a nechci prijimat jen Tvuj nazor.

    Takze potreti: vyridme si to v poste. Tahle "debata" ja zas neco, co nekoho dokaze odradit. Pokud jsem Te tedy prve oznacil za jednoho vinika upadku, oznacil jsem Te spravne.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    JAEGER: Já velmi dobře vím, co říkám, milášku...

    "Chajim tady place, ze jsem hledal viniky, " [ JAEGER @ Bulvarni Nora - Pomeje sam s dluhy, Bartosova sama s arturem - plyn dochazi ]

    Ano, psal jsem ti do pošty, abys Koudyho zabanoval. Mělo to svůj důvod - kurvil to tady.
    Koudyho přítomnost tady měla ostatně jen dvě řešení - buď ho tady zabanovat nebo odejít jinam. Ban pro Koudyho přišel příliš pozdě. Tak si teď nestěžuj.
    Nu, pokud se však spokojíš s tím, že sis našel viníky, tvůj boj.

    A ano, mazal jsem ho. Mazal jsem ho především já, k čemuž se hrdě přiznávám. Díky tvému imbecilnímu rozhodnutí dát mu administrátorský práva nebyla jiná možnost, jak se s ním tady vypořádat. Přiznávám, měl jsem dětinskou naději, že ho to časem přestane bavit a odejde...
    A ne, nefungovalo. Tady to fungovalo, dokud nepřišel Koudy. Taky se podívej, kdo ti sem přispívá...nikdo...ti, co byli aktivní odešli do druhého klubu. Teď tu jen probírá předsmrtné vyrovnávání účtů, aby bylo jasný, kdo za co může...nu, prosím...
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    CHAJIM: ty si opravdu nevidis do huby, Karle. To, ze jsem Te zminil jako nekoho, kdo mi psal do posty zurivy zadosti o zakaz Koudyho, je jako plakani?

    LOL.

    Obcas dokazes bejt usmevnej. :-) Ale jak rikam, nejsem Ty, tak Te podruhy vyzyvam, abys pripadnou debatu vedl v poste.

    A kradez napadu to proste je. At s tim souhlasis nebo ne. A bud od ty lasky, a nesvaluj to na "neschopnost administratorskyho zasahu". Proste jsem tu nebyl a to, co mi bylo psano, byla jen filipika proti Koudymu. Koudy ma treba problem u vice lidi, ale pokud mazal, mazal jsi i Ty. A ted se dostavat do detsky hadky "ja mazal, protoze mazal prvni, ja se jen branil beee" opravdu neminim.
    Tady to fungovalo, dokud jste se proste a jasne nepohadali. Basta.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    JAEGER: LOL! Pláče! Já se ti jen směju, Ondro:)
    Zamyslete se nad sebou! Ty vole, to je apel jak od Urválka!
    (btw. dýler ti nápad neukrad, jen se v době, kdys nebyl prostě schopnej udělat administrátorskej zásah, podala žádost o založení klubu, kde by to fungovalo a kde by nebyl Koudy...)
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    JAEGER: no proč ne, určitě se najdou lidi, kerejm pojetí nové nory nevyhovuje a budou chtít přispívat sem. třeba by rád koudy :-)
    PEPE_GONZALEZ
    PEPE_GONZALEZ --- ---
    MINET: ban
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    KARCOOLKA: to je ted uz jedno. Me proste sere, ze moje dobra vule (plny prava) byla zneuzita.

    Osobne jeste verim v resuscitaci klubu, ale uvidime..
    MINET
    MINET --- ---
    PEPE_GONZALEZ: Jasně.To tvrdí ten pravej.Dej si už konečne ban!
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    JAEGER: já jsem nikdy nepsala, že si přeji koudyho RO nebo ban. já jsme si pouze přála, aby nemazal mé příspěvky a nekázal ostatním, jak se má nora dělat. já jsem jeho mazat nemohla
    JAEGER
    JAEGER --- ---
    KARCOOLKA: vis, ono to tu bylo otevreny. Vyvoj diskuze zavisel jen a jen na tech, co do ni prispivali. S vyvojem jsem nebyl prilis spokojen, nebot se mi vic zamlouvala ta faze, kdy to skutecne byla vic diskuze, nez jen postovani fotek, ale tak se ten klub vyvinul, tudiz jsem to chca nechca akceptoval.

    Chajim tady place, ze jsem hledal viniky, ale pri vsi ucte to byl on vcetne Tebe, kdo kricel po tom, aby Koudy mel omezenej pristup/cokoli. Vadila mi ta animozita, ktera tu nemela co delat. Dodnes nechapu, ze jste se navzajem nedali do Ignore. A to, ze nekdo nekomu vadi, je mi uprimne u prdele. O tom tenhle klub neni/nebyl.

    S tim, ze je ten klub ted asi mrtvej, uz nic asi neudelam. Zamyslete se sami nad sebou, zda to vsechno melo smysl.

    Sere me jen, ze mi Dyler v podstate ukradl napad, ale s tim ted uz nic neudelam. V podstate je problem v tom, ze tu nekterejm vadil Koudy. Nestranim mu, stejne jako jsem nestranil nikomu jinymu.

    Budu rad, kdyz to tu bude pokracovat, ale to by tu nesmely byt spory nebo zarodky sporu jako ted mezi Koudym a Chajimem. Neminim tu resit jakej je Koudy, kdyz to nesouvisi s tematem klubu, ani ho kvuli tomu jakkoliv penalizovat. Stejne ale jsem otevren stiznosti z jakykoli strany, tykalo-li by se to zbytecnejch flamewars apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam