(jenom poslední offtopic: v tomhle směru mi přijde, že to co dělá Elon Musk, to v podstatě už není klasická reklama, ale spíš propaganda, se vším všudy - resp. je to fúze nejzažší formy propagandy - "zachraňování lidstva" s nejzažšími formami reklamy, která zahnuje vše - od spotřebního produktu, který ovšem po bližším přezkoumání plní roli spíš trochu luxusnějšího a pojízdného reklamního letáku, přes skutečný produkt, kterým jsou akcie, přes napojení na veřejné finance a tedy nutnost mít politickou oporu, až po kult osobnosti. jedinou další osobností, která stejně obratným způsobem využívá fúzi propagandy a komerční reklamy, co jsem tak měl možnosti vidět, bude asi Si Ťin Pching :-) a to říkám jako fanoušek SpaceX, Tesly a nakonec i osobnosti Elona Muska... jenom konstatuju, že my jsme v 90tkách díky Linusovi Thorvaldsovi věřili na něco jiného.. ale John Carmack, který tomuhle stylu mohl být asi nejblíž, svojí garážovou kosmonautiku vzdal, i když space dot com bublinu rozjížděl skoro jako jeden z prvních... a Paul Allen v duchu nejlepších tradic západních mecenášů dokonce umřel dřív, než jím zafinancované obří letadlo dostalo šanci poprvé vzlétnout, což mi přijde trochu smutné.. snad se startu dožije aspoň Burt Rutan... )