• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANCHEDobyvani vesmiru a kosmonautika 🚀🛰️👩🏼‍🚀
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HOWKING: A asi i brzy skončí..., bohužel.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Přenos začal
    NASA Live: Official Stream of NASA TV
    https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    T-3 hodiny

    [4K] LIVE 3.5 miles from NASA's most powerful rocket ever!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y9x-QkWCzrc
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ONDRA_99: a vyšlo teď i video :)
    I Built The Ultimate 4K Rocket Chasing Van! Retired News Van Makeover Build And Tour!
    https://www.youtube.com/watch?v=loGD3nM7awk
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SEJDA: On tu karu roztlacil a on je ten ktery si vybira kdo ji s nim rozjizdi dal. To ze to je velky tym je samozrejmne jasny. Ale bez nej by ten tym neexistoval a bez nej by se i velmi rychle rozpadl a ztratil zajem.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ONDRA_99: uz je to cely tym. Myslim, ze takovy nadsenec jako Tim a po par letech ma z vesnice tolik mladych lidi, kteri mu pomuzou s cimkoli a pak ma profiky z vetsi dalky .. uz je to proste firma. Vsak Tim bude skakat radosti venku, dva tri kameramani, dva tri lidi u dronu, dva lidi v pojizdnem studiu, par lidi na druhem konci internetu kteri hlidaji harmonogramy, noticky, socialni site atd. Dokopy 10-20 lidi, kteri pod znackou a s oblicejem Tima budou tento prenos delat.
    Ne mensi nasazeni bude mit i NASA, ale jak jsem drive, ti maji jine zamereni, cili na mnohem sirsi publikum.
    Urcite toho Tim dokazal hodne sam, a jeste vic dokazal, protoze se on, nebo na nej nalepili spravni lide.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TOXICMAN: Ja pred nim neustale smekam. Defakto z fotografa ve skafandru se zapalem pro kosmonautiku to dotahl do stavu kdy ma vlastni vymakane pojizdne studio, dela spickovy videa o technice, ma exkluzivni rozhovory s Elonem, … proste borec.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TOXICMAN: jsem koukal, že to zítra budou vysílat živě snad i na Nova lady
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Artemis I
    28. srpna 13:53
    Bouřky, které v noci na dnešek prošly přes Floridu, přinesly také tři zásahy blesků do ochranných bleskosvodových věží u rampy LC-39B. Dosavadní analýza ukazuje, že šlo o relativně slabé zásahy. Meteorologové na temrín startu očekávají 70% pravděpodobnost dobrých podmínek.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    FURAN: SpaceX dela prenosy vice mene pro zakazniky, a proto to i komentuji zamestnanci, ze se na to nalepily masy fanonousku je jina vec.
    NASA dela primarne prenosy pro verejnost, stare lidi, deti atd. fanousci si muzou pustit sveho oblibeneho "nerdy" komentatora. Komentatory NASA budou delat predevsim lidi z marketingoveho oddeleni.
    FURAN
    FURAN --- ---
    KUBZ: To je úplně příšerný. Jak ta diversity hire Keke Palmer otevřela pusu, už jsem měl šavli na jazyku. Takový kontrast oproti SpaceX's Jessie Anderson nebo Lauren Lyons. Nebo když ve SpaceX v pozadí běží ženský hlas komentující fáze letu. To je pohlazení.
    1:48 Orion will enter an oval shaped orbit around the Moon. A what? Žádný nákres, nula skutečných informací, dumbing down everything. Chraň bůh aby se pokusili vdělávat svoje diváky. Fuck NASA.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: tak ono s Elonem je to složitý... sice všichni chceme zachránit planetu, ale pro někoho je ideologický problém, že by jí zachránil nakonec excentrický miliardář (no, elektromobily Tesla mají zatím k tomu daleko, ale vzhledem k závislosti USA na autech to tam byla fakt největší revoluce od toho rozšíření osobních aut samotných... v podstatě začali nějakou čtvrtou éru americké civilizace: první koně, druhá vlaky, třetí auta... tři a půltá letadla, teda....)

    minimálně je jediný, kdo uhlíkovou stopu svých raket s přehledem offsetuje těmi elektromobily. já bych sice raději viděl decentralizovaný úspěch spousty malých firem, než to, jak to nakonec probíhá... ale zase nejhorší by bylo, kdyby se nedělo nic a všechny předpovědi budoucnosti by pořád byly na 30 let dopředu (jako fúze a IPv6 :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: why not both? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    RIP: aktuálně je to mem, co vyrostl tak 3 roky zpátky a prostě se to papouškuje. Poslední dobou dost hustě, pokud můžu soudit podle své strany internetu.
    RIP
    RIP --- ---
    CYBERWOLF: To na mě na FB vybaflo taky. Velká novinka to není, spíš naopak, podobné hlášky bohužel trousili mnozí, i Kurt Vonnegut, jr., jak ho mám jako autora rád, se trapně poprskal něčím podobným už kolem Apolla :-( Asi nevykořenitelné, do tkáně zarostlé non sequitur nás humanitně vzdělaných intošů, obávám se...
    KAERO
    KAERO --- ---
    KUBZ: jeste par let a prestanu rozeznavat co je render a co opravdovy start.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KUBZ: Kéž by. Akorát teď spíš frčí výzvy jako "přestaňte stavět raketu na Mars a běžte sázet stromy"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam