Delame na novy hre, ktera bude RTS space combat simulator. Jestli mate nakoukanou The Expanse (idealne prectenou), tak mate jasnou predstavu o mym cili.
Aktualne makam na konceptu, ale uz mam dost jasno o tom, jak to ma vypadat.
A z toho plyne potreba najit nekoho spolehlivyho, kdo mi bude schopnej dodat matematiku. Hra bude mit svuj vlastni fyzikalni model, jelikoz zadnej normalni engine neuvazuje ty sileny vzdalenosti a rychlosti a nefungovalo by to.
Chci, aby v tom sly delat vsechny ruzny manevry, lode umely parkovat na orbitach, dokazaly vyuzivat triky jako slingshot a atmosfericky brzdeni.
Znam nase limity a tu matiku urcite nikdo z nas dohromady dat nedokaze. Zbytek tymu mam, penize mam, jasnou vizi taky. Ale jelikoz chci, aby to fungovalo plus minus realisticky, tak potrebuju nekoho, kdo rozumi matice dostatecne na to, aby mi pomohl dat dohromady vsechny rovnice, co pak naprogramujeme do naseho fyzikalniho modelu.
Vic to verejne rozebirat nechci. Pokud tady nekdo ma MatFyz nebo adekvatni vzdelani a tohle je neco, co by ho totalne bavilo a nemuze uverit, ze by se v tomhle mohl hrabat a nekdo mu za to zaplati, tak to je mozna muj clovek.
Co se me tyce, tak nejsem hobby amater, mame velky studio, tuhle hru bude produkovat nase druhy, novy studio. Klidne to pripadne poslete nekomu dal, kdo by mohl nit zajem, skill a osobnost, ktera umoznuje s nim dlouhodobe spolupracovat.