• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    XMEDA:
    tobe se to studium nejak zalibilo, pan asi nechce jit makat :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HAWKS: a prihlaska PhD :D
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    XMEDA:
    no prave a tenkrat jsi rikal, ze Bc. a utikas pryc..a uz je tu na dosah magistersky titul a ne nejaky odpadlik
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HAWKS: hej! :D k Bc jsi mi gratuloval dva roky zpatky
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    XMEDA:
    Ing. nebo Bc. ?
    budu drzet palce
    WOUK
    WOUK --- ---
    XMEDA: mrdat statnice, nahod neco :) vcera jsme byli na tom mostku mezi privratem a namestim svornosti a rikal sem si, ze bys moh zdokumentovat progress
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HAWKS: jo ja to prubezne fotim.. ale ted se mi na disku vali asi 1900 neprojitych fotek.. pristi pondeli statnice.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    xmeda, mas to kousek, skoc udelat nejake foto na dobrak, dnes jsem tam projizdel a pekne se to hnulo, uz jsou hotove portaly tunelu
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    tak se zase smaz
    STANLEY
    STANLEY --- ---
    KUBIS_
    KUBIS_ --- ---
    taky jsem zkousel vcera neco nafotit :]

http://picasaweb.google.com/Kubis.in
    LUKY
    LUKY --- ---
    Dnes na CT1 v poradu Tyden v regionech mluvili o stavbach z dlazek na Husove :)
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/309281381890523-tyden-v-regionech-brno/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    krasne prazdno :)

zbytek az po statnicich
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Image Hosted by ImageShack.us
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    WOUK: pekne receno
    LUKY
    LUKY --- ---
    SHUBIN: STOJKO: Prima :-) Dik
    Me vcera mrzelo, ze jsem s sebou nemel fotak. Jak prisel ten vichr, tak to na Moravaku odneslo vsechny stany, krom toho nad 'hospodou', protoze ho po celem obvodu drzeli lidi :)
    WOUK
    WOUK --- ---
    XMEDA: nojo jenze proc mame my vsichni napriklad platit svymi danemi autobusy a vlaky pro fotbalovy fanousky + dohled policie? proc mame platit uredniky, jezdici 3 sluzebnima autama + dalsi karou se ridicem a luxusni dvojbyt? proc mame platit paroubka ("damy a panove, kdo z vas to ma?") skodiciho nam vsem?

v tomto svetle mi par lidi, kteri se nechali unest atmoskou akce a zvysili entropii systemu dlazebnich kostek, vubec nevadi a tech par korun z rozpoctu preziju.
    jinak mas samozrejme uplnou pravdu, ale obavam se, ze jen v "jinak idealnim" svete :) primarne bych se asi rozciloval nad palcivejsima problemama...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OE3: proc ma radnice z mych dani platit bordel, kterej zpusobila skupina radobykreativncih ozralcu? Ze nejdou treba kreativne posbirat bordel z brehu prehrady.

zustan mimo cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam