• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    to se zas seslo fotografickej kuratoru :)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SHUBIN: Blbý je, že má pravdu; zrovna skrz tohleto ti ho líto bejt nemusí.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ...so I put da frame in yo frame so ya can take photos while you taking photos.
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MATHEW: ne, spis je mi lito lidi kteri umi maximalne tak vyplodit generalizaci typu "on dost napoví i fakt, že vůbec vyrábíš rámečky, olol".

ale to je fuk, souhlasim s MACHALIKEM a debatu s dovolenim ukoncuji...
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    SHUBIN: takže je ti jedno jak tvoje fotky vypadají, ok
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Už o těch fotkách nemluvte...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Yo dawg I herd ya like frames...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SHUBIN: pri pohledu na Tve fotky mam divny pocit v zaludku... Takovy ten pocit, jako kdyz se rozjede hodne rychlej vytah...
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MATHEW: jiste, je na tom neco spatneho?
    fotky pastuju na ruzne servery s ruznym pozadim, takze chci aby byly univerzalne ohranicene. a protoze odmitam vyrabet verzi pro kazdy server zvlast. takze po uploadu na muj server se automaticky vytvori verze s rameckem ktera se podstrkuje ostatnim serverum, kam fotky linkuju
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    on dost napoví i fakt, že vůbec vyrábíš rámečky, olol
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: ok :)
    vidis, ja tam ten obsah vidim jasne, i emoce, ale holt se neshodneme, to se stava.
    aspon ze ramecek se ti libi :DDD
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN: Ja jsem starej rejpal a mrzout, takze me ber s rezervou:). Pro me je porad nejdulezitejsi cast fotky jeji obsah, pribeh, sdeleni, emoce. Nic z vyjmenovanych veci v techto Tvych fotkach nenachazim, takze se zameruju na blbosti kolem. BTW dobrej ramecek ;)
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: krom te omegy, kde si nejsem jisty jestli je nebo neni nakrivo (dost blbe se to poznava kdyz barak neni videt), to opravdu prvoplanovite je, a ja tam ten efekt i vidim - ale jinak mluvime o tom samym a plati co jsem napsal predtim
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN:jestli kompozice nevim, ale nakrivo jsou ty fotky dost. Pusobi to na me uplne jako prvoplanovy natoceni fotaku pro efekt, kterej se ale bohuzel nedostavil ... .
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    BERNIE: cekal jsem kdo se prvni ozve :). v posledni dobe delam krivy kompozice hodne casto, musim si na ne zacit davat pozor, jako zpestreni je to hodne zajimave, ma to svoji dynamiku, ale musim to trochu omezit
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Cítím pokus o umění...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SHUBIN: mas to nakrivo
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    SHUBIN: zajímavý a koukatelný momentky:-)
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    MADCAT: diky, docela mne to oslovilo, bez tech lidi to fakt vypada zvlastne... takze jeste urcite pribydou dalsi :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HAWKS: já si to taky nemyslím, jen jsem si vzpomněl, že kdykoliv to sem x-meda dal, tak se někdo takovej, co to tvrdil, našel...
    SHUBIN: pěkný fotky, takovou zajímavou atmosféru to má...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam