• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Z Bílendy na Julec, ul. Bělohorská.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Poznejte, odkud to je... ;o)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    Ale jo, to mi docvaklo, akorat ze ten celkovej dojem to jaksi zkazilo, nooo.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    XMEDA: nic tak vazneho to nebylo, sem byl o pul sedme v laboratori sem si rikal ze me neco blika do okna, zrovna zasahovali :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    na strojni fakulte VUT trochu horelo.. neco u dilen.. rekl bych ze v haji je strojovna, nejaky trafa a tak..

all: http://xmeda.rajce.idnes.cz/20091109_Pozar_dilen_FSI_VUT/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: no tak to máš k tomu obrázku připsat, že se na to lidi mají dívat jinejma očima... copak například já vím, čeho tak úžasnýho si všimnout na fotce focené nějakým Heliosem?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ROMANICAK: kriste pane je to z ruky a clonou stavenou krouzkem na objektivu.. tam jde o rozliseni toho 25let staryho objektivu za 165kc a ne o kvalitu panoramy :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    1MIKEF: nojo, ale ono to z toho obrázku není ani trochu poznat...
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    Jako zvláštní úchylný bod to má už jen za fakt, že je to Heliosem.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    B).
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    Nemel jsi tam nastavenej automat? Mel jsi to na stativu? Jinak nechapu kterej program by to sladil tak blbe...co na to pouzivas? Ja mam nejradsi Hugin.

[ Tato, to sou panoramata… aneb panoramaticke fotografie, nejlepe vlastni vyroby ]
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    MACHALIK:
    Tady to vypada, ze tobe vadi porad a vsechno. Kdy uz konecne prestanes plkat a nahodis neco svyho? Nebo ses takovej ten typ, co porad vsechno kritizuje, ale sam neumi nic? Jen se ptam...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Mně vadí úplně všechny panoramata, kromě těch focených starým ruským Horizonem, kterej k tomu byl určenej a tudíž je to z toho poznat. Není větší nudy na světě než se koukat na nudli 1 000 x 100 px nebo 10 000 x 1 000.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: pěkný panorama mně nevadí, ale tohleto moc pěkný není - blbě srovnaný expozice, a taky ten námět je takovej trochu mdlejší imho... no ale je to fotka a je tam Brno, tak budu držet hubu :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Dal jsem ti mínusovej palec, vole! První a poslední v životě. Přišlo mi to aproprietní.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ježiš, čtyřmegový panorama néé... kdy už konečně pochopíte, že panoramats jsou totální sračka, kterou svět nepotřebuje? Začlo to jít fotit, tak to furt všichni fotí, ani neví proč, akorát proto, že to jde :/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    A ukaz konecne neco svyho Krtecku :-)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    Vsak jsem nepsal, ze je to kolekce. Ty fotky k sobe nepatri ani pres to, ze jsou foceny behem jednoho obdobi. A prestava se mi libit tvuj humor, opakujes se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam