• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Skvěle, takže je teplo a sucho a může se zatáhnout ta spára u mýho balkónu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Správně, ale je to v sobotu 14.11. dopoledne. Chodim tam občas se psem a tohle je to místo, kde se odpojuju z cesty a kde házim klacek... Nekecám! ;o)

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hergot, mně se občas stejská.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Byl ses projít nahoru a cestou mezi fotbalovým hřištěm a zastávkou osmičky sis řekl, že to vyfotíš.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tipuju září.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Z Bílendy na Julec, ul. Bělohorská.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Poznejte, odkud to je... ;o)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    Ale jo, to mi docvaklo, akorat ze ten celkovej dojem to jaksi zkazilo, nooo.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    XMEDA: nic tak vazneho to nebylo, sem byl o pul sedme v laboratori sem si rikal ze me neco blika do okna, zrovna zasahovali :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    na strojni fakulte VUT trochu horelo.. neco u dilen.. rekl bych ze v haji je strojovna, nejaky trafa a tak..

all: http://xmeda.rajce.idnes.cz/20091109_Pozar_dilen_FSI_VUT/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: no tak to máš k tomu obrázku připsat, že se na to lidi mají dívat jinejma očima... copak například já vím, čeho tak úžasnýho si všimnout na fotce focené nějakým Heliosem?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ROMANICAK: kriste pane je to z ruky a clonou stavenou krouzkem na objektivu.. tam jde o rozliseni toho 25let staryho objektivu za 165kc a ne o kvalitu panoramy :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    1MIKEF: nojo, ale ono to z toho obrázku není ani trochu poznat...
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    Jako zvláštní úchylný bod to má už jen za fakt, že je to Heliosem.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    B).
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    XMEDA:
    Nemel jsi tam nastavenej automat? Mel jsi to na stativu? Jinak nechapu kterej program by to sladil tak blbe...co na to pouzivas? Ja mam nejradsi Hugin.

[ Tato, to sou panoramata… aneb panoramaticke fotografie, nejlepe vlastni vyroby ]
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MACHALIK:
    MACHALIK:
    Tady to vypada, ze tobe vadi porad a vsechno. Kdy uz konecne prestanes plkat a nahodis neco svyho? Nebo ses takovej ten typ, co porad vsechno kritizuje, ale sam neumi nic? Jen se ptam...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Mně vadí úplně všechny panoramata, kromě těch focených starým ruským Horizonem, kterej k tomu byl určenej a tudíž je to z toho poznat. Není větší nudy na světě než se koukat na nudli 1 000 x 100 px nebo 10 000 x 1 000.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: pěkný panorama mně nevadí, ale tohleto moc pěkný není - blbě srovnaný expozice, a taky ten námět je takovej trochu mdlejší imho... no ale je to fotka a je tam Brno, tak budu držet hubu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam