• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    STOJKO: Tak myšleno že když už jsme v Digital EyEs :) by se fotka hodila :) Ale jinak ženska je docela v klidu.... Mam za to že na silvestra sme byli u nich slavit ale moc si to nepamatuju :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STOJKO: ukaz kde, vemu 55-300
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    ROSTA6: ty vole, zas takovej úchyl nejsu a navíc by můj foťák tu dálku moc nepobral :-D
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    STOJKO: S tou skupinkou decek si to vyprošuju !!! a pani sousedku ste mohli rovnout cvaknout :D
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    ajo, já myslel ten barák napravo z pekařské od tvýho, jsou tam dvě terasy, nalevo bydlí nějaká skupina děcek a na pravý terase luxusní slečna, která se nestydí ukázat vnady, jen do koupelny už dala žaluzie :-(
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    RODRIGO_: hele, nemas tam kde bydlis terasu s grilem a plastovyma zidlickama?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Sklad.Obrazku.Net
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: ne, na P4 ;)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: to počítáš na kalkulačce nebo co?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: no svatbu jsem slibil ze udelam prvne :D a to panorama se sklada tak hodinu
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: noční panorama a svatba - to jsou na první pohled dost odlišný fotky, to musíš v náhledech vidět okamžitě, ne? tak se blbě nevymlouvej a syp to sem! :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MACHALIK: odtam mam nocni panorama.. akorat ted skrz 900 fotek ze svatby netusim kdy se k tomu az dostanu
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ještě že ne z leva :)
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    RODRIGO_: a v třetím viditelným domě zleva za pelicovou bydlím
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ( v levo ) ? v pravo ?
    Ale jinak jo.
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    MACHALIK: Pelicova, pekanda, nemocnice u sv. anny ( v levo ), mendlák v pravo, foceno ze špilasu, řekl bych z kopce nad hřištěm
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jedna jednoduchá: co a odkud?

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KARYSLAV: jsem nad tim taky premyslel ale myslel jsem ze je to umelecky zamer ;D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YBUKO: aha diky
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YBUKO:
    LUNGPA:

video mas super sestrihany! jen dotaz, ten spatnej pomer stran je ucel nebo chyba importu na youtube?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    YBUKO: hodne dobre video, a vubec podarena akce s dobrym smyslem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam