• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    RADIQAL:
    Nevim cim je to toceny, ale neni to zrcadlovkou s objektivem se zapnutym stabilizatorem? Nejak podivne neprirozene to cuka. A zkusil bych to rozmazani dat dal od sebe, aby vetsi cast stredu byla ostra, jinak to fakt pusobi upatlane. Nebo ho mozna dat uplne pryc, v tomhle pripade nema podle me moc smysl simulovat tilt-shift.
    MBR
    MBR --- ---
    RADIQAL: co presne znamena coming soon?

predpokladam ze je to na Spolkove, toceno z ty "zahrady". nemam absolutne tuseni jak to tam ted vypada, ale kdysi jsem tam travil nakej cas, tak me zajima jestli je coming soon o tom klubu nebo o videu :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    RADIQAL:
    RADIQAL:

To je obojí absolutní katastrofa, sorry. A mimo jiné, proč to máš tak dopatlaný, to je simulace přesně čeho?
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    sakra, uplně bych zapomnel na tohle... je to fragment my diplomky. mate se nač těšit.
    (embeduje to jen v malym rozlišení, pro HD, jděte na vimeo;)
    The Lost Soul of Brno - club THC teaser
    http://vimeo.com/23896214

STOJKO
    STOJKO --- ---
    LION168: ano, stojí z něj jen torzo do ulice, 90% domu zbořili a když vlezeš do toho průchodu, tak uvidíš další parkoviště. A pavlačák stál i na místě kdysi školního hřiště
    LION168
    LION168 --- ---
    STOJKO: pawlacak stoji furt. dole je poutnik a jeste neco, jinak je zavrenej uz asi dvacet let. Parkoviste je misto skolniho hriste.
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    XMEDA: pavlačák, teď je místo něj parkoviště
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    XMEDA: Oheň.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    MACHALIK: Pár cvaků z Brna; bez jakýchkoli ambicí. Kamenný vrch - asi moje nejoblíbenější místo v Brně. Oblíbených ale byla spousta: Stránská skála, Hády, Prýgl, Mariánské údolí, lesy za Lesnou atd. atd.

ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---

Ze čtvrti, kde jsem bydlel.

Ze školy, kam jsem chodil.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    co tam horelo?
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    jeden z výjevů požáru na Mendláku 1992, skenováno z diáku, líp to nešlo
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Dej dej.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    XMEDA: Ten film, tuším, prošlý byl; zas tak moc ale ne. "Barvičky" se udělaly nikoli pomocí PP, leč CP, tj. cross-processingem (negativ se vyvolával ne C41, ale v E6, tj. jako pozitiv).

Měl bych ještě pár nějakých fotek z Brna z kompaktu: vše rok 2005/6. Můžu se taky dát, kdyby byl zájem. Kamenka, Krpol, Špilas apod. Kdeže ty časy jsou.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: post process (fotošopy a tak)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: co znamená "PP snaha"?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    10 let proslej, ne? .)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    XMEDA: kinofilm