SVANC: ja se neptal jak to nejde, ale jak to de
se stavbou nemam zkusenost, ale to neznamena, ze si musim kupovat predrazenej sunt, mozna si to predstavuji jak hurvinek valku, ale radeji si koupim uz oziveny otestovany panel, kterej snad je uz jen potreba necim zivit, v tom prave nemam jasno
menic napeti acdc sem psal ze je nesmysl, protoze panel bejva zivenej DC, takze jet dc->ac->dc, to me ani nenapadne... proto nevidim jako problem to zivit z baterky rovnou jen menicem napeti dc/dc
tzn kdyz mi nekdo rekne, dpa222 potrebuje pro provoz 40V DC tak to mi vicemene staci, ze budu mit dc/dc menic z 12v na 40v
hlavne sem potreboval vedet, jestli jsou dalsi uskali a serepeticky potrebny k instalaci
sory, ale kupovat si predrazneny sracky nehodlam, autozesik, co stoji novej pade, jetej deset, stejne nepredvede kvalitu dpa222 ani kdyby se na hlavu postavil.. tak nevim, proc nemuzu mit za stejny penize lepsi kvalitu,kterou navic znam
auto mam odhlucneny dost slusne, komponentni repro taky neni uplnej smejd, (
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/focal-165-k2p),rovnocennej partner dpa to sice zdaleka nebude, ale sehnal jsem to za slusnou cenu stredobasy sou v klidu, pro zastavbu vhodnejsi jak pro doma, vejsky me trochu iritujou... takze je treba casem vymenim za seas excel, ktery opet znam a pridjou mi super a myslim, ze kdybych neco opet podobne kvalitniho hledal mezi autohifi, tak za to zaplatim petinasobek